zondag 26 november 2023

ENERGIE LATEN STROMEN ~ Lea van der Eem


ENERGIE LATEN STROMEN
Lieve mensen,
We brengen steeds meer licht en hogere frequenties, sneller trillende energieën, in ons mens-zijn en in ons lichaam. En energie wil vrijheid om te kunnen stromen.
Deze nieuwe energieën botsen als het ware op oude energieën die wij in ons meedragen. Energieën die langzamer trillen, die weinig bewegingsruimte hadden en vast hebben gezeten, worden in deze tijd door alle trillingsverhogingen laagje voor laagje in het licht gezet en in bewustzijn gebracht.
Ook deze energie wil stromen, in beweging komen, en het vraagt om bewustzijn om de oude programmering van niet willen voelen wat 'niet fijn' voelt, die de vrije stroom blokkeert, te doorzien.
Gevoelens kunnen snel wisselen: het ene moment voel je volop licht en stroming, maar deze frequenties raken tegelijkertijd energieën in jou aan die langzamer trillen, niet stromen. Als je bewust aanwezig blijft en deze energieën aan laat raken, in beweging laat brengen, kunnen energieën gaan stromen. Meestal is dat wat voor ons fijn voelt: energie die vrij stroomt.
Je zou kunnen zeggen dat als je bewust bent en afgestemd op de trilling van je ziel, alles wat 'naar' voelt in jezelf, energie is die niet of beperkt stroomt. Door je bewustzijn en fijngevoelige afstemming heb je zo een richting van welke energieën in beweging willen worden gebracht. Zo transformeer je, shift je, energie...
De afgelopen weken zijn er bij veel mensen oude lagen rondom het hart aangeraakt, die je zou kunnen ervaren als angst of pijn. Maar in feite geven de angst of pijn weer waar je jezelf als afgescheiden ervaart van de natuurlijke kosmische levensstroom, JeZelf, de Bron.
Het aanraken van die oude lagen is verbonden aan het proces van verder openen en activeren van het hart, of hoger hart.
Door alles te laten zijn en te laten stromen, kan er licht wakker worden en doordringen op steeds meer plekken, in steeds meer thema's en op steeds diepere lagen, zowel in jezelf als op Aarde.
Doordat we ondertussen met zoveel mensen samen licht en bewustzijn toe laten nemen, brengen we de trillingsfrequenties en het bewustzijn op Aarde verder en verder omhoog.
Maar het begint dus in jeZelf, daar is het te 'doen'.
Je kan steeds meer licht, bewustzijn en sneller trillende energieën ontvangen in je mens-zijn en zo op steeds diepere lagen langzame trillingen in beweging brengen en licht laten stromen,.
Het is goed om je te herinneren:
Als er op een heel diep niveau iets in jou wordt aangeraakt,
wordt er op een diepe laag licht geschenen
en kan er ook op een diep niveau iets in beweging komen…
Heb een hele mooie, bewuste, verdiepende, openende, stromende zondag...