maandag 27 november 2023

De 9D Hathors – Dankbaarheid & Waardering – Hulpmiddelen voor Creatie ~ 27 november 2023 ~ Daniel Scranton

De 9D Hathors – Dankbaarheid & Waardering – Hulpmiddelen voor Creatie

Kanaal: Daniel Scranton – 25 november 2023

 

“We zijn aangekomen. Wij zijn de Hathors en we zijn erg blij om hier met jullie allemaal te zijn.

We houden enorm veel van jullie en daarom blijven we ons richten op de Aarde en de Aardse mensen. We weten hoeveel wezens van andere werelden en andere sterrenstelsels aanbidden, en wij komen toevallig uit een ander universum.

We kwamen om de oproep te beantwoorden die werd gedaan tijdens de Orionoorlogen en sindsdien zijn we bij jullie om jullie te helpen je hele zelf te worden, je hogere zelf. We zijn opgestegen van fysieke naar niet-fysieke vorm en we zijn in de negende dimensie.

We zijn hier om jullie onze leringen aan te bieden, net zoals we dat deden in de tijd van het grote Egyptische rijk. Onze leringen vandaag gaan over dankbaarheid, waardering en dank. Dit zijn krachtige hulpmiddelen waarmee jullie kunnen creëren.

Als je meer van iets wilt en je hebt er op dit moment weinig van, dan zal dankbaar zijn voor wat je hebt een energiesignatuur toevoegen aan wat je hebt, die een trilling zal uitzenden naar de hele mensheid en daarbuiten, en iedereen die dat signaal kan oppikken zal vertellen dat dit iets is dat zich klaarmaakt om gezelschap te krijgen.

Het plaatst jullie ook op een andere tijdlijn, een tijdlijn waar er meer voor jullie is om te waarderen en van te genieten.

Dus hoe minder tijd je besteedt aan klagen en hoe meer tijd je besteedt aan waarderen, hoe meer je volgens jouw definitie op één lijn zit met de perfecte tijdlijn. Jullie krijgen allemaal meer van wat jullie hebben bepaald dat goed is. Je mag definiëren wat dat voor jou is en dan mag je naar die realiteit gaan en de gereedschappen die je hebt om daar te komen zijn je verlangen en je waardering.

Als je van iets houdt, stem je je af op je ware kracht, stem je je af op je ware zelf en stem je je af op meer van wat het ook is waar je op dat moment verliefd op bent.

Je hoeft de dingen niet meer op de moeilijke, ouderwetse manier te doen. En zeker, het leven daar op Aarde vertelt jullie dat en laat jullie dat de hele tijd zien. Jullie hebben het jezelf veel gemakkelijker gemaakt om alles in handen te krijgen, inclusief ervaringen, wat je maar wilt.

Jullie zijn met zovelen en er zijn zo veel middelen, en als je je dat realiseert en je afstemt op de waarheid dat er geen gebrek is, wordt het veel gemakkelijker voor je om de wereld waarop je je bevindt en de mogelijkheden die een leven op Aarde je biedt, te waarderen.

Je leven op Aarde geeft je zoveel mogelijkheden om uit te breiden, om jezelf te leren kennen euitvullen om de ervaringen op te doen die je besluit te willen hebben. En als je begint met het waarderen van je leven, jezelf, je medemensen en je planeet, dan kun je gedetailleerder worden over waar je dankbaar voor bent.

En wanneer je dan meer ontvangt van wat je verlangt, geef je dank, prijs je dat wat naar je toekomt en dat wat je hebt, en de weg die het nam om naar je toe te komen, en alle mensen, en de dieren en de bomen die hielpen om het naar je toe te brengen.

En dan ben je in overeenstemming met je ware zelf en verhoog je je vibratie.

Ja, je kunt je vibratie verhogen door verlangensloos te worden en in meditatie te zitten, maar jullie kwamen om ervaringen op te doen, jullie kwamen om jezelf uit te drukken en jullie kwamen voor de lichamelijkheid van de planeet Aarde en jullie dimensie.

Dus geniet van alles, waardeer alles, verzet je tegen niets ervan en zie hoeveel meer je hebt om dankbaar voor te zijn terwijl je verder gaat in deze levenservaring, een levenservaring die gevuld kan zijn met overvloed en vreugde.

Wij zijn De Hathors, wij danken jullie en wensen jullie een fijne dag.”

Kanaal: Daniel Scranton

Vertaling: wakkeremensen.org