maandag 27 november 2023

Aartsengel Michaël: Tijdlijnen lopen uiteen Kanaal: James McConnell


Aartsengel Michaël: Tijdlijnen lopen uiteen
Kanaal: James McConnell
Ik ben Aartsengel Michaël. Ik kom inderdaad in deze tijd bij jullie, in deze tijden van grote veranderingen die op komst zijnJij.
En inderdaad, jullie bewegen je door deze tijdlijnverschuiving die plaatsvindt. Want de tijdlijnen lopen nu uiteen. Net zoals je in deze ervaring had, net zoals je in deze ervaring kon zien, kun je de uiteenlopende tijdlijnen en veel verschillende uitlopers van die tijdlijnen zien terwijl je door de uitdrukking liep.
En net terwijl je doorgaat met de uitdrukking van je leven, ben je inderdaad in staat je bewust te zijn van deze twee tijdlijnen. Denk er eens over na in termen van degenen die de oude gewoonten aanhangen, de oude status quo die niet willen veranderen, zij wijken nu uiteen. Ze bewegen zich naar die tijdlijn die hen in de lagere trillingsfrequentie zal houden.
En zoals je weet, als je binnen de lagere trillingsfrequentie blijft, en niet in de hogere trillingsfrequentie, blijf je binnen de driedimensionale illusie. Je kunt niet naar de hogere vier- en vijfdimensionale frequenties stijgen. Het is niet mogelijk.
Dus jullie zijn daar nu getuige van terwijl je naar de andere kant van de wereld kijkt, en je ziet de wereldgebeurtenissen die plaatsvinden. En dit alles, al deze gebeurtenissen zijn ontworpen om te proberen je vast te houden aan deze driedimensionale expressie, aan de illusie, aan de oude tijdlijn, de oude bijbelse tijdlijn. Maar dat is niet meer voor jou omdat. zoals ik al eerder zei, je hebt de keuze al gemaakt. Je hebt het lang, lang geleden gemaakt. Jullie hebben de keuze gemaakt om naar de hogere trillingsfrequenties te gaan, om door dit ascensieproces heen te gaan, om de Wegwijzers en de Systeembrekers te zijn die jullie allemaal zijn. Jullie kwamen hier om dit systeem wijd open te breken en jullie, als collectief, doen precies dat.
Ja, inderdaad, er zijn velen die schijnbaar meer doen dan jij, maar jij creëert, alleen al met jouw gedachten, elk moment deze nieuwe tijdlijn en de vele verschillende uitlopers van die tijdlijn. En weet dat, omdat alles multidimensionaal is, er ook zoveel verschillende aspecten zijn in deze tijdlijnen.
Wij verwachten niet dat jullie dit op het driedimensionale niveau nog helemaal begrijpen, maar naarmate jullie blijven stijgen in trillingsfrequentie en bewustzijn, zullen jullie dit beter gaan begrijpen.
Want als je erover nadenkt, nog maar een paar jaar geleden, misschien vijf tot tien jaar geleden, kwam het idee van een tijdlijn niet eens in je potentiële denken voor. Het was niet eens een gedachte die binnenkwam. Maar nu zit het wel in de gedachten van veel mensen. De woorden van veel mensen brengen dit naar voren, het idee van tijdlijnen en verschuivingen, en het bewegen van de ene trillingsfrequentie naar de andere. Jullie wisten vele jaren geleden niet eens van de trillingsfrequentie en hoe belangrijk deze was voor het verhogen van het bewustzijn. Het is allemaal een deel van het geheel, een deel van het geheel hier. En jullie maken hier allemaal deel van uit en brengen dit naar voren. En dat moet je gaan begrijpen. Alleen jouw gedachten.
Dus als je een negatieve gedachte hebt, weerklinkt die negatieve gedachte door het kwantumveld en de universele geest, en velen pikken die negatieve gedachte dan ook op. Maar als je een positieve gedachte hebt, gebeurt hetzelfde. En steeds meer mensen pikken de positieve gedachten op die steeds meer mensen hebben. En hoe meer en meer positieve gedachten je hebt, hoe meer gedachten je hebt over een positieve tijdlijn, over een hogere trillingsfrequentie, een hoger bewustzijn, je bent liefde in plaats van angst, enzovoort, enzovoort, hoe meer je dat soort gedachten hebt. gedachten, hoe meer je deze nieuwe positieve tijdlijn creëert en steeds vollediger je ascensieproces binnengaat.
En ja, inderdaad, jullie staan ​​nu aan de vooravond van een grote verschuiving langs deze tijdlijn. Zelfs de tijdlijn waar jullie je nu op bevinden zal ook een grote verschuiving ondergaan. Misschien heb je daar nog niet aan gedacht, maar het is wel zo. Er zal ook een grote verschuiving plaatsvinden binnen de positieve tijdlijn. En degenen die zich op de negatieve tijdlijn bevinden zullen ook een verschuiving in hun tijdlijn ervaren, en hen verder van jullie wegbrengen en van alles wat jullie proberen te ervaren en te creëren in deze nieuwe Gouden Eeuw die voor jullie staat.
Dus ja, inderdaad, beschouw dit als het einde van de film, zoals we al een tijdje zeggen, en je vertellen dat dit een film is waar je naar kijkt. En kijk er gewoon naar. Maak er geen deel van uit. Raak er niet aan gehecht. Laat het zichzelf uitspelen. En waar je ook de kans hebt, kun je jouw rol spelen in deze film. Jij kunt jouw steentje bijdragen door anderen te helpen deze positieve tijdlijn binnen te gaan, of hogerop in deze positieve tijdlijn.
Het is aan jou, jou en de collectieve jij, om dit nog sneller naar voren te brengen. En er zijn er die nu op dit punt zijn gepositioneerd en die geen naam kunnen geven, maar er zijn er die nu op dit punt zijn gepositioneerd en die deze grote verschuiving gaan creëren die op jullie afkomt. Meer kan ik daar op dit moment niet over zeggen.
Ik ben Aartsengel Michael, en ik laat je nu in vrede, liefde en eenheid achter. En dat jullie doorgaan langs deze tijdlijn die jullie hebben gecreëerd, en dit blijven creëren terwijl jullie voorwaarts gaan met positieve gedachten, positieve uitdrukkingen, liefde; geen haat, geen angst, gewoonweg liefde.