maandag 27 november 2023

Tweeling Volle Maan november 2023 Door Tanaaz


Tweeling Volle Maan november 2023
Door Tanaaz

We hebben bijna het einde van het kalenderjaar bereikt en onder de Volle Maan van november kunnen we beginnenhet gevoel hebben dat het tijd is om alle zwaarte die 2023 op ons pad heeft gebracht los te laten en los te laten.
Hoewel we in december nog één Volle Maan te gaan hebben, begeleidt de Gemini Volle Maan op 27 november ons om na te denken over wat we willen reinigen en wat we willen zuiveren.
Wat willen we in 2024 niet meer meedragen? Wat is te zwaar en te belastend geworden? Wat heeft veel te veel van onze hulpbronnen in beslag genomen?
Het is tijd om na te denken over het loslaten van de zware dingen. Het is tijd om onze borden leeg te maken, zodat we 2024 met meer afstemming, gratie en gemak door kunnen gaan.
Gebruik deze Volle Maan van november om te beoordelen wat te zwaar is om vast te houden en waar je in het nieuwe jaar vrij van wilt zijn. Bepaal uw intenties en stuur ze naar het universum onder de Volle Maan. Laat ze gedragen worden door de krachtige reinigende energieën die de Volle Maan met zich meebrengt.
De Gemini Volle Maan, een tijd voor bijeenkomsten
Gemini wordt vertegenwoordigd door de Tweeling, waarbij de ene tweeling sterfelijk is en de andere onsterfelijk. Dit vertegenwoordigt de dualiteit die in ons allemaal leeft. We zijn zowel een eindig mens als een oneindige, tijdloze ziel.
We hebben menselijke ‘regels’ die we moeten naleven en waar we naar moeten leven, maar ons zielezelf is grenzeloos en vrij.
Deze dualiteit, gesymboliseerd door de Tweeling, is iets waarmee we ons kunnen verbinden en kunnen eren onder deze Volle Maan. Hoe kunnen we ons menselijke zelf waarderen, maar tegelijkertijd ook onze ziel eren en de wijsheid die deze te bieden heeft? Omdat Gemini wordt geregeerd door de planeet van communicatie, Mercurius, zou het onderzoeken van deze vraag door middel van een dagboek uitstekend passen.
Mercurius staat ook bekend om zijn uitstekende sociale vaardigheden en vermogen om verhalen te vertellen, waardoor de Gemini Volle Maan een fantastische tijd is om sociaal te zijn, een bijeenkomst te houden of tijd door te brengen met vrienden.
Het kan zijn dat we de drang voelen om extra sociaal te zijn, of dat onze sociale agenda volloopt met bepaalde evenementen. Gesprekken kunnen met iets minder moeite verlopen, en we voelen ons misschien meer op ons gemak als we uit onze schulp komen en ons verhaal delen.
Haal het meeste uit deze energie door een bijeenkomst, datum of evenement rond deze Volle Maan te plannen.
De Gemini Volle Maan en sterke planetaire krachten
Er zijn veel planetaire krachten in het spel onder deze Volle Maan, waardoor het zowel druk als misschien een beetje verstrooid is. Mars is in de mix en dat geldt ook voor Saturnus, plus de vrouwelijke godin Lilith is ook actief.
Al deze planetaire energie gecombineerd geeft deze Volle Maan een vurig tintje. Zowel Mars als Lilith zijn zeer sterke planetaire krachten die ons kunnen opladen en enige spanning kunnen veroorzaken. Als er iets in je opborrelt, kan deze Volle Maan ervoor zorgen dat alles overstroomt.
Er kunnen verhitte emoties de kop opsteken, en we kunnen ons een beetje prikkelbaar of misschien gefrustreerd voelen over de manier waarop de dingen zich ontvouwen.
Dit is waar het gebruik van deze Volle Maan om dingen los te laten die te belastend zijn geworden en het creëren van leuke, sociale activiteiten kan helpen om eventuele spanningen die je voelt te verzachten.
Saturnus, de planeet van Karma en onze Meesterleraar, is ook actief tijdens deze Volle Maan en herinnert ons aan het belang van het stellen van grenzen en het zorgen voor onze gezondheid en welzijn.
Je kunt zien dat er veel gemengde energieën rondcirkelen onder deze Volle Maan. We hebben veel verschillende planetaire invloeden, dus het kan zijn dat we ons overal onder deze energie voelen.
Wat er ook voor je opkomt, het lijkt erop dat deze Gemini Volle Maan een krachtige leraar zal zijn. Sta jezelf toe de student te zijn, en je zult waarschijnlijk merken dat als deze Volle Maan voorbijgaat, je de dingen vanuit een betere plek kunt begrijpen of de dingen vanuit een groter perspectief kunt zien.
Over het geheel genomen is de Volle Maan van november 2023 onze herinnering om te beginnen met het opruimen van de rommel van het voorbije jaar en om tijd vrij te maken voor sociale contacten met onze vrienden en familie. Door deze lichtheid te creëren, zal het gemakkelijker zijn om door de gespannen energieën te navigeren die de Volle Maan met zich meebrengt.