zondag 26 november 2023

Het is jouw beurt: Sluit je vandaag aan bij de Evolutiebeweging Nieuwe Aarde! ~ 26 november 2023 ~ Aurora Ray

Het is jouw beurt: Sluit je vandaag aan bij de Evolutiebeweging Nieuwe Aarde!

Door: Aurora Ray – 23 november 2023

Dit is een cruciaal moment voor de mensheid. De ascensie van Gaia betekent een kans voor een ieder van ons om naar voren te stappen en iets groters dan onszelf te dienen.

Hoewel de komende veranderingen vreesaanjagend kunnen zijn, moeten we deze transitie omarmen met moed, compassie en klaar om te handelen.

De oproep heeft geklonken. Hoe zal jij reageren?

Er zijn talloze manieren waarop we van dienst kunnen zijn: door anderen te steunen en op te beuren, onze gemeenschappen te beschermen, in helingsgroepen te werken en het verspreiden van licht. Elke handeling van goedheid en vrijgevigheid is nodig. Elk liefdevol hart en elke helpende hand is nodig.

Aarzel niet. De tijd is nu. We worden opgeroepen om samen te komen als broeders en zusters, als verzorgers en stewards. We moeten angst en twijfel opzij zetten en naar voren stappen met vertrouwen, intentie en solidariteit.

Er bestaat een rol die alleen jij kunt spelen. Luister goed. Vind de unieke manier waarop jouw gaven en talenten nodig zijn. En pak die dan zonder terughoudendheid op. Het werk dat voor ons ligt vraagt om doorzettingsvermogen, opoffering en het beste wat je in je hebt. Weet dat je inspanningen ertoe doen. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons vooruit.

We staan op een tweesprong en worden geconfronteerd met een keuze. Zullen we de oproep beantwoorden en moedig de sprong in het licht wagen? Of zullen we wegkwijnen in duisternis en verdeeldheid? Onze toekomst staat op het spel.

Geloof in jezelf. Geloof in elkaar. De taak is monumentaal, maar samen zullen we die aanpakken. We werden gevormd voor deze tijden. Laten we daarom naar voren stappen en het nieuwe tijdwerk dat wacht inluiden. De tijd om in actie te komen is nu!

Elk gebied van menselijke verrichting

In deze opwindende tijd zijn er mogelijkheden in overvloed om naar voren te komen en Gaia te helpen op elk gebied van menselijke verrichting. Of je roeping nu ligt in spiritualiteit, wetenschap, technologie, geneeskunde, kunst, muziek, rechten, opleiding of welke andere werkzaamheden ook; je talenten zijn nodig.

Behalve spiritualiteit speelt vooral de kunst een sleutelrol. Creatieve expressie door schilderen, dansen, film, dichten en meer kan de verbeelding van de mensen fascineren en hen inspireren naar het licht te gaan. Ook wetenschappers hebben een onmisbare rol te spelen in hun research en ontdekkingen waardoor kennis en innovatie steeds vooruit gestuwd wordt.

Leraren geven wijsheid door aan de volgende generaties, artsen helen en leiders leiden. Waar je vaardigheden ook liggen, dit is de tijd om ze te verbeteren en je gaven aan te bieden. De ascensie heeft ons allemaal nodig, iedereen draagt bij op zijn eigen manier met passie en vastberadenheid. Zelfs kleine daden van vriendelijkheid kunnen als golven van licht in alle richtingen stromen.

Door samen te komen kunnen we de collectieve vibratie omhoog brengen en onze gedeelde goddelijke natuur realiseren. Heb vertrouwen dat je unieke vaardigheden nodig zijn. Volg je hart, luister naar je zielsplan en neem moedige stappen in de richting van de nieuwe Aarde.

Voor familie en geliefden

Gedurende deze opwindende tijd van transformatie is het begrijpelijk dat je je zorgen maakt over het welzijn van de familie en je geliefden. Maar wees ervan verzekerd dat de Aarde een veilige plaats zal blijven voor de hele mensheid.

Terwijl de planeet ascendeert naar een hogere vibratie, hoeft dit proces geen angst op te wekken. De Aarde zelf zuivert de lagere vibraties die niet langer een bepaald doel dienen en laat ze los, maar de fysieke planeet zal blijven bestaan als thuis voor de mensheid. Je kinderen en kleinkinderen zullen hier een plek hebben om te leven, te groeien en te gedijen.

Je familierelaties zijn zo belangrijk, nu meer dan ooit, als bronnen van kracht, comfort en samenzijn tijdens de onderweg zijnde veranderingen. Hoewel de wereld op veel manieren anders kan lijken, de liefde die je deelt en de banden die je hebt opgebouwd zullen blijven bestaan.

Je huis zal nog altijd beschutting geven. De steden en dorpen zullen nog altijd plaatsen zijn om samen te komen. De Aarde zal je blijven voeden zoals ze dat vanaf het begin van de menselijke beschaving heeft gedaan.

Heb vertrouwen dat de ascensie van Gaia de menselijke familie of je meest gekoesterde (familie)relaties niet teniet zal doen. Met vertrouwen, moed en zorg voor elkaar, zullen we met elkaar dit nieuwe tijdperk ingaan.

Conclusie

Het is nu tijd om op een diepgaande manier te kijken naar onze gaven en te ontdekken hoe we die kunnen gebruiken om Gaia te helpen en hoe ze bij kunnen dragen aan de gemeenschappelijke groei van de mensheid.

Deze transitie, hoewel monumentaal, hoeft niet beangstigend te zijn als we gefocust blijven op energetische eenheid, liefde en elkaar door de komende veranderingen helpen.

We behoren allemaal tot één familie; we zijn allemaal delen van het goddelijke. Als we deze waarheid in gedachten houden, kunnen we met gratie, moed en vrede in ons hart door de komende veranderingen gaan.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org