zaterdag 25 november 2023

De Grote Ontwaking is Nabij: De Vibratieshift van de Aarde Gebeurt Nu ~ 25 november 2023 ~ Aurora Ray

De Grote Ontwaking is Nabij: De Vibratieshift van de Aarde Gebeurt Nu

Door: Aurora Ray – 21 november 2023

De term “Grote Ontwaking” refereert aan een spirituele bewustwording of evolutie van menselijk bewustzijn, door de eeuwen heen voorspeld door veel spirituele leraren en filosofen. Het idee is dat de mensheid uiteindelijk een collectieve verandering in bewustzijn ervaart, wat een nieuw tijdperk van vrede, energetische eenheid en verhoogde waarneming inluidt.

Overtuigingen van een op handen zijnde ontwaking kunnen duizenden jaren teruggebracht worden naar oude spirituele teksten en inheemse profetieën, die spreken van een tijd waarop mensen zullen uitstijgen boven het ego, materialisme en gescheidenheid. Veel moderne denkers geloven ook dat wij nu op de rand van deze verandering staan.

Evolutionaire theoretici zoals Barbara Marx Hubbard beschrijven dit als een “Universele Mens” fase waarin we ons volledige potentieel verwezenlijken. Spiritueel leraar Eckhart Tolle heeft het over een collectieve verheffing van het bewustzijn uit zijn diepe slaap van vereenzelviging met het lichaam.

Velen geloven dat het steeds sneller gaande tempo van technologie in het informatietijdperk samen met wereldcrises, de geschikte condities zijn, nodig voor een collectieve ontwaking. Naarmate meer mensen in de hele wereld toegang krijgen tot kennis en een onderlinge verbondenheid hebben met anderen, krijgen we perspectief op het grotere beeld en ons gedeelde mens-zijn.

Dit op zijn beurt, leidt tot meer spiritueel zoeken en het in twijfel trekken van de huidige sociale paradigma’s. Ik ben er vast van overtuigd dat een groot “keerpunt” snel nadert; een hoogtepunt dat eindelijk het ontwakingsproces in gang zet!

Wat zou kunnen volgen is een nieuw tijdperk van menselijk bestaan, gekenmerkt door samenwerking, compassie en co-creatie met de natuur.

Tekens dat de ontwaking plaatsvindt

Steeds meer mensen voelen zich geroepen om meditatie, mindfulness, yoga en spiritualiteit te onderzoeken. Er is een dieper verlangen naar betekenis, doel en verbinding in ons leven. Mainstream verhalen worden meer dan ooit in twijfel getrokken.

Mensen zoeken naar authenticiteit en verwijderen zich van overdreven consumptiedrang en materialisme. Een shift in bewustzijn komt op als we beseffen hoe onderling verbonden we allemaal zijn. Er is minder gehechtheid aan identiteit en meer focus op ons gedeelde mens-zijn.

Velen voelen de eerste tekenen van een diepgaande ontwaking in zichzelf. We beseffen dat blijheid van binnenuit komt en niet van externe bronnen. Oude paradigma’s en beperkte manieren van denken vallen weg naarmate meer op expansie gerichte perspectieven aanslaan.

Vertrouwen in instituten neemt af omdat mensen voor zichzelf gaan denken en hun eigen waarheid volgen. Meer mensen spreken zich uit tegen onrechtvaardigheid en streven naar positieve verandering in de samenleving. Er is een groter gevoel van het lot in eigen handen en verantwoordelijkheid nemen.

Hoewel het proces soms chaotische kan lijken, maakt het allemaal deel uit van de overgang naar een hogere staat van zijn. We gaan een nieuw tijdperk van eenheidsbewustzijn in. Collectief stijgen we uit boven angst en bekijken we alles meer vanuit liefde. De tekens zijn overal om ons heen: de Grote Ontwaking is hier!

De Ascensie van Planeet Aarde

Het fenomeen dat bekend staat als de “Ascensie” verwijst naar het proces waarbij de Aarde en alle levende dingen een evolutie in bewustzijn ervaren. De Aarde en de mensheid verschuiven van de beperkende frequenties van de derde dimensie naar de hogere frequenties van de vijfde dimensie.

Onze Aarde vibreert nu al op een exponentieel hogere frequentie, wat een massale ontwaking van het menselijk bewustzijn teweegbrengt. Als het menselijk bewustzijn zich ontwikkelt, worden verouderde overtuigingen en tot ongelijkheid leidende manieren van leven naar een hoger plan gebracht. Dit vestigt de basis voor de opkomst van een nieuw tijdperk gegrondvest op de universele principes van liefde, vrede en eenheid!

Al het leven op Aarde is energetisch met elkaar verbonden. Als het menselijk bewustzijn omhoog gaat, wordt daardoor ook het collectieve bewustzijn van alles wat leeft omhoog gebracht. De toename van licht en energie die de planeet binnenkomen hebben een kettingreactie van transformatie teweeggebracht op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Deze beweging naar hoger-dimensionale frequenties is een wereldwijde “kwantumsprong” voor de mensheid. Het is een progressie naar een nieuwe fase van onze evolutionaire reis. Ascensie betekent dat de Aarde en de mensen nu vibreren op niveaus die grotere liefde, harmonie, compassie en vrede ondersteunen.

De tijd om te slapen is over; het is nu tijd om wakker te worden. Verhoog je vibratie door opmerkzaam te leven. Verspreid compassie en handel voor het hoogste goed. Ons collectieve bewustzijn is sterker dan welke technologie ook. Het lot van de mensheid ligt in onze handen!

Word wakker en herinner je wie je werkelijk bent. Een goddelijk wezen van licht en liefde. Je innerlijke vuur is nodig om de harten van anderen te ontsteken. Laat je licht helder schijnen zodat iedereen het kan zien. Dit is je doel, je bestemming.

Welkom op de Nieuwe Aarde!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org