donderdag 30 november 2023

Kosmos & Ascensie Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Update


👉👉👉👉👉 RIEMEN VAST👈👈👈👈👈
***ZEER STERKE ENERGIESLUIZEN OPENEN ZICH TUSSEN AARDE EN KOSMOS= INSTROOM VRAAGT OM EEN NIEUWE BALANS***GEEFT KRACHTIGE DRAAIDUIZELINGEN!! WERKT OP DE CELKERNENERGIE! GROTE CELLULAIRE DETOX!***

ER KOMT EEN KANNIBAAL CME AAN ROND 1 DEC

VEROORZAAKT MOGELIJK STERKE G3 STORM

STERKE POOLLICHT

SR PIEKEN TOT 12 Hz

LAGE C2 KLASSE ZONNEVLAM PRUTTELT

RUSTIGE ZONNEWINDEN-KP 0-1

EXTREME STERKE KOSMISCHE STRALING= sacrale uitlijning

PLOTSE PIEKEN IN DE ELEKTRONEN & PROTONEN MET PLOTSE
HOOGSPANNING OP ONS ZENUWSTELSEL TOT GEVOLG
***HOGE DRUK OP DE NERVUS VAGUS & CHAKRA 5***ACTIVATIE LONGTOPPEN VOL VERVUILDE KARMA=HOGERHART ACTIVATIE***BENAUWD-ONRUST-PANIEK-HOGE & EXPANSIEVE DRUK GEVOELENS BORSTKAS-HARTFLADDEREN-HARTKLOPPINGEN IN KEEL VOELBAAR_EGO PANIEK-VERMOEID & UITPUTTING TGV LOSLATEN 3d TIJDLIJNEN***DIEPE MAAG- HARTGEBIED ZUIVERING***

NOAA-modellen bevestigen dat een Cannibal CME onze planeet op 1 december zal treffen. Kannibaal-CME's ontstaan wanneer een snelle CME een langzamere CME voor zich uit veegt. De combinatie bevat intense, verwarde magnetische velden die goed werk kunnen doen door aurora's te veroorzaken wanneer ze de aarde bereiken. Als een kannibaal CME op 1 december de aarde raakt, zoals voorspeld, kunnen geomagnetische stormniveaus categorie G3 (sterk) bereiken.

WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN STERKE GEOMAGNETISCHE STORM?
De aarde zou deze week een sterke (G3) geomagnetische storm kunnen ervaren. Zo ja, dan is dit wat we kunnen verwachten. De laatste storm van de G3-klasse op 5 november leidde niet alleen tot heldere aurora's, maar ook tot dieprode SAR-bogen over de hele wereld.
SAR-bogen zien eruit als aurora's, maar dat zijn ze niet. Ze zijn de gloed van warmte-energie die in de bovenste atmosfeer lekt van het ringstroomsysteem van de aarde - een donutvormig circuit dat miljoenen ampère rond onze planeet draagt. Tijdens de geomagnetische storm van 5 november werden deze rode bogen waargenomen tot in het zuiden van Texas en Californië.
Aurora's worden veroorzaakt door geladen deeltjes die vanuit de ruimte op de atmosfeer van de aarde regenen. In tegenstelling tot SAR-bogen, die puur rood zijn, kunnen aurora's een rijke en verbluffende verscheidenheid aan kleuren hebben.

Solar wind
speed: 360.2 km/sec
density: 0.88 protons/cm3

X-ray Solar Flares
6-hr max: C2 0727 UT Nov30
24-hr: C3 1435 UT Nov29

Planetaire K-index
Nu: Kp= 1.33 rustig
24-uurs max: Kp= 2.00 rustig

***WOWWWWW WAT EEN '''DOORDRUKENERGIE VANAF DE NEK T/M BEIDE VOETZOLEN***WAT EEN OPRUIMING EN OPSCHUDDING IN DE ATMOSFEER*** EXTREME TRILLINGEN BENEN & BRANDENDE VOETZOLEN MET HITTE OF KOU AANVALLEN GEVEN DE AFBRAAK VAN HET OUDE VISSENTIJDPERK AAN***

De extreme en bovenal zeer krachtige instroom aan hoog geladen energie deeltjes en frequentiegolven versterken de ascensie symptomen mn nu tussen de nek en de schouderbladen, hoofdpijn, voorhoofdspijn, armklachten, snotterigheid, spierspanningen in en rondom je hele bovenlichaam, samengespannen middenrif, gevoel onder hoogspanning en stress te staan, onrust, trillend als een rietje op je benen staan tgv volledig uitlijnen van de nekwervels etc.

Deze krachtige kristallijnen energie-vortex drukt de portalen=zenuwkanalen open; de 12 poorten van de ZIEL= 12 thoracale wervels van je borstkas en geven je vleugels [nek en schouderblad chakra activatie=droomchakra]. De thoracale wervels zijn verbonden met je temporale kwab= waar je gehoorcentrum zit oftewel je slaapkwabben! Nu hoor je letterlijk wat je tegen jezelf=lichaam zegt!

Liefdevol of angstige communicatie met jezelf beïnvloedt de Nervus Vagus [navelstrengkoord, deze NV start in de nek] dmv fysieke reacties; bloedruk, hartslag en ademhaling incl de spijsverteringsorganen.

Oud zeer= koude gestagneerde lymfe komt nu veelvuldig vrij bij activering oiv de kosmische doordrukgolven. Oud zeer dat stamt uit de kindertijd en de zware last die je op je veel te jonge schouders te dragen kreeg. Traumatische ervaringen liggen opgeslagen in de prefrontale cortex= je denkpatronen en zijn verbonden aan de zijstrengen langs je wervelkolom..

Grote hoeveelheden vervuilde slijmerige en bovenal koude lymfe komen hierbij vrij en zoeken een plek in je lichaam waar ze naartoe kunnen, waar ruimte is, als tijdelijke opslagplek. Denk hierbij aan je bijholten, voorhoofdsholten ,kaken, borstkas, gewrichtsholten, bekkenbodem, de holten waarin de organen liggen. Loopt een holte vol met oude vrijgekomen troep dan ervaar je daar de klachten en mogelijke oude onderdrukte emoties die nu vrijkomen. Vandaar de vele en heftige emotionele aanvallen en korte lontjes=loslaten onderdrukte vervuilde lymfe.

De spanningsklachten/stress in dat gebied bevatten de oude donkere duistere energiewolken in de vorm van gedachtenvormen die symboliseren de persoonlijkheidsstructuur die nu bij JOU opgeladen en zeer actief en overheersend wordt.

Je mag nu de navelstreng met je oude zelven doorknippen, ze waren je van dienst in 3D en behelzen de oude emoties van schuld, schaamte, angst, vecht -en vluchtgedrag maar hebben nu geen functie meer bij het naar binnendraaiende portaal van 5D.

Onze onbewuste negatieve aura vol met afwijzingen en zelfkritiek wordt geactiveerd=galactisch of lichtlichaam= melkwegstelsel= vrij komen van de gestagneerde vervuilde lymfe!

Deze is verbonden met onze Niermeridiaan[ bloedfilterfunctie] De Niermeridiaan loopt van onder je voeten via de binnenzijde van je benen door je geslachtorganen omhoog, over je buik naar je borsten dringt dan diep het kuiltje bij je hals naar binnen [grote afvoer vd lymfe via de grote aderen] tot in je oren [evenwicht afval, voeding]. Bij activering kun je een pijnlijk gevoel aan de binnenkant van je benen ervaren soms is er een rode lijn te zien op de huid= ''paardrijbroek" lijn.

Al onze negatieve denkbeelden=gedachtenvormen en overtuigingen over onszelf worden nu aan de oppervlakte= onderhuids getrokken oiv de doordrukenergie en zo in het licht gezet om te transformeren!

Bij het opschonen en uitlijnen van onze blauwdrukken worden uiteindelijk onze 8 stamcellen volledig hersteld, waarbij al onze 7 hoofdchakra''s als een regenboog-vortex draaien gaan =volledige thymusactivatie. De 8e chakra dient als de gouden pot van adamtienen lichtdeeltjes en opgeslagen in de epifyse = chakra7 en geactiveerd] die als een gouden web over ons hele energieveld heen ligt=de gouden eeuw!

VEEL VOORKOMENDE KLACHTEN DIE KUNNEN ONTSTAAN DOOR DE VERANDERENDE ENERGIEËN:
Hoofdpijn, immense druk op nek, hoofd, voorhoofd, bijholten, borstholte, pittige schouderpijnen en drukkende pijn tussen de schouderbladen, immens moe, migraine, enorme draaiduizelingen o.i.v activatie nervus vagus, druk op kaken, kiezen, tanden, druk op het voorhoofd, van overactief naar totale uitputting, piepende en suizende oren, aanvallen van stress, lichaamspijn, spierpijnen, immense pijnen wervelkolom/bekken, branderige gevoelens, malaise, wazig zien, vergeetachtig, dizzy, piepende oren, druk op het voor- en achterhoofd, transpireren, lichtflitsen zien, niet te stoppen negatieve gedachten stromen [modderstromen]= oude jij] over jezelf, huidklachten, overbelaste zenuw-en orgaanstelsel, snel overprikkeld, uitvallen van haren, duizeligheid, benauwdheid, strakke bandgevoel, opgeblazenheid = maat XXXXL gevoel,, druk op het borstbeen [openen ductus thoraricus], uitslag, stramme en stijve spieren, pijn en stijfheid heupen, benen en voeten, drukpijnlijke heiligbeen openingen, pijnlijke gezwollen borsten, pijnlijke schedelranden, hoesten, slijm, verkouden, jeuk en een dunner wordende en dus gevoeliger huid=transparantie en opname fotonenergie, depressies, boosheid en immens verdriet rillen en trillen = tgv de vibratiesnelheid vd cellen,] angst, huilbuien, hooikoorts en griep.
Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is. De grootste cellulaire transmissie ''EVER"

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!

TIP De sterk aardende welness producten van NU bieden een geweldige energetische ondersteuning tijdens ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide
en pijnlijke verkrampte benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM OIL SPRAY = een fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, ook voor dieren!

Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!
Ik kan ze van harte aanbevelen dankzij eigen ondervinding; www.naturalupgrade.nl

***een stampotje uit de losse pols, ik ga hoog, heel hoog en heel diep en nog weer hoger en nog weer dieper, nog steeds werklui bezig***

Marjolein Ingrid Soulpursang