maandag 27 november 2023

Serapis Bey: Jouw Ascensieopdracht ~ Carolyn Coleridge



Serapis Bey: Jouw Ascensieopdracht
Je bent de aardecycli beu. Je wilt doorgroeien naar een hoger niveau. Je houdt van alles wat goed, ethisch en puur is. Je wilt anderen en de planeet aarde helpen en jezelf naar een hoger bewustzijn tillen. Je bent in opdracht van Acension. Dit is het doel van ZIELEN die hier vele malen zijn geweest of al eeuwenlang weg zijn geweest van het licht van de hemel. Veel mensen zijn vergeten dat ze hier slechts voor een korte opdracht zijn gekomen en dat dit niet ons thuis is. Jouw opdracht was, net als bij een oorlogsveteraan, om naar binnen en naar buiten te gaan.
Maar velen die oorlog voerden omdat het zo drastisch anders was dan de hemel, blijven ‘vastzitten’ in de mentaliteit van de oorlog. De ervaringen spelen steeds opnieuw in hun hoofd en ze raken verstrikt in deze lus. Dus zelfs als ze de oorlog achter zich hebben, geven hun herinneringen hen het gevoel dat ze er nog steeds zijn.
Voor de aarde geldt ongeveer hetzelfde. De energie van de aarde is zoveel zwaarder dan de hemel, dat als je eenmaal binnenkomt en de energieën van de aarde op je neemt en slechte keuzes en situaties creëert, ze vergeten dat dit slechts een ervaring was en geen realiteit.
Ze raken verstrikt in de aardlus en spelen steeds opnieuw dezelfde verhalen en spelletjes. Dit is wat sommigen van jullie een déja vu noemen. Hetzelfde verhaal en het gevoel ‘heb ik dit niet al gedaan?’ Ja, dat heb je.
Soms bevindt het zich in een andere dimensie of een alternatieve realiteit, maar de thema’s blijven hetzelfde. Het gaat over het opstijgen of uitstijgen uit de zwaarte van de aarde en de negativiteit en naar een hogere roeping gaan. We wilden allemaal zoals SOURCE zijn. De negativiteit komt voort uit keuzes. Het is ‘in de wereld zijn, maar er niet van’. Het is luisteren naar je hart en goede beslissingen nemen, het observeren van situaties en je niet inlaten met duisternis, tenzij het de bedoeling is om een ​​ander te helpen.
Deze wereld is wispelturig. De wereld is meedogenloos. de wereld kan hard zijn. Investeer dus in geest. Investeer in de LIEFDE, LICHT, Creativiteit, zuiverheid en heiligheid. Onze vader, die in de hemel woont, heeft een heilige naam. Hij wacht geduldig op uw terugkeer naar huis. Een laatste thuis. Geen huis om jezelf op te lappen en weer op aarde te worden ingezet. Maar pensioen en eervol ontslag uit de oorlog.
Bent u klaar om met pensioen te gaan? Bent u uw exitplan aan het plannen? Denkt u erover om naar een hoger bewustzijn op aarde te gaan en nooit meer terug te stappen? Je bevindt je op een pad van ascensie. Je hebt een opdracht voor jouw pad. Je hebt een les om voor licht te kiezen. Het is niet gemakkelijk. Er moet veel discipline, gebed en koninklijke contemplatie zijn over je volgende stappen.
Vele ZIELEN zoals Quan Yin, Maria Magdalena, Jezus de Christus, Adama, El Moraya, de heilige geest en ikzelf en zoveel anderen staan ​​tot jullie beschikking om te zien hoe zij met het licht werkten. Hoe ze zich met God verbonden, hoe ze het hoogste pad kozen.
Ik kwam naar Carolyn toen ze op een pad van ascensie was. Ze had zich vele jaren aan het licht gewijd. Ik heb met haar gewerkt in Egypte en Atlantis, ook al heeft ze geen herinnering aan die tijd. Ik en anderen zijn bij veel hoge wezens op de planeet en deze groep terechtgekomen. Veel mensen geloven niet dat deze energie waar is en zijn geschokt. Daarom wijzen zij het verzoek af.
We werden geïnspireerd om naar Mehroo Fitter te komen om deze groep te creëren en zij hoorde de oproep en deed het. Wij zijn blij. We hebben regelmatig bijeenkomsten over mensen die op zoek zijn naar ascensie. Als je dit duwtje van ons krijgt, luister dan naar de oproep, werk alsjeblieft met de energie. Schenk aandacht aan je dromen en synchroniciteiten. Luister naar je innerlijke aandrang en innerlijke roeping.
Schenk aandacht aan de boodschappen van GOD, door de natuur en door de planetaire cycli. Wij roepen hier velen van jullie op. Wij luisteren naar uw verzoeken. Wij eren uw heilige pad. Dat is jouw ascensieopdracht.
In de geest,
Serapis Bey
Kanaal: Carolyn Coleridge
Met dank aan Telos Channel.