zaterdag 25 november 2023

DE GLIMLACH VAN THUIS ~ Pyts Boschma


DE GLIMLACH VAN THUIS
Voel je hoe anders je je voelt als je je terug trekt uit de waan van alledag? Als je je energieveld hebt gereinigd, tot rust komt in een meditatie en je harmonie en balans voelt? Voel je hoe heerlijk dat voelt? Zo is het als je de buitenwereld – de illusie – overstijgt en laat voor wat het is. Leef in je eigen wereld, in de enige echte werkelijkheid. Maak ruimte om elke dag in de geest door de mist over de brug te gaan naar de wereld van liefde, de enige echte realiteit.
Waarom de enige echte realiteit? Omdat je elke keer eer dezelfde onveranderlijke, eeuwige enorme liefde van de Bron zult voelen. Altijd aanwezig, altijd volledig, altijd klaar staand om je te ontvangen, te verwelkomen, te omhelzen en welkom Thuis te heten.
Deze energie, deze hoge trilling, deze liefde neem je elke keer mee terug in elke cel van je lichaam en door je lichtlichaam – je Merkaba – stroomt deze liefde de wereld in waardoor je iedereen verandert die je glimlach ziet, je energie voelt en je stralende Licht voelt. Je zult versteld staan wat er gebeurt als je met de glimlach van Thuis door het leven gaat.
Daarom ben je hier, om dat te ervaren.
Je kunt het allen op die manier hier op Aarde ervaren, want in het licht kun je niet ervaren dat je licht bent, er is geen onlicht. Je kunt niet het verschil ervaren. En jouw ziel heeft ervoor gekozen om het hier op Aarde te ervaren tijdens een periode van groot onlicht. Als je eenmaal de intense en immense Liefde en het enorme Licht hebt gevoeld wil je nooit meer iets anders en je wilt beslist niet meer in het onlicht zijn.
Dit is de splitsing van de 3enaar de multidimensionale realiteit. In de 5e dimensie is de energie en trilling zó wezenlijk anders dat je onmiddellijk beseft dat je er veel dichter bij Thuis bent. De Liefde van God stroomt en golft door je heen en het is een fantastisch, verrukkelijk gevoel.
Velen van jullie trekken je al zoveel mogelijk terug uit de 3e dimensie, velen van jullie geven er de voorkeur aan om alleen te zijn of met een paar mensen die dezelfde trilling hebben. Er is geen behoefte meer aan alles dat met de lage trilling te maken heeft. En als men je een beetje vreemd vindt dat is dat maar zo, voor anderen ben je misschien saai omdat je bent in plaats van dat je doet.
En, als alles van de lage trilling weggezuiverd is, zal de Hemel op Aarde een feit zijn. Het is dichtbij, veel dichterbij dan je beseft.
De Meester door Pyts Boschma