donderdag 30 november 2023

DE ONTSTEKINGSVONK – Boodschap van Meester St. Germain ~ 30 november 2023 ~ Jahn J.Kassl


DE ONTSTEKINGSVONK

Jahn J. Kassl, 27 november 2023

 

Boodschap van Meester St. Germain


Wat er nu van jou wordt gevraagd is om je angsten voor de toekomst af te schudden en de dystopische scenario’s te transformeren. Waar het nu om gaat is dat je onbevreesd je leven leeft, gewapend met de waarheid en het licht – midden in de wereld – waar je door GOD geplaatst bent om je werkelijk lichtvolle leven te leiden, zonder zorgen, zonder angsten, zonder kommer, maar met vertrouwen, met vreugde en met de zekerheid van een gouden toekomst. Wat er nu gebeurt zal de hele wereld doen schudden en de hele mensheid transformeren. De beslissende processen worden binnenin de mensen in gang gezet om de verandering in de uiterlijke wereld mogelijk te maken.


Uit het boek: Aufbruch in die Freiheit

De ontstekingsvonk

Overwinning van het licht

Blijf trouw aan jezelf en vervolg je spirituele pad in weer en wind totdat je bent aangekomen. Laat je niet intimideren of ontmoedigen, want de tekenen der tijden wijzen op de triomfantelijke overwinning van het licht.

Dit is nog maar voor weinigen herkenbaar, het is nog steeds een sprookje voor velen en negativiteit overheerst nog steeds onder de mensen. Deze tendens wordt met de dag minder.

Het wordt steeds gemakkelijker voor individuele mensen om het decor en de decorbouwers te herkennen.

Alles wat nu nog nodig is, is de ontstekingsvonk en de show van de duistere entiteiten is voorbij. Dit toneelstuk, dat bedoeld was om de hele mensheid te misleiden en tot een voorheen onvoorstelbare mate van slavernij te leiden, zal in zijn afzonderlijke delen worden ontmanteld en nooit meer op deze aarde kunnen plaatsvinden.

Wat geopenbaard moet worden, zal nu gebeuren, wat getoond moet worden zodat mensen herkennen welke profeten ze geloofd hebben, zal geopenbaard worden. Net als een openbaring zal wat lang heeft geduurd en onvervuld leek te blijven, worden vervuld.

Transformatie van dystopieën

Wat er nu van jou wordt gevraagd is om je angsten voor de toekomst af te schudden en de dystopische scenario’s te transformeren. Waar het nu om gaat is dat je onbevreesd je leven leeft, gewapend met de waarheid en het licht – midden in de wereld – waar je door GOD geplaatst bent om je werkelijk lichtvolle leven te leiden, zonder zorgen, zonder angsten, zonder kommer, maar met vertrouwen, met vreugde en met de zekerheid van een gouden toekomst.

Wat er nu gebeurt zal de hele wereld doen schudden en de hele mensheid transformeren.

De beslissende processen worden binnenin de mensen in gang gezet om de verandering in de uiterlijke wereld mogelijk te maken.

God´s hoorn des overvloeds

Deze strijd kan niet gewonnen worden met een onbewuste mensheid.

Dit wordt nu veranderd en de vervormingen van het menselijk bewustzijn worden gecorrigeerd. De omgekeerde zielen worden rechtgezet en uitgelijnd met GOD totdat genoeg mensen het licht zien zodat ze hun onmisbare inzet voor verandering kunnen leveren.

Wonder na wonder zal gebeuren nadat mensen innerlijk zijn getransformeerd. Nadat de cornucopia van GODS GENADE over mensen is uitgestort, verandert alles.

Geliefde mensen, jullie die dit lezen:

Vrees geen moment, want je hebt alle reden om je te verheugen. Leef waarachtig en heb oprecht lief – laat al het andere aan GOD over.

In oneindige liefde
MEESTER ST. GERMAIN

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org