maandag 27 november 2023

Lord Lanto – Accepteer alles met Wijsheid ~ 27 november 2023 ~ Vania Rodrigues

Lord Lanto – Accepteer alles met Wijsheid

Kanaal: Vania Rodrigues – 16 November 2023

Lieve broeders en zusters van de planeet Aarde! IK BEN LORD LANTO!

Hier bij jullie zijn is altijd een bron van grote vreugde voor ieder van ons. Het maakt niet uit wie je bent. We dragen veel Licht en Liefde in ons hart en we stralen deze gevoelens altijd uit naar iedereen die naar ons luistert.

Het zijn moeilijke tijden. De planeet is een beetje ongeregeld in jullie ogen. Hoge temperaturen, veel regen, veel overstromingen. Helaas kunnen we niet zeggen dat dit allemaal tijdelijk is. We kunnen niet zeggen dat dit allemaal…, deel uitmaakt van het dagelijkse leven; nee, het maakt allemaal deel uit van Gaia’s reis naar ascensie.

Ik ga hier niet staan en jullie vertellen dat het erger gaat worden, of dat het lang zo zal blijven. Je zult het zien. Wat heeft het voor zin om het wel of niet te zeggen? De mens heeft van de planeet geprofiteerd zoals hij wilde; hij heeft haar ontbost, het evenwicht in haar wateren verstoord. De terugkeer is er, en al deze terugkeer is een beetje sterker gemaakt door Gaia’s reis naar ascensie. Dus alles is een reeks acties en gebeurtenissen.

Zoals ik altijd zeg over wijsheid, moet je wijsheid hebben in elk ongemak, in elke moeilijke situatie waar je doorheen moet. Hoe meer je klaagt, hoe meer je verontwaardigd bent over wat er gebeurt, hoe meer je lichamen zullen reageren. Het is alsof je iets heel intens ontvangt, een heel sterk Licht dat op je lichamen inwerkt. En hoe schoner je bent, hoe ontvankelijker je bent, hoe dankbaarder je bent, hoe meer in balans je bent, hoe gemakkelijker het is om dit Licht te ontvangen.

Ik kan niet zeggen dat het niet wat ongemak zal brengen voor sommigen: degenen die meer versneld zijn op hun reis. Dus zeg ik dat het Licht dat aankomt in verhouding staat tot het Licht dat van elk lichaam uitgaat. Wie meer uitstraalt, ontvangt meer; dus wordt het lichaam meer getransformeerd. En al dit ongemak dat je hebt gevoeld zal, als het met dankbaarheid, geduld en Liefde wordt ontvangen, snel voorbijgaan. Nu, hoe meer je klaagt, hoe meer je niet begrijpt of niet wilt begrijpen, het ongemak zal alleen maar toenemen.

Alles is evenredig met wat je uitstraalt. Als je positieve gevoelens uitstraalt, is de opbrengst positief, maar als je negatieve gevoelens uitstraalt, zal de opbrengst ook negatief zijn. Het is een moeilijk proces, mijn broeders. Velen hier dachten dat ascensie slapen en ontwaken in de Vijfde Dimensie zou zijn, zonder transformatie, zonder iets. Dit is nooit gebeurd in het universum. Alle wezens die evolueerden evolueerden in geest. Het laatste deel van de evolutie was helemaal spiritueel.

Jullie hebben deze verdienste ontvangen om als eersten te ascenderen in het fysieke lichaam. En velen denken nog steeds dat alles zo gemakkelijk zal zijn; gewoon een beetje bidden en je zult er zijn in de Vijfde Dimensie. Ja, dat zou het idee zijn, als je geen zielenreizen had, als je alleen deze incarnatie had, zou je alles opgeruimd hebben en klaar zijn voor de Vijfde. Maar helaas hebben jullie een lange en vaak erg lelijke reis achter de rug, die opgeruimd moet worden.

Dus hoe meer je je verzet, hoe meer je klaagt, hoe moeilijker het zal zijn. Hoe meer je elke ergernis, elk ongemak, elk punt dat ingaat tegen wat je wilt, accepteert, maar accepteer het met dankbaarheid en liefde omdat je begrijpt dat het er is voor je transformatie, voor je evolutie. Dus hoe meer je het accepteert, hoe gemakkelijker het zal zijn, hoe minder ongemak er zal zijn.

We realiseren ons dat een groot deel van de wereldbevolking zich hier niet van bewust is. Dat is jammer, want zij zullen in alle opzichten zwaar lijden. Velen die nog nooit zulke hoge temperaturen hebben ervaren zullen dat wel doen, en het zal niet gemakkelijk voor hen zijn. Dus hoe moeten we ons gedragen in deze tijden van ascensie? Natuurlijk met wijsheid, maar vooral met Liefde in je hart, naar alles; zelfs een extreem warme dag of een extreem koude dag; je weet nog steeds niet wat je te wachten staat.

Bij elke beweging die Gaia maakt, zullen er veel dingen gebeuren die nog nooit gebeurd zijn. De hele planeet is aan het veranderen. Degenen die dat niet willen, beseffen het niet. Dus je weet niet wat er komen gaat. Maar de wijsheid zal altijd zijn om alles met liefde en dankbaarheid te accepteren, want onthoud bij elk ongemak altijd: “Als ik dit meemaak, is dat omdat ik bewust ben; ik ben me bewust van het moment waarin ik leef. Dus ik ben op het pad, ik ben op reis.

Onthoud altijd dit: Elk obstakel, elk…, ik overdrijf om te zeggen lijden dat je doormaakt in relatie tot de planeet, zal een indicatie zijn dat je op het pad bent, dat je op weg bent naar het Licht, dat je op weg bent naar de Vijfde Dimensie. Wees wijs. Weet hoe je alles met liefde en dankbaarheid kunt ontvangen en je zult zeker elke dag een stap vooruit zetten; je lichamen zullen meer en meer veranderen en alles zal beginnen te vertragen.

Misschien niet de planeet, want die heeft nog veel te doen. Er moet nog veel opgeruimd worden. Veel dingen moeten weer worden zoals ze waren. Niet alleen door terug te gaan naar hoe het was, maar door de energie die daar is neergezet te ontmantelen. Dus broeders, accepteer alles met dankbaarheid en liefde. Dit is de grote wijsheid. En wie weet hoe hij op deze manier moet wandelen, zal altijd lange, snelle stappen zetten in de richting van het Licht. Het is aan ieder van jullie om daar wijs genoeg voor te zijn.

LORD LANTO

Nederlandse Vertaler: Onbekend