zaterdag 24 december 2022

WIJ LEVEN PRESENT DE MULTIMENSIONELE OVERGANG ~ Yvan Poirier


WIJ LEVEN PRESENT DE MULTIMENSIONELE OVERGANG
door Yvan Poirier
Alles wat je nu meemaakt maakt deel uit van de multidimensionale overgang en transcendentie in jezelf.
Alle processen die door het Authentieke Licht zijn gestart, laten ons deze momenten beleven waarop we echt verdwijnen uit deze wereld van illusies. Je bent bezig om uit de matrix te komen om je innerlijke kracht terug te krijgen, of zelfs je multidimensionaliteit die niet tot uitdrukking kan worden gebracht in deze vluchtige wereld.
De verenigde werelden en de hogere dimensies beginnen zich te manifesteren en laten je in verschillende dimensies kantelen waar lichaam en zintuigen verdwijnen.
Door te verdwijnen bevrijdt u geleidelijk uit de opsluiting en laat u een losse wereld van illusies ervaren. Jullie moeten blij zijn om deze bijzondere momenten te beleven in deze unieke tijd van bevrijding.
Deze manifestaties van het Licht bevrijden je ook van de gehechtheid, emoties, overtuigingen en egregores die door de matrix worden gehouden. Het is zeker dat je hierdoor een zekere leegte innerlijk ervaart omdat de verandering van je bewustzijn geleidelijk gebeurt. Dit alles lost op voor je ogen en voor je geweten. Bovendien ervaar je het bewust zoals je kunt zien, en het is niet jij, in de zin van je eigen menselijke wil, ego of mentale, die dit detacheringswerk verricht, maar alles wat je verbindt met Authentieke Liefde die je bevrijdt. Geweldig toch!
Het enige wat je kunt doen is ademen, ervoor zorgen dat je rechtstreeks verbinding maakt met je hart dat je verbindt met je Zomer en dat één met je is. Dus emoties, angsten, twijfels, paradigma's, kennis, overtuigingen verdwijnen zoals jullie zelf verdwijnen door een nieuw bewustzijn te activeren dat het Superbewustzijn is.
Laat deze wijzigingen los die zich in je manifesteren, omdat ze erop gericht zijn om je voor te bereiden op het juiste en perfecte moment naar de andere kant van de sluier. Geef je over aan het Authentieke Licht dat aan het roer staat van deze transcendentie.
Goede continuïteit!
Moge het Authentieke Licht zijn!
Yvan Poirier
Gepubliceerd door de Galactische pers