zaterdag 24 december 2022

Een Pad Van Transformatie ~ 24 december 2022 ~ Kenneth Schmitt


 

Een Pad Van Transformatie

Door: Kenneth Schmitt – 23 December 2022

Als we in de natuur zijn, misschien hoog in de bergen met panoramische uitzichten en stilte om ons heen, en we voelen grote dankbaarheid en vreugde, kunnen we de engelen van de lucht vragen om onze ervaring nog meer op te fleuren, wat ze graag doen, als we het vragen en in vol vertrouwen open en ontvankelijk zijn, vanwege onze resonantie met de natuurgeesten, de Geest van de Aarde en ons hartbewustzijn. Wanneer we afgestemd zijn op ons hartbewustzijn, kunnen we telepathisch communiceren met alle wezens en met het bewustzijn van alle dingen.

Wanneer we ons afstemmen op ons hartbewustzijn, kunnen we expansief en extatisch zijn in het grondige genot van wie we zijn in de magie van onze bewustzijnskracht en creatieve expressie. Dit is onze natuurlijke staat van Zijn en is onze ervaring, wanneer we onze beperkte overtuigingen over onszelf oplossen en loslaten. We kunnen dan het trillingsspectrum binnengaan van absoluut vertrouwen in de creatieve indrukken en uitingen van onze aandacht. Door ons perspectief op het leven af te stemmen op de trillingen van vreugde en mededogen, kunnen we elk moment ten diepste begrijpen en leven in onze verbinding met het universele bewustzijn en de versterking van al het leven.

Door onszelf te openen en het bewustzijn van ons hartbewustzijn te willen, kunnen we de wereld van de dualiteit verlaten en een hogere dimensie van verruimd bewustzijn binnengaan in onvoorwaardelijke liefde, persoonlijke vervulling en oneindig creatief vermogen met onze mentale en emotionele uitingen. We kunnen leren de kracht van onze verbeelding te gebruiken om de uitingen van het hartbewustzijn te ontvangen. We kunnen emoties oproepen die de kwaliteiten voelen van de trillingen waaraan we aandacht besteden, en we kunnen zoveel aanwezig zijn als we willen op dit trillingsniveau.

Levend in het rijk van dankbaarheid en vreugde, kunnen we vrijgesteld zijn van alle negatieve ervaringen, omdat we beseffen dat er in het trillingsspectrum van het hartbewustzijn altijd kwantumondersteuning is om te bereiken wat ons hart begeert. Het kwantumveld manifesteert onze ervaringen in resonantie met onze overheersende gedachten en gevoelens. Als we leren onze gedachten en emoties te richten op levenverbeterende visies en scenario’s, en ook gewoon aanwezig te zijn in dankbaarheid en liefde, verlaten we het rijk van de dualiteit en betreden we het rijk van levenservaringen die magisch en prachtig worden. Op deze manier kunnen we ons leven transformeren, en dat kan gebeuren wanneer we er met voldoende sterke intentie van ons hele bewustzijn voor kiezen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org