zondag 18 december 2022

Vertrouwen ~ Jennifer Crokaert


Vertrouwen

Liefste hartjes, hoe ver zijn jullie gekomen en wat hebben jullie hier doorstaan.
Je hebt bij elke wending gevochten met de duisternis en je bent nog steeds sterk en trouw gebleven aan je innerlijk weten van de Goddelijke essentie van Alles.

Zelfs als je moe en uitgeput was, bleef je op koers. Zelfs in je verdriet, woede en teleurstelling bleef je trouw.

Dank je wel, hoor.

Je hebt je meesterschap getoond. Nooit eerder heeft er een tijd van grotere behoefte aan die meesterschap. Het was voor dit moment dat je je vermogen aan het oefenen was om bewust je goddelijke licht vast te houden en dat licht te gebruiken om te schijnen op iedereen die je tegenkomt.

Je bent je ervan bewust dat het jouw gecombineerde inspanningen zijn, jouw steeds toenemende lichtquotiënt die de onthulling van de waarheid heeft veroorzaakt. Je bent je ervan bewust dat het jouw licht is dat als een baken zal fungeren voor degenen die bang, verward zijn en in angst willen reageren.

Je bent hier voor deze tijden. Dit is je heilige onderneming, een pelgrimstocht naar Gaia om haar en de mensheid te bevrijden. Dit is het hoogtepunt van je werk op dit niveau, want het komende niveau zal een hogere dimensie zijn. Deze hogere trilling zal niet zoveel inspanning vergen als je tot nu toe hebt moeten investeren.

De energieën die opkomen zullen je werk moeiteloos lijken te maken, in vergelijking met wat je tot nu toe hebt moeten investeren. Weet dus dat het goede komt, inderdaad, het goede is hier en komt naar boven. Jij, de voorloper, wordt uitgenodigd voor een "sneak peek! " Je wordt uitgenodigd om je in deze energieën te verdiepen en ze nu te gebruiken. Speel met ze.

Een ademhaling, samen met de intentie om dieper/hoger/eerlijk/breder/helder te gaan (jij kiest de ervaring) zal je helpen om toegang te krijgen tot deze energiestromen en zal je helpen bij je komende hulpwerk.

Je bent hier. Je bent gearriveerd Laat je adem je bevrijden en verruim je naar steeds diepere niveaus van expressie, de realiteit alchemiseert gewoon door je goddelijke intentie.

Jullie zijn de alchemisten van de eeuwen, jullie gebruiken nu jullie goddelijk gegeven toverstokken door jullie bewuste intentie te gebruiken om te helen, te transformeren en te verheffen

Jouw goddelijkheid is nu manifest. Je bent op je podium aangekomen, de scène is opgezet en je moet nu je goddelijk geschreven rol spelen. Vertrouw erop dat je de regels kent, vertrouw erop dat de juiste acteurs in elke scène voor je voorbij zullen komen. Vertrouw erop dat het einde gelukkig is. Het script is goddelijk.
Je bent goddelijk. Het einde is goddelijk.

Vertrouwen.


Jennifer Crokaert
Kunstpintrest