woensdag 21 december 2022

Stop Met Doen Alsof ~ 21 december 2022 ~ Brenda Hoffman


Stop Met Doen Alsof

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 19 december 2022

Dierbaren,

Vandaag hebben de meeste mensen besloten om hun fysieke verschuiving voorbij 3D uit te voeren of hebben deze ingeplant. Misschien zijn jullie verward, want wij van de Universums hebben eerder verklaard dat de meerderheid van de aardwezens de nieuwe jij Rubicon is gepasseerd.

Degenen die jullie volgen hebben vandaag (16 december 2022) hun fysieke overgang voltooid.

Velen van jullie die bekend zijn met de overgangsequentie weten dat de fysieke overgang de laatste en soms meest gecompliceerde fase is.

Dus de meesten zijn verward, angstig, slapen niet goed, of ervaren fysieke moeilijkheden. Deze tijd is enigszins vergelijkbaar met de 3D-puberteit waarin je misschien van de ene op de andere dag bent gegroeid, je stem is veranderd, of je emoties rafelig en onverklaarbaar waren voor jou of anderen. Zo is het nu ook. Je voelt je waarschijnlijk ongedurig, moe en prikkelbaar.

Degenen die besluiten om niet over te stappen begrijpen jou en je reacties niet meer.

Jij, op jouw beurt, wilt zowel overwinteren als met anderen spelen. Je binnenste is van slag. En jouw uiterlijke reacties komen niet noodzakelijkerwijs overeen met jouw innerlijke of uiterlijke gevoelens. Je bent verward, boos, verdrietig en giechelig. Een sterk verwarrende combinatie waar je niet doorheen of omheen lijkt te kunnen.

Dat is te verwachten – je bent van nacht naar dag verschoven, van angst naar het onbekende. Natuurlijk hebben we eerder soortgelijke gedachten uitgesproken. Het verschil is dat degenen onder jullie die maanden of weken geleden zijn overgegaan, nu degenen bijstaan die de laatste sprong naar hun nieuwe fysieke wezen hebben gemaakt. Het is alsof jullie je aanvankelijke reis hebben voltooid, alleen om even terug te keren naar het beginpunt om leiding te geven aan degenen die besloten hebben te volgen.

Het resultaat van die interne en emotionele interacties is dat alle wezens die nu volledig voorbij 3D zijn, uitgeput zijn. Zowel degenen die net hun fysieke stuk hebben voltooid als degenen van jullie die hen er de afgelopen dagen doorheen hebben gehoed.

Jullie zijn toe aan wat rust. Toch vraagt het seizoen om emotionele interacties die niet noodzakelijkerwijs een nieuwe jij omvatten. Sommigen van jullie volgen de 3D-verwachtingen om dit en dat te doen ondanks jullie uitputting. Anderen voelen zich schuldig omdat je niet voldoet aan de vakantieverwachtingen van anderen – of van jezelf. En sommigen van jullie negeren deze feestdagen – niet omdat je een zogenaamde Scrooge bent, maar omdat je geen interesse hebt om mee te doen of aan zelfzorg doet.

Waarom je besluit niet volledig deel te nemen aan vakantieactiviteiten doet er niet toe. Weet alleen dat je meer uitgeput bent dan je beseft. Het is essentieel dat je zelfzorg zich richt op wat je nodig hebt in plaats van op wat je van jezelf verwacht.

Het is niet moedig om tijdens deze feestdagen te functioneren zoals jij en anderen verwachten, ondanks je uitputting. Evenmin is het levensveranderend als je besluit niet te reageren zoals anderen verwachten.

Je realiseert je waarschijnlijk of zult je snel realiseren dat je niet meer in Kansas bent. Wat omhoog was, is nu omlaag. En wat door jou van je werd verwacht is niet langer geldig. Je nieuwe wezen stroomt in plaats van te reageren op prikkels van buitenaf.

Je kunt niet tegelijkertijd kind en volwassene zijn.

Velen van jullie reageren alsof je bent teruggekeerd naar de 3D-puberteit, omdat je niet luistert naar je fysieke of emotionele wezen. Jullie zijn voorbij de puberteit geëvolueerd.

Als je merkt dat je verward, uitgeput, boos of emotioneel uitgeput bent, komt dat omdat je luistert en reageert op anderen in plaats van op jezelf. Die dagen van springen tussen kindertijd en volwassenheid zijn voorbij.

Doe niet langer alsof je geen actieve innerlijke stem hebt die je aanmoedigt om te stromen. En doe niet langer alsof je gemakkelijk kunt springen tussen 3D kindertijd en voorbij 3D volwassenheid. Vanaf vandaag is dat niet meer mogelijk – zoals de middelbare school voetbalster die nooit verder komt dan dat stadium.

Je bent volledig nieuw, net als degenen in de tweede en derde golf. In werkelijkheid is de vierde golf veel verder dan zelfs wij van de Universums op dit punt in de geschiedenis van jullie aarde verwachtten.

Stop met te doen alsof je iemand bent die je niet bent, ondanks de eisen van je vroegere 3D-wereld. Je hoort niet langer in die wereld thuis. Je hebt een nieuwe taal en richting. Een richting die niet verenigbaar is met die van 3D. Dus stop met doen alsof je van beide werelden kunt zijn. Net zo min als de sterspeler van de middelbare school een sterspeler van de middelbare school kan blijven als hij of zij is afgestudeerd.

Dit is jouw nieuwe leven – begin het te leven. Zo zal het zijn. Amen.

Kanaal: Brenda Hoffman

Vertaling: wakkeremensen.org