zaterdag 24 december 2022

Onze Upgrades, Activeringen & Jouw Zelfpraat ~ 24 december 2022 ~ Daniel Scranton


 

Onze Upgrades, Activeringen & Jouw Zelfpraat

Gechanneld door: Daniel Scranton – 23 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij zitten in het proces van het ontvangen van onze eigen upgrades en activaties. Wij ontvangen energieën van boven, net als jullie, want wij bevinden ons in de negende dimensie, en er zijn twaalf dimensies in dit universum. Als je de Bronsdimensie meetelt, zijn het er dertien. Wij blijven ons ontwikkelen, net als jullie. We weten dat we alles wat we te delen hebben beter met jullie kunnen delen. Daniel weet dat hij ook beter kan, maar wij zijn niet zo streng voor onszelf als hij.

Als er in de negende dimensie sprake is van wat je weerstand zou kunnen noemen, dan is dat bijna altijd tegen het zelf en dat komt omdat we allemaal zo graag willen helpen, en toch weten we dat we soms tekortschieten in het geven van de hulp die we willen geven. De laatste reeks upgrades en activeringen die wij ontvangen is om ons te helpen met meer duidelijkheid te voelen waar ieder van jullie zich op zijn reis bevindt, zodat wij jullie beter kunnen begrijpen en beter kunnen helpen. Weet dat in jullie levens ook iedereen is waar hij is, en jullie krijgen altijd de gelegenheid om te herkennen waar iemand is, zodat jullie hem kunnen helpen vanaf de plek waar hij is.

Degenen onder jullie die wakker zijn komen zeker veel mensen tegen die nog niet wakker zijn of die pas ontwaakt zijn, en er is veel dat je voor die mensen kunt doen. Maar eerst moet je accepteren waar ze zijn, net zoals je accepteert waar jij bent om jezelf de kans te geven te veranderen en je bewustzijn op een hoger niveau te brengen. Je kunt niet iemand beoordelen en veroordelen en hem tegelijkertijd helpen.

Stel je voor dat een vogel tegen je raam of je glazen schuifdeur vloog, en in plaats van de vogel te helpen, veroordeelde je de vogel omdat hij niet wist dat daar glas lag. Je doet dat jezelf en je medemensen aan zonder je meestal te realiseren dat je dat doet. Als een vogel, die al die tijd spendeert aan het vliegen, een fout kan maken en in een glazen vliegtuig kan vliegen, dan kan een mens zichzelf zeker even vergeten, kan een mens zeker een fout maken, uit zijn dak gaan en op hol slaan. Geef jezelf wat ruimte, want hard zijn voor jezelf zorgt er niet voor dat je het de volgende keer beter doet. Het zorgt er alleen maar voor dat je blijft zitten waar je nu zit, en als je hard bent voor jezelf, is dat niet de plaats waar je wilt zitten.

Je evolueert en je ascendeert, ongeacht hoe hard je onderweg voor jezelf bent, maar je zult een betere tijd hebben, een gemakkelijkere tijd, en je zult beter zijn voor anderen als je jezelf wat speling gunt. Ontspan je en weet dat het de bedoeling is dat je bent waar je bent, zodat je de groei kunt ervaren van waar je bent naar waar je naartoe gaat. Geef anderen hetzelfde voordeel van de twijfel, laat je oordelen los en zie iedereen als perfect op de plek waar ze zijn, want zo ziet de Bron hen, en je wilt meer van de Bron belichamen in het fysieke rijk. Elke persoon in je leven geeft je de kans om dat te doen, de hele tijd.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org