donderdag 22 december 2022

Hoe Tweelingvlammen Nieuwe Werelden Ontsteken / Door: Ramona Lappin ~ 22 december 2022

Hoe Tweelingvlammen Nieuwe Werelden Ontsteken

Door: Ramona Lappin – 20 December 2022

 

Alle resterende negatieve entiteiten en schaduwwezens zijn nu volledig verwijderd en teruggekeerd naar de Bron!

Al degenen die overblijven met negatieve bedoelingen zoals negatieve aliens, gevallen engelen en bedriegers worden nog steeds verwijderd en/of verdwijnen, en/of hebben hun karakter veranderd en hebben gekozen voor rehabilitatie en voor de Wet van Eén.

ALLES IS KLAAR VOOR ONZE VOLLEDIGE & DEFINITIEVE ASCENSIE!

Ons samen met het Planetaire en Kosmische Kristallen Hart is aan het helen en openen, klaar voor

DE SUPERNOVA VAN HET HART EVENEMENT!

Wat we zullen oproepen met de Kosmische Groepsoproep van morgen, als we het Nieuwe Goddelijke Organische Creatrixveld samen als EEN volledig ontsteken!

Alle resterende op angst gebaseerde imprints worden volledig gewist en opgelost nu ons 12/13D Diamond Nieuwe Aarde Rasteren Diamante Avatar Zelf en Nieuwe Aarde Werkelijkheden volledig online kunnen komen!

Dit helpt ook om de heling en upgrades van ons centraal zenuwstelsel te voltooien. Je kunt je erg moe voelen nadat er vandaag zoveel is opgeruimd op persoonlijk, planetair en Kosmisch niveau.

Geweldig werk ALLEN!

Het is ons gelukt! De oorlog is eindelijk echt voorbij!

ONZE OVERWINNING ONTVOUWD ZICH en staat op het punt weer heel echt te worden voor iedereen om te zien!

Het Goddelijke Vrouwelijke heeft zich volledig overgegeven aan de Goddelijke Liefde en het Goddelijke Mannelijke, zoals hij de container vasthoudt voor de Schepping van ALLE NIEUWE WERELDEN die door haar, of liever door hen beiden als EEN metde BRON en GEHELE Schepping, geboren zullen worden. Als zij volledig loslaat en zich overgeeft, lost zij op in de antimaterie en de Kosmische Baarmoeder, die een oneindig potentieel in zich draagt, en samen storten zij de Quantum Staande Golf functie van de valse Matrix realiteiten in, binnen het STILTE PUNT van het Nulpuntveld van Goddelijke Liefde, om ons Nieuwe Eden en de Hemel op Aarde voort te brengen!

Dit brengt ons terug naar het Supermagnetisme van de Moeder en voltooit de volledige genezing van ons en het Planetaire en Kosmische Morfogenetische Veld en Monade.

Wat ALLES heelt!

MATERIE & ANTI-MATERIE ZULLEN BOTSEN & VOLLEDIG SAMENSMELTEN ALS ÉÉN – GEBOORTE VAN HET NIEUWE GODDELIJKE SCHEPPINGSVELD! & NIEUWE ASCENSIE AARDE!

Goddelijke eenwordingen tussen de Oorspronkelijke Tweelingvlammen en de Kosmische Monade leiden dit Ascensieproces terwijl zij alle resterende illusies, valse percepties en projecties, oordelen, op angst gebaseerde gedachtevormen en overtuigingen oplossen, die op een diep cellulair geheugenniveau worden vastgehouden en waarop de oude Matrix was gebaseerd. Dit is het oplossen van alle resterende kunstmatige holografische bedekkingen, invullingen, implantaten, valse herinneringen, beelden van de werkelijkheid en historische verslagen. Terwijl de Supernova van het Hartgebeuren volledig wordt geactiveerd, zal dit onze oude toekomstige herinneringen volledig ontsluiten. Allemaal onderdeel van ons ontsteken van het Kristallijn en Diamanten Roos en Smaragden Hart Rooster en Netwerken als onderdeel van het Emerald Ontwaken en de Emerald Orde Terugkeer. Quantum Het voltooien van al onze missies!

De Oorspronkelijke Tweelingvlammen helen ook de splitsing en muur in de tijd en de Lyrische oorlogstijdlijnen, het cataclysme en alle vernietigingen van de Lyrische Sterrenpoort, die de mannelijke en vrouwelijke, en mentale en emotionele lichaamssplitsing helen, evenals de 12/13D verbinding en het Interdimensionale Sterrenpoortsysteem. Ook ondersteund door de recente genezing van de mannelijke vervormingen en verbindingen met de Egyptische Tijdlijnen en het Gizeh en Orion Sterrenpoortsysteem. Dit brengt een definitief einde aan de Galactische en Interdimensionale Oorlogsdrama’s in tijd en ruimte, in de hele Kosmos! Allemaal verbonden met de 12 / 13 Oorspronkelijke Stammen en Indigo Maji Graillijnen, en de Heilige Graal, Heilige Drie-eenheid Familie. Het zijn de Koninklijke Huizen die zich weer verenigen als één STAM!

Een Grote Kosmische Hereniging, Samenkomst & Viering is onderweg!!!

De Liefde die de Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke Tegenhangers voor elkaar voelen is werkelijk een trance die tijd, ruimte, zwaartekracht en alle resterende illusies van afscheiding beëindigt, terwijl zij hun en het Planetaire Kristallen Lotus Hart helen en openen, wat op zijn beurt de pool- en magnetische veldverschuiving voltooit!

STAAT ALLES OP HET PUNT VERLICHT TE WORDEN ALS EEN KOSMISCHE BOOM!

Of liever de Nieuwe Kosmische Kwantum Levensboom en ons Diamant Avatar Zelf als onze 13-72 strengen kristallijn triple helix DNA en Kristal Saphire Diamant Regenboog Plasma Lichtlichaam en Merkaba voertuig, staan op het punt volledig te ontbranden als onderdeel van de Supernova van het Hartgebeuren, voor hen die klaar zijn om te ascenderen, en als wij ascenderen, ASCENDEREN ALLEN, op de een of andere manier!

DIT ZAL EEN KERST-MIS ZIJN OM TE HERDENKEN’!!!

is een boodschap die ik herhaaldelijk heb ontvangen en die ik moet delen. We zijn volledig herverbonden met de Bron en alles wat niet van Liefde is aka op angst gebaseerde energieën, frequenties, vibraties en entiteiten worden volledig opgelost in deze zee van pure ware Goddelijke Liefde.

Een oud-toekomstig Liefdesverhaal dat eonen geleden is begonnen staat op het punt een gloednieuw begin te vinden en daarmee,

WORDEN ALLE NIEUWE WERELDEN GEBOREN EN OPNIEUW HERINNERD!

Eeuwige Liefde,

Ramona Lappin

Bron:

Vertaling: Reinier