zaterdag 24 december 2022

Het collectief: energieke taal

Het collectief: energieke taal

Gedeelte van het artikel

Gegroet, lieverds! We zijn erg blij dat we deze tijd hebben om u weer te spreken. En we verwelkomen ook alle Lichtkrachten, alle Natuurelementen, alle aspecten van de Natuurgeesten, die het Leven ondersteunen, en die alleen vragen dat we het Leven ondersteunen door de Natuur te ondersteunen. En we zien dat jullie allemaal op dit moment contact zoeken met de natuur met verbazingwekkende, mooie liefde en prachtige steun en compassie!
En de reden daarvoor is dat je in je slaaptoestanden, en zelfs terwijl je je dag doorbrengt, de energetische taal van de Natuur, van Gaia, aan het leren bent. Je leert wat Ze tegen elke persoon te zeggen heeft en wat Ze zegt tegen al haar elementen, al haar kinderen: de lucht, het water, het vuur, de ethers - alles.Alles wat stroomt, alles wat op haar groeit, heeft zijn eigen energetische vorm van communicatie. En vooral, het verbindt zich met het Licht.

Zelfs als het, zou je kunnen zeggen, op een plek is die donker is, zoals een grot, of onder de grond, toch is het dat leven dat daar is, die prachtige hogere energie die daar is, die van nature van Gaia is, en die zij is naar binnen trekken van de Zon, en naar binnen trekken van die buitenaardse en interdimensionale wezens die prachtige helende energieën naar Haar laten stromen - dat alles! Niets van die schoonheid zou volledig kunnen bestaan, op zo'n gezonde en evenwichtige manier, ware het niet in contact met het hogere Licht en het spreken van die taal. Nu, iets interessants, is dat de meeste talen van de inheemse volkeren vergelijkbaar zijn met het Sanskriet - ze resoneren zo mooi! Ze hebben te maken met de energievan de betekenis van wat er wordt gezegd. En daarom zijn ze bijna een vorm van telepathische communicatie.
Zing het waterlied: “Kleindochter, het water kan je horen. Het water heeft een geheugen. . .”
Nu, dit prachtige Algonquin Water Song - het is bedoeld om te worden gezongen, zoals gevraagd [door de songwriters] door elke vrouw ter wereld, om dit lied minstens één keer in haar leven te zingen, zingend in de vier richtingen: naar het noorden, naar Zuid, naar het oosten, naar het westen.
Fonetisch is de tekst: "Nee bee wah bow En die en Aah key mis kquee Nee bee wah bow Hey ya hey ya hey ya hey Hey ya hey ya hey ya ho"
Dit is een vorm van eren van water. Elk molecuul ervan eren. De schoonheid ervan, zoals je het voorbij ziet stromen in de beek of in de oceaan of het meer of de rivier, of uit de lucht vallen. Ja, de schoonheid ervan en het belang ervan. Want zonder water zou de planeet echt niet lang overleven, en jijzelf als menselijke Wezens ook niet. En degenen onder ons die mens zijn geweest, weten dat je voor 70 procent uit water bestaat en dat je niet zonder vocht in de lucht en vocht in je lichaam kunt.
Dus het zingen van dit lied is een bevestiging van je leven, evenals een bevestiging van het leven op de planeet.
En je denkt misschien: "Wel, waarom zou je het nu over water hebben, als er zoveel gebeurt in de wereld dat zo moeilijk is?" En we gaan je hogere zelven erbij halen, en we gaan even luisteren naar wat ze zeggen. Maar als antwoord op die onuitgesproken vraag, wat volkomen terecht is, gaan we zeggen dat water je zoveel kan leren over het leven! Het stroomt zo perfect, tenzij het verstopt is. Tenzij het stilstaat. Dat is een soort dood voor water, want er is niets positiefs aan stilstaande energie.
En vooral water, met zijn liefde voor stroming en zijn liefde voor zelfexpressie. Vooral water moet stromen en vooruitgaan. Het moet worden beschermd en geliefd, en worden beschermd tegen besmetting, zoals oliepijpleidingen of vervuiling of nucleaire straling, of wat dan ook. Het moet worden gehonoreerd! Het is een levende kracht op jullie Planeet! En het heeft een prachtig hoge intelligentie, en dat voelen jullie allemaal. Jullie voelen het allemaal. Je staat graag onder de douche. Je houdt ervan om op een warme dag water in je gezicht te gooien, omdat het je doet herleven! Omdat het je eraan herinnert dat je hier voor het eerst vandaan kwam, dat je kwam als een prachtig Wezen dat uit het Universum stroomt of uit de zee stroomt en evolueert, en leert je uit te drukken in energetische vorm.
En dat beginnen jullie je weer te herinneren, lieverds! Je begint je te herinneren hoe je energietalen moet spreken. En sommigen zullen praten over Lichttaal, en dit is prima. Maar jullie allemaal in je slaaptoestand nu, in het etherische, reiken uit naar elkaar en naar deze prachtige geesten, prachtige vormen die de natuur zijn en "de elementen" worden genoemd.Je leert met ze te praten, zodat ze begrijpen dat ze niet langer geïsoleerd zijn van jou in jouw bewustzijn, en in het Universele bewustzijn. Dus we gaan even luisteren naar het hogere zelf, zodat we kunnen praten met iets dat op dit moment bijzonder moeilijk voor je is, of bijzonder belangrijk voor je is. Terwijl we dat doen, laten we de energieën van water door je heen stromen.

En we denken aan deze mooie, wijze, trotse, sterke gezichten van deze geweldige grootmoeders.