zaterdag 24 december 2022

2023; Het jaar van de wijsheid ~ Natalia Alba


2023; Het jaar van de wijsheid

Geliefden,
We staan ​​op het punt een nieuwe en meer verlichte cyclus binnen te gaan. 2023, zoals Gidsen deelden, is het Jaar van Wijsheid, zoals de universele zevende frequentie ons eraan herinnert. Zevende wordt vaak geassocieerd met ascentie, omdat het het aantal inwijdingen is dat we moeten doorlopen voordat we eindelijk onze kristallijne essentie kunnen herwinnen.

Een getal dat ook onze huidige planetaire overgang naar een meer harmonische en bewuste dimensie vertegenwoordigt. Een innerlijke frequentie die eerst wordt bereikt door ons innerlijke werk om hele en genezende wezens te worden, zodat we dezelfde essentie opnieuw kunnen creëren op onze volgende bestemming.

Een jaar van Waarheid, persoonlijke empowerment en terugwinning van onze soevereiniteit, iets dat ontstaat wanneer we de kennis, het licht en de duidelijkheid integreren die nodig zijn om te zien wie we zijn, en de vele waanideeën die we bezitten, en die we nu zullen destilleren als we hogere waarheden willen belichamen.

2023 zal een jaar zijn waarin velen zullen beginnen met het bouwen van hun lichtlichaam, terwijl anderen klaar zullen zijn om meer wijsheid te belichamen, want zij hebben deze eerste stap al gedaan. Een nieuw jaar, waarin we eindelijk zijn overgegaan naar een nieuw octaaf binnen de schepping, waar het de bedoeling is dat tijd gelijktijdig wordt ervaren in plaats van lineair, want we zijn nu meer synchroon met de universele tijd dan met onze menselijke tijd.

Een Octaaf die, zoals Gidsen eerder deelden in december, wordt vertegenwoordigd door de Octagon heilige geometrie, wat ook de frequentie zal zijn die zal heersen in januari 2023, wat precies een achtste universele maand is. Een frequentie die het oneindige vertegenwoordigt, wat in perfecte balans, orde en afstemming is, wat de voortzetting is van wat we zojuist onder de knie hebben gekregen in het voorgaande jaar 2022, een zesde universele, bedoeld om ons te helpen harmonie en stabiliteit te bereiken, in alle aspecten van wie we zijn.

Het is nu dat we doorgaan met het uitbreiden van onze creaties en ze verankeren, zodat we onszelf als scheppers kunnen beheersen, want voor velen zal dit een jaar van zelfbeheersing en bewuste creatie betekenen, waarin ze zichzelf eindelijk erkennen als de enige soevereine wezens. van hun eigen levenservaring. Dit is de eerste stap om de enigen te zijn die onze realiteit beheersen.

Dit wordt de nieuwe energie die ons de eerste maanden van het jaar zal vergezellen, een rustgevende en kalme energie die ons zal helpen opnieuw contact te maken met het oneindige aspect van wie we zijn, ons bewustzijn, de ziener van ons menselijke wezen. ervaren, onszelf in evenwicht brengen en ons in staat stellen de wijsheid, liefde en kracht te ontvangen die dit nieuwe jaar 2023 ons biedt.

Dit is een jaar voor ons om ons te concentreren op het integreren van deze wijsheid die ons zal helpen een hoger perspectief van onze realiteit te zien, een perspectief dat niet langer onderworpen is aan onze egoïsche wil, maar aan die van onze ziel. 2023 zal een jaar zijn voor persoonlijk meesterschap, voor degenen die wijsheid ontcijferen uit hun DNA, want dit is de tweede stap na het genezen en opnieuw verbinden van onze lichaamskanalen.

Er is geen haast in persoonlijke evolutie, er is geen betere fase om in te verkeren, want onze reis en eindbestemming zijn altijd in onszelf. We leven in een oneindig universum, en dus is het ons evolutionaire pad. evenals de vele waarheden die we zullen blijven integreren naarmate we evolueren.

7e Straal Opheldering & Herstel
Terwijl we dit nieuwe jaar 2023 ingaan, zullen we veel veranderingen in onze lichtlichamen beginnen te ervaren, want we beginnen nu te handelen als één met onze planeet, omdat het ook zijn weefsels herstelt en ons helpt onze lichaamsportalen opnieuw te verbinden. met deze hogere structuren, zoals het oorspronkelijk bedoeld was.
Voor degenen die zich in deze fase van het opbouwen van het lichtlichaam bevinden, deelden Gidsen dat dit jaar erg belangrijk zal zijn om onze schouderportalen te verankeren en te herstellen, vooral de linker of vrouwelijke, aangezien de zevende straal al in ons is hersteld. planeet, en we hebben nu toegang om onze vleugels te helen en terug te halen.
De zevende straal is verbonden met onze linkerschouder, die ons vrouwelijke portaal is, want zoals je weet komt de linkerkant van ons lichaam overeen met de vrouwelijke kant. Afstemming met deze straal zal ons helpen onze linkervleugel en kruinchakra te herstellen, beide verbonden, zodat we kunnen beginnen met het volledig genezen van de vrouwelijke pijler in ons, omdat het niet alleen gaat om het werken met onze tweede chakra en dus ons emotionele lichaam, maar om het herstructureren van onze hele vrouwelijke essentie en portalen, wat eonen van vrouwelijke vervorming zal beginnen te genezen.
Dit is een langdurig en zwaar innerlijk werk dat dagelijks werk, toewijding en integriteit vereist, evenals verandering in gewoonten, gedachten en gedrag, wat essentieel is om dit innerlijke werk met succes te bereiken.
Gedurende dit jaar zullen we worden bijgestaan ​​door vele zevendimensionale wezens, energieën en de zevende Straal van Creatie om onze schouderportalen te herstellen, en de wijsheid die kan neerdalen, wanneer deze portalen weer worden geopend, evenals hun verbinding met hun corresponderende hogere niveaus, want het is de bedoeling dat we verbonden zijn met Alles in de Schepping.
Astrologische gebeurtenissen 2023
2023 wordt astrologisch gezien een heel belangrijk jaar, aangezien we planetaire gebeurtenissen gaan verwelkomen die een enorme impact zullen hebben op zowel persoonlijk als mondiaal niveau.
Zoals altijd zullen er meer astrologische gebeurtenissen zijn die voor ons persoonlijk of wereldwijd belangrijk zijn, maar ik heb ervoor gekozen om de meest opmerkelijke te delen. Het belangrijkste is om onze eigen persoonlijke microcycli te kennen, die worden geregeerd door de ziel en God Zelf, aangezien zij voor ons de meest cruciale zijn om te kennen.
Januari
We beginnen het jaar met twee planeten: Mercurius en Mars retrograde, voor degenen die resoneren met dit perspectief. Mercurius is tot 18 januari retrograde in Steenbok en Mars in Tweelingen tot 12 januari. Beiden nodigen ons uit om onze reis te herzien en zowel ons mentale lichaam als ons krachtcentrum van alle verwarring te ontdoen, zodat we meer duidelijkheid kunnen krijgen.
Mars herinnert ons er ook aan hoe belangrijk het is om meer energie en levenskracht terug te winnen, zodat we onze energie alleen kunnen steken in datgene wat we willen creëren en vorm willen geven, niet in wat we hebben achtergelaten.
Dit wordt een heel belangrijke fase, aan het begin van het jaar, voor ons om innerlijk, vanuit een heldere ruimte, de volgende stappen van onze reis te creëren. Zoals ik altijd begrijp, is er een tijd voor alles in de schepping, en als we onze projecten of genezingsproces willen versnellen, zal dit alleen maar leiden tot meer onevenwichtigheden.
Meevloeien met waar we zijn, acceptatie en aanpassing aan verandering is wat ons in staat zal stellen om gracieus door onze realiteit te navigeren.
Maart
De volgende en belangrijkste planetaire gebeurtenis van het hele jaar zal plaatsvinden op 7 maart, met de verhuizing naar Vissen op 7 maart 2023, tot en met 24 mei 2025, en vervolgens van 31 augustus 2025 tot 13 februari 2026.
Saturnus in Vissen vertegenwoordigt het begin van een Nieuwe Cyclus, zoals het is in maart wanneer we werkelijk in een vijfdimensionale harmonische tijdlijn zullen stappen. De essentie van Saturnus is tegengesteld aan Vissen, aangezien Saturnus, de zogenaamde Taakmaker, gaat over het creëren van structuur in ons leven, georganiseerd zijn en een sterke basis leggen voor ons leven.
Aan de andere kant leeft Vissen, de dromer, de intuïtieve van de dierenriem, en degene die stroomt en structuur afwijst, graag in de etherische rijken. Saturnus herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om onze dromen, wat we ons voorstellen in de zielenrijken, tastbaar te maken, want het is cruciaal voor onze menselijke ervaring. Saturnus zal ons uitnodigen om onszelf te aarden, want we ervaren hier een fysiek leven, en het is cruciaal om de gezonde structuren in ons leven te creëren die alle creaties ondersteunen.
Dit is ook een tijd waarin velen zich zullen concentreren op hun zielsmissie, meer wijsheid laten neerdalen en nieuwe aspecten ervan, zodat ze het in praktijk kunnen brengen, aangezien er meer mensen ontwaken en hun missie belichamen, aangezien er een versnelling plaatsvindt in de planeet, terwijl we overgaan naar een meer verlicht vlak.
Saturnus in Vissen is een zeer productieve en intense creatieve fase, voor iedereen die nieuwe creaties laat ontstaan, hun licht in het fysieke ziet, op hun unieke manier. Dit is precies hoe wij, als scheppers, onszelf beheersen in het fysieke, door alles wat we ontvangen in de niet-fysieke gebieden tot werkelijkheid te maken, aangezien verbonden zijn met ons Goddelijke Zelf even belangrijk is als het verankeren van onze visies in het fysieke, anders zouden we zal dit vliegtuig niet ervaren.
Dit zal wereldwijd en individueel een grote impact hebben, vooral als je je terugkeer naar Saturnus ervaart, wanneer je wordt uitgedaagd om te leren, te herzien of uit te breiden naar de dingen die je nog moet onthouden of beheersen.
Als je op deze data bent geboren, dan laat je Saturnus terugkeren, en dan zal het nog intenser en belangrijker voor je zijn:
Van 1935 tot 1938 ben je door je terugkeer naar Saturnus heen.
Als je tussen 1964 en 1967 bent geboren, keert je tweede Saturnus terug.
Ten slotte, als je tussen 1993 en 1996 bent geboren, keert je eerste Saturnus terug.
Saturnus kan ons uitdagen als we weerstand voelen om te veranderen wat nodig is, maar het is de duw die we nodig hebben om meer gestructureerd te zijn en ons bewust te zijn van het belang om alles tastbaar te maken, aangezien evenwichtig zijn essentieel is voor het bouwen van een stabiele, overvloedige en ook geestelijk leven, aangezien spiritualiteit niet gescheiden is van het bovenstaande. Integendeel, het is een energie die ons helpt om, in het fysieke, alles te bereiken waar we over fantaseren, maar dat we nooit tot bloei brengen.
Met Saturnus hebben we de mogelijkheid om geleidelijk aan onze verlangens te werken, in plaats van impulsief te zijn, aangezien Saturnus ons herinnert aan het belang om toegewijd te zijn en te werken aan zowel onze genezing als onze aardse reis, op een constante en progressieve manier, zoals het is wat werkelijk afgestemde resultaten oplevert.
De tweede en belangrijkste planetaire gebeurtenis is Pluto in Waterman, van 23 maart 2023 tot 11 juni 2023, hoewel met een paar retrogrades terug naar Steenbok. Dit introduceert wat er zal gebeuren - de komende 20 jaar ononderbroken - op 21 januari 2024, wanneer Pluto non-stop naar Waterman zal reizen.
Dit gaat bevrijding brengen, een herwinnen van macht, zowel op persoonlijk niveau als ook op collectief niveau. Een verandering die vorig jaar in de VS begon met de terugkeer van Pluto, en die zich nu zal uitbreiden naar de rest van de wereld, door ons bevrijding te bieden, door het terugwinnen van onze persoonlijke soevereiniteit.
Dit zal een periode zijn waarin collectieve overtuigingen, vaste mentale patronen en vele andere wetten zullen vervagen, want Pluto ondersteunt niets dat tegen groei en de voortgang van het leven ingaat.
We eindigen maart met een andere belangrijke gebeurtenis op 26 maart, Mars die van Tweelingen naar Kreeft gaat. De kracht, kracht en het vertrouwen van Mars in Kreeft vinden de moed, emotionele steun en energie om na te gaan wat we willen nastreven.
Dit is een zeer verzorgende en beschermende frequentie om mee af te stemmen, omdat we deze felheid kunnen sturen om emotioneel te genezen, oude wonden en patronen op te ruimen die ons niet toestaan ​​ons hartcentrum uit te breiden. Bovenal zal dit een heel goed moment voor ons zijn om te onthouden dat ondanks onze menselijke illusie van gescheidenheid, we allemaal Eén zijn.
Verduisteringen
We hebben in deze maand de eerste zonsverduistering van het jaar. Ik laat je alle eclipsdata achter voor 2023. Ik zal dieper ingaan op elk van hen wanneer de tijd daar is.
Een hybride zonsverduistering op 20 april
Een penumbrale maansverduistering op 5 mei
Een ringvormige zonsverduistering op 14 oktober.
Een gedeeltelijke maansverduistering op 28 oktober.
september
Eindelijk, op 4 september, herstart Venus haar directe koers in Leeuw. We hadden een periode van diepe reflectie, waarin de focus op onszelf, eigenliefde en eigenwaarde centraal stond. En nu met Venus in Leeuw, hebben we eindelijk de liefde, kracht en moed herwonnen om de koorden te kunnen doorsnijden die onze kostbare levenskracht hebben leeggemaakt en ons alleen bezig te houden met degenen die authentiek zijn en waarmee we diep resoneren.
Dit is een periode om bewuste keuzes te maken in onze relaties die gemediteerd zijn en vanuit een onvoorwaardelijke, liefdevolle ruimte komen. Relaties die nu gebaseerd zijn op gelijkheid, co-creëren als Eén, en vanuit deze gepassioneerde, toegewijde, respectvolle vereniging, brengen iets voort dat meer licht en voordeel zal brengen voor Allen.
We hebben een nieuwe deur naar onze nieuwe bestemming in het verschiet. Een die alleen wij diep van binnen kennen en die geen uiterlijke kracht of wezen kan bepalen, want als we eenmaal op dit pad stappen, weten we dat er niemand is die voor ons creëert en kiest, behalve wijzelf.
Het is nu het moment voor ons om te evalueren, maar ook te genieten van alles wat we hebben gecreëerd, geheeld en bereikt, zoals Gidsen ons er voortdurend aan herinneren, om onszelf te openen om hogere aspecten van ons te ontvangen. Dit jaar wordt een zeer krachtig jaar in termen van het terughalen van de ziel voor degenen die klaar zijn om bewust hogere aspecten van hun ziel te belichamen, want we zijn klaar om te beginnen met ontdekken wie we werkelijk zijn, binnen de Schepping, aangezien we net beginnen om onze ware kracht en bestemming te kennen binnen dit menselijke rijk dat we hebben gekozen.
Het is een jaar voor ons om ons te herinneren dat wij en onze planeet Eén zijn, zoals het oorspronkelijk was in het begin. Als planetaire genezers is ons belangrijkste doel om bewust te zijn van elke gedachte, elk gevoel en elke handeling, want alles wat we doen heeft invloed op de aarde die ons voortdurend omarmt met goddelijke liefde, ongeacht hoeveel we haar hebben beschadigd.
Als bewuste wezens die nu op het pad van het terughalen van wijsheid zijn, is het nu de tijd om de aarde te belonen door haar te helpen genezen van alle eerdere manipulatie en schade, aangezien dit is hoe we echt laten zien dat we evolueren, door te eren, en gevoel, Alles als Een.
Ik wens jullie Alle Geliefde Metgezellen, een gezegend en prachtig 20223!
Bedankt voor alle liefde, genezing en zegeningen die je nog moet zaaien voor Allen.
Binnen oneindige liefde,