zondag 18 december 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGAVOND LAAT 17-12: & ZIE EXTRA UPDATE ONDERAAN ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGAVOND LAAT 17-12: & ZIE EXTRA UPDATE ONDERAAN of op de tijdlijn met afbeelding en symptomen: En toch was er om 20:30 uur nog een M-klasse zonnevlam, geproduceerd door de nieuwe zonnevlam die net in het zicht komt. Dus niet aarde gericht, maar wel een mega explosie, dus die voel je wel. Dus weer hoog X-raylicht.

En er zijn inmiddels bijna continu kosmische stralingsalerts.

Na 3 van die heftige dagen kan het lichaam eindelijk gaan verwerken. De groei en bewustwording heb je waarschijnlijk al gehad door het hoge X-ray licht. Nu komt de verwerking op diepere en fysieke lagen. Kan ook plotseling griepverschijnselen geven, omdat je lichaam de bewustwording gaat verweken en alles wat er in beweging is gekomen. Dus neem je rust. Sterkte allemaal.

Kijk voor de symptomen in het eerdere bericht van vanavond.

Heb het goed...
© Manuela van https://inzichten.com

EXTRA UPDATE: ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGAVOND LAAT DEEL 2: Om 00:10 uur was er een enorme hoge piek zonnewind dichtheid van rond de 85 p/cm³. Zo'n dichtheid piek is het heftigste en voelt als een heftige zonnestorm. Er was nog geen reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde. Een zonnestorm zat er dik in, met al een paar dagen zo'n groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht.
(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-6 heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt,dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)
Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com