maandag 19 december 2022

Een zachte landing op een nieuwe basis in jezelf ♥ Mieke Vulink ♥

Een zachte landing op een nieuwe basis in jezelf ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 

Nog even en we hebben er een ongekend uitdagend jaar opzitten


Vol opschuddingen, veranderingen en verschuivingen, met als gevolg intense groeiprocessen. Er is nog van alles gaande, in het zichtbare en in het onzichtbare.

 Wat heb je veel werk verzet en veel bereidheid getoond om de moeilijkste stukken in jezelf aan te kijken!

Wat heb je veel moed getoond, en veel ouds opgeruimd!

Maar waarschijnlijk voelt het voor jezelf nog niet als ‘klaar’.

Je ziet hoeveel er in jou veranderd is, je weet ook dat je ergens naar toe groeit, maar tegelijkertijd zijn er nog vraagtekens over hoe jouw leven er in de toekomst uit gaat zien, en of jij en anderen in staat zijn om dat te realiseren.

 

Kun je daar mee leven, dat lang niet alles al op zijn plek gevallen is?


Misschien hoop je nog op bepaalde veranderingen, zoals op een stevigere verbinding met jouw eigen essentie; op een nieuwe woonplek, op ander werk wat je meer vanuit je hart kunt doen, op een andere financiële situatie of op meer gelijkgestemde relaties c.q. contacten. Vanuit je hogere Zelf besef je dat er van alles mogelijk is, dat dat zelfs in de energie eigenlijk al aanwezig is, maar het daalt nog niet concreet op Aarde voor je neer.

 

Het leven is een doorgaande stroom van ingaande en uitgaande energieën

 
Als je terugkijkt naar het afgelopen jaar zul je zien dat wij als mensen zó gewend zijn geraakt om vanuit onze persoonlijkheid in de uitgaande stroom in het 3D raster te functioneren, van handelen, presteren en bereiken. Van najagen en binnenboord halen om jezelf veilig te stellen. Alsof je dán past rust en vertrouwen kunt ervaren.

 Maar we zitten nu in een overgangstijd naar een hele andere uitgaande stroom; die vanuit de hogere dimensies naar ons toe komt!

Dat is allereerst een stroom die om stoppen en stilstaan bij jezelf vraagt


Alleen dan kun je ontdekken wat er voor jou in jouw uitgaande stroom niet meer werkt.

Dan komt er die zachte overgave waarin je je eigen wil ten dienste zult stellen van die hogere stroom, om die te ontvangen. Vervolgens zul je volstromen met alles wat voedend, bekrachtigend en bevrijdend voor je is!

 Hoe helend zou het zijn om, in deze Decembermaand waarin er veel ouds afgerond kan worden, een paar dagen helemaal aan dit overgangsproces te wijden.

Zodat jij jezelf tijdens een aantal rustmomenten kunt ontkoppelen van oude overtuigingen en neigingen. Daarmee ontstaat er vanzelf ruimte waarin je helemaal één kunt worden met jouw authentieke Zelf.

In stilte en rust kun je jouw Zelf ont-moeten, die zelfliefde, zelfvertrouwen, wijsheid en nieuwe inspiratie voor je meebrengt. 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl