zaterdag 17 december 2022

Doorgebroken naar de andere kant - Ramona Lappin


Doorgebroken naar de andere kant - Ramona Lappin


We hebben de 4e M-Klasse Zonnevlam tot dusver vandaag aan de gang, samen met verschillende C-Klasse fakkels, evenals Radio Blackout!
Stem af op de New Earth Diamond Grids die volledig opnieuw zijn opgeëist en volledig worden ontstoken als onderdeel van de Krystal Cathedral Network Activations, Emerald and Cosmic Dragon Awakening die plaatsvindt.
MAGISCHE RIJKEN WORDEN AANGESTOKEN & WORDEN VOLLEDIG ONTWAAKT samen met ons nieuwe Krystar SAPhiRA Diamond Rainbow Aurora Plasma Lightbody en Merkaba voertuig, en dat van de Planeet!
Goddelijke Eenheid van binnen en van buiten ontsteekt het Nieuwe Diamanten Hart en het Smaragdgroene Hartraster en de Kristallijne Kern door de kracht van ware Goddelijke Liefde!
DE HEMEL MET DE AARDE SAMENVOEGEN TERWIJL WE DE TRAP NAAR DE HEMEL LOPEN!
We blijven het VERLICHTEN totdat het OVERAL ROND ONS EEN PARADIJS IS, ALS NIEUWE AARDE VOLLEDIG ONTWAAKT VAN BINNENIN & OVERAL ROND ONS ~ NU!
Alle resterende interferentiepatronen zijn nu volledig opgelost!
GEDAAN!
Alle negatieve entiteiten, schaduwwezens, gevallen engelen, parasitaire infecties, demonen, demonenzaden, bijlagen, AI, klonen, membranen en implantaten, valse lichtmatrices enz. zijn allemaal massaal verwijderd en opgelost, en gaan door totdat de laatste gebeurtenis plaatsvindt, dat alle resterende vervormingen voorgoed uit ons en het planetaire morfogenetische veld zuivert. De Voorlopers voelen dit misschien al in hun eigen Sjablonen en Blauwdrukken terwijl de zwaarte eindelijk opheft en onze nieuwe Goddelijke Blauwdrukken, Sjablonen en Kosmisch Bewustzijn nu volledig worden belichaamd. Onze levenskracht, echte herinneringen en krachten worden volledig teruggevorderd en teruggegeven.
Al diegenen met negatieve bedoelingen worden volledig en snel ontmaskerd en verwijderd en/of verdwijnen nu!
ONZE BEVRIJDING & OVERWINNING IS HIER – NU!
Hallelujah!!
VOEL DIT!
KEN, LIJN UIT EN VOEL VOLLEDIG SAMEN MET DE FREQUENTIE VAN DEZE WERKELIJKHEID - HIER NU!
Omdat alles eerst wordt gecreëerd, benaderd en ontbrandt vanuit onszelf! Onze REALiteiten worden van binnenuit geprojecteerd, gebaseerd op onze diepste overtuigingen en verwachtingen. De filmstrip naar onze werkelijkheden wordt vastgehouden in ons DNA, en begint nu alle nieuwe scripts te projecteren en te herinneren, waarbij ALLE NIEUWE WERELDEN OP HET HOLOGRAFISCHE SCHERM worden geprojecteerd!
DE HERINNERINGEN AAN ONS NIEUWE ORGANISCHE GODDELIJKE CREATRIX-VELD ONTBRANDEN BINNEN IEDEREEN!
De instructiesets, coördinaten en blauwdrukken voor de Nieuwe Ascentie Aarde worden allemaal bewaard in onze cellulaire herinneringen en de Kristallijne Netwerken van de Aarde, die nu de Gouden en Kristallijne Steden en Nieuwe Aarde-landschappen en nieuwe organische Kristallijne Technologieën volledig tot leven brengen en tot leven brengen.
ALLE AWAKENs en DE ECHTE WAARHEID IS ONTHULD!
VAN BINNENUIT EN RONDOM ONS!
Op dit moment gaat het er allemaal om EEN te worden met de Bron en ALLEMAAL, want dit is GODDELIJKE UNIE, dit is Ascentie! Het vereist dat ons ego oplost in de EENheid die het is. Het niet-iets en het AL-zijn dat het Super Bewustzijn Intelligentie veld is. Dat is Bron.
DE GODDELIJKE UNIE VAN DE ENE die de Totaliteit van de Singulariteit heeft voortgebracht en ons de ultieme Waarheid heeft teruggegeven van de EENHEID DIE WIJ ZIJN. De Waarheid waartoe we allemaal toegang hebben als we luisteren naar de wijsheid en gnosis van ons Hart.
Zoals wanneer we EEN zijn met ALLEN, niets buiten ons ligt en de hele Kosmos samenspant in ons voordeel omdat we alles weten en iedereen deel uitmaakt van DE ENE, een ander aspect van ons. Alle illusies van afscheiding lossen op en daarmee worden de vele zegeningen en vruchten van ons liefdewerk ons ​​nu geschonken.
Alles stroomt nu naar ons toe, terwijl we elke weerstand, oordelen, gehechtheid aan resultaten, plaatsen, dingen en mensen loslaten, we laten los en vertrouwen op het Universum, omdat we weten dat wie we liefhebben, van ons houdt, en welk verlangen alles is een deel van ons. Niets ligt meer buiten ons. We herinneren ons dat we dit ALLES hebben en blijven creëren, als ÉÉN, met al onze gedachten, woorden, gevoelens, overtuigingen en acties die we ondernemen. In elk nu-moment.
MAGIE GEBEURT WANNEER WE LOSLATEN van al het valse bewijs dat echt lijkt (angst)!
ONTSPAN, STEL JE WIJD OP OM DE WIJSHEID & BEGELEIDING VAN JE HART TE ONTVANGEN & BLIJVEN TE LUISTEREN, het kent altijd de Weg en de ECHTE WAARHEID.
LIEFDE IS WAARHEID.
Eeuwige liefde,
**Door Ramona Lappin