dinsdag 20 december 2022

De Immense Kosmische Doorbraak Vindt Plaats ~ 20 december 2022 ~ Judith Kusel

De Immense Kosmische Doorbraak Vindt Plaats

Door: Judith Kusel – 18 december 2022


Wij bevinden ons in een kosmisch moment dat zijn weerga niet kent en mijn hart en ziel zijn vervuld van vreugde, ontzag en verwondering nu mij dit wordt getoond.

De Nieuwe Aarde is nu volledig verankerd en zij pulseert met zoveel prachtige wit-gouden energie, dat alles nu uitbarst met nieuw leven, levensvormen en de Nieuwe Mensheid!

Wij zitten midden in enorme super kwantumverschuivingen en de Oude Aarde is in het proces van totale desintegratie, en een poolverschuiving is aanstaande – in welke vorm of op welke manier kan ik niet zeggen, maar wij zullen nu meer en meer weersveranderingen op wereldschaal ervaren, vulkanen die uitbarsten (zelfs slapende), aardbevingen, tsunami’s, enz. Dit alles is slechts het doorbraakmoment, wanneer de Nieuwe Aarde alle aspecten van het leven en de levensvormen volledig overneemt.

Ik kan geen woorden vinden om dit uit te drukken, maar dat deze prachtige gouden energie, wit-gouden energie nu in de hele mensheid stroomt. Het zal een groter ontwaken brengen op alle niveaus, en zo wordt alles nu omgewoeld, met het verblindende spotlicht dat alles in ons en om ons heen verlicht, en alles wat verborgen was aan de oppervlakte brengt, zelfs ons diepst verborgen schaduwzelf en dat van de hele wereld.

Toch is er door dit alles heen zoveel vreugde, omdat de wedergeboorte versnelt, het ascensieproces en alles wat zich nu op ongekende wijze opent.

Nu het hogere hart in de komende dagen volledig is geactiveerd, zal ook de hogere geest worden geactiveerd, en dus zullen wij nu toegang hebben tot wat wij voorheen niet konden bereiken, of ervaren, of toepassen, eenvoudigweg omdat onze trillingsfrequentie te laag was en onze fysieke lichamen te dicht waren om dergelijke hoogfrequente informatie en kennis te verwerken.

De Oude Aarde vertrekt inderdaad, brokkelt af, valt uiteen, krimpt steeds meer en de uitgestrektheid van de Nieuwe Aarde neemt het over. Ik zie dit, en sta in ontzag en verwondering. Er gebeuren wonderen!

Het zal zijn alsof de Oude Aarde ons nu haar laatste doodswensen toewerpt, net als de oude structuren, vormen, oude manieren van leven en wonen. Maar de Oude Aarde heeft haar eigen zielscontract vervuld en zij weet dit. Het is haar tijd om plaats te maken voor de nieuwe!

Het is verstandig om nu dieper naar binnen te gaan en in eenheid te blijven met jouw eigen ziel en het Goddelijke in jezelf. Houd dat hartcentrum open, wat er ook gebeurt en sta toe dat het zich nog wijder opent. Maak voortdurend jouw energievelden leeg en word je bewust van wat daar jouw aandacht trekt, en breng jezelf dan onmiddellijk weer in balans en harmonie.

Het is in deze tijd belangrijk dat wij, als Lichtwerkers, ons er werkelijk op richten om onszelf te laten transfigureren en door nog diepere en diepgaandere zuiveringsprocessen te gaan, zodat wij het goede voorbeeld kunnen geven. Als je jouw eigen innerlijke werk niet kunt doen en jezelf niet kunt toestaan om getransfigureerd te worden, zul je niemand anders kunnen bijstaan.

Want elke ziel heeft zijn eigen unieke transfiguratieproces, want onze zielekronieken en onze zielsroeping en -doel zijn niet hetzelfde. De Zielemeesterlessen en alles waar de ziel aandacht aan moet besteden, is uniek. Het is hier dat onze ondersteuningssystemen van het Goddelijke en het Hemelse gezelschap kunnen helpen waar geen mens dat kan. Vooral omdat geen enkel mens die op dit moment op de planeet leeft, werkelijk enig idee heeft van wat er zal gebeuren en wanneer en hoe.

Wij begeven ons nu volledig in het onbekende en onontgonnene, en daarom breidt de aanwezigheid van de Intergalactische Raadgevers en Vloten zich uit en maken zij zich zichtbaar voor ons. Ze zijn er altijd geweest, we konden ze alleen niet zien, omdat we geblinddoekt waren door valse informatie.

Meer dan dit: de Universele Meesters stappen nu in om zielen bij te staan, hoog geëvolueerde zielen die zo hoog geëvolueerd zijn dat ons verstand dit niet eens kan bevatten, maar ons hart en onze ziel weten het!

Wij bevinden ons in de grootste kosmische doorbraak en verschuiving die ooit op aarde heeft plaatsgevonden, en daarbuiten, want de Melkwegstelsel transformeert ook, net als dit hele Universum.

Wij moeten flexibel zijn en buigen, stromen als water en alle starheid laten oplossen. De angsten om te overleven, en wat er ook wordt opgekropt.

Het oude zal niet meer werken. Dat kan niet. Want wij functioneren nu op een andere dimensionale frequentieband, want multidimensionaliteit is het hier nu de 9e dimensionale staat is geopend, die de 7e overtreft.

De Ascensieversnelling is zodanig dat onze fysieke lichamen vaak grote moeite zullen hebben om de hogere frequentie bij te houden en dus onze aandacht nodig zullen hebben, maar alles is in enorme staat van transfiguratie. Geef jezelf de ruimte en tijd om te rusten, om de mobiele telefoons en alle elektronische apparaten uit te schakelen, en om gewoon stil en stil te zijn.

De Kosmische Doorbraak zal alles versnellen in de komende dagen tot Kerstmis, met enorme super-kosmisch-kwantum verschuivingen op alle niveaus.

Judith Kusel

Vertaling: Reinier