zaterdag 17 december 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De zonnevlammen gaan onverminderd door, maar wel minder krachtig dan voorheen. Toch is er een vlek die tot een krachtige uitbarsting kan komen. Zonnevlek AR3165 knettert met M-klasse zonnevlammen, maar de gevaarlijkere zonnevlek is wellicht AR3163, die rechtstreeks naar de aarde is gericht. Als het explodeert, kan het een CME rechtstreeks naar onze planeet slingeren. https://spaceweather.com/

De andere componenten van de energie (wat ik de horizontale energie noem) zijn zwak. Zonnewind snelheid 317.4 Km/s; instroom fotonen energie laag dichtheid: 2,13 protonen/cm 3 en ook de zonnestormen zijn zwak.

De stuwende energie (wat ik de verticale energie noem) is nog steeds krachtig. Wij zitten tussen de portalen in. 12-12/ Volle Maan/ 21-12/22-12/23-12 zijn allemaal is hun eigen sterkte met elkaar verbonden en die stuwen ons verder omhoog.

---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

---- Denk aan de Nervus Vagus die ook behoorlijk onder druk blijft staan en waardoor je je echt ziek, gammelijk en misselijk kan voelen. Laat je lichaam spreken en luister er naar.