donderdag 11 mei 2023

Ascensie Blahs / Door: Vidya Frazier ~ 11 mei 2023


 

Ascensie Blahs

Door: vidya frazier – 10 Mei 2023

Het Ascensieproces kan soms ronduit onaangenaam zijn, vooral wanneer er in je leven snel veel verandering en verlies optreedt. Het kan voelen alsof je hele wereld uit elkaar valt en niets ooit nog veilig of comfortabel zal voelen.

En toch zijn er momenten dat het ook heel plezierig en opwindend kan zijn. Er verschijnen plotseling nieuwe vermogens en er doen zich diep betekenisvolle en expansieve ervaringen voor.

Maar dan zijn er periodes waarin het voelt alsof er helemaal niets gebeurt. En je kunt je gaan afvragen of je op de een of andere manier op het verkeerde spoor zit – of zelfs of Ascensie wel bestaat. De oude emoties zijn nog steeds aanwezig – dezelfde irritaties, dezelfde pleziertjes. En dezelfde alledaagse dingen die je moet doen in je leven.

En als je kijkt naar wat er in de wereld gebeurt, helpt dat niet. Dezelfde oude dingen gebeuren ook daar nog steeds: oorlog in Oekraïne, protesten die geen echte verandering lijken op te leveren, de wereldeconomie die instort.

Je ziet dat de veroorzakers van de pandemie nog steeds verkeerde informatie verspreiden en dat dezelfde corrupte wereldleiders nog steeds de leiding hebben.

Het is genoeg om je te doen twijfelen of iets nieuws ooit kan veranderen wat er met de mensheid gebeurt – of met jou in je eigen persoonlijke ontwakingsproces.

Tijd om te herijken

Ik noem deze periodes de “Ascension Blahs”. Het kan deprimerend aanvoelen, vooral wanneer je je eerder opgewonden hebt gevoeld, echt belangrijke verschuivingen in je persoonlijke leven ervaart, ziet hoe je spiritueel ontwaakt in een nieuwe werkelijkheid. Je herinnert je dat je je expansief voelde en ervaringen had met 5D die opwindend en nieuw waren – en je kon echt een hele nieuwe wereld zien ontstaan.

Wat je je moet realiseren is dat dit soort periodes voorkomen in het Ascensieproces, tijden waarin alles zich lijkt te nestelen in een relatief kalm en stabiel ritme, zonder veel fanfare.

Hoewel misschien een beetje saai, zijn dit tijden van herijking, tijden waarin zowel je bewustzijn als je lichaam bezig zijn nieuwe energieën te integreren en meer in stasis te komen, zonder de oude 3D-overtuigingen, emoties en misvattingen die zijn losgelaten.

Je Realiseren dat er veel veranderd is

Als je bij jezelf te rade gaat, kun je ontdekken dat er inderdaad blijkbaar niet veel aan de hand is, positief noch negatief – maar je voelt je wel wat helderder dan ooit tevoren. Meer ontspannen, meer afstandelijk bij problemen of emotionele kwesties. Je bent sterker, standvastiger. Niet zo reactief. Meer gegrond.

Dit zijn subtiele veranderingen, maar ze zijn belangrijk. Hoe intens of opwindend de Ascensie verschijnselen soms ook kunnen zijn, uiteindelijk gaat het om een interne verschuiving naar een hogere, duidelijkere trilling van zijn – een standvastiger, steviger begrip van wie je bent als multidimensioneel Wezen, momenteel verblijvend in een dicht menselijk lichaam. Tekenen van deze verschuiving kunnen duidelijk zijn en op sommige manieren ongelooflijk opwindend, maar ze kunnen ook heel stil zijn en soms alleen jijzelf kennen.

Wij zijn pioniers

Terwijl wij verder reizen in deze hogere niveaus van de Vierde Dimensie waar wij momenteel doorheen reizen op weg naar 5D, blijven wij alle subtiele aspecten ontdekken van deze diepgaande verschuiving in bewustzijn die wij maken. Degenen onder ons die zich op dit moment bewust zijn van dit proces staan vooraan in de rij – wij zijn de verkenners, de pioniers die ontdekken wat er bestaat op het terrein waar de mensheid doorheen moet reizen tijdens de verschuiving naar de Vijfde Dimensie. Het is onbekend terrein.

En het lijkt erop dat er op deze reis momenten zijn waarop er voorlopig niets nieuws op het pad lijkt te zijn om te ervaren of enthousiast over te worden. Er zijn momenten om te stoppen en te rusten en na te denken over subtiele maar belangrijke veranderingen in onszelf.

Bovendien – misschien doen deze tijden zich voor om ons voor te bereiden op het volgende deel van de reis, dat veel intense veranderingen, onverwachte gebeurtenissen en de verschijning van vermogens waarvan we nog niet eens weten dat we ze hebben, kan omvatten. Zij kunnen uiteindelijk ook monumentale veranderingen op het wereldtoneel inhouden, waarop wij zullen moeten reageren.

Ascensie Symptomen

Ondertussen kan het nuttig zijn om de Ascensie symptomen die je waarschijnlijk nog steeds ervaart te herzien. Er zijn er heel wat, zowel uitdagende als zeer positieve en opwindende. Deze herinneren kan je eraan herinneren dat je inderdaad bezig bent te ontwaken in een geheel nieuwe werkelijkheid die bekend staat als de Vijfde Dimensie. Je verliest ze alleen soms uit het oog of vergeet wat ze aangeven.

Om je te helpen herinneren – of om te leren wat Ascensie symptomen zijn als dit concept nieuw voor je is, zou je kunnen genieten van het luisteren naar mijn nieuwste podcast op youtube, genaamd “Ascensie Symptomen Herkennen”.

Het herkennen van Ascensie Symptomen

(Klik op de afbeelding voor een link naar youtube)

 

Als u wilt reageren op deze blog, ga dan naar

http://vidyafrazier.com/ascension-blahs/

Dank u.

* * * * *

Vertaling: wakkeremensen.org