woensdag 31 mei 2023

Planetaire Gridwork-update ~ Natalia Alba


Planetaire Gridwork-update

Tijdens deze harmonische fase van onze ascensiereis zullen velen van ons worden ondergedompeld in een fase van planetaireherstel en opruimen.
De energieën van het 6/6 portaal zullen ons helpen bij het planetaire rasterwerk dat we op dit moment aan het volbrengen zijn, en dat vereist al onze energie en toewijding. Energieën die de opening en stabilisatie vertegenwoordigen die veel van de portalen, pilaren en structuren van de aarde op dit moment hebben.
De 6/6 passage is er een van diepe harmonie en vrede, een waarmee we ons kunnen afstemmen om meer liefde te sturen en te verankeren, want er zijn velen die bereid zijn te ontvangen. Als de ankers, rasterwerkers, stabilisatoren en vele andere rollen van de aarde binnen de schepping, is het onze belangrijkste taak om liefde te zaaien op de manier die we kunnen, wat begint door eerst onszelf te genezen, ons DNA te rehabiliteren om onze oorspronkelijke essentie en ware potentieel terug te brengen, dus we kunnen uitbreiden in onze wereldwijde missie.
Dit zal een tijd zijn waarin het van het allergrootste belang is om voor ons lichaam en ons persoonlijke energieveld te zorgen, anders zouden we de complexiteit van al het werk dat nu van ons, als planetaire werkers, wordt verlangd, niet kunnen dragen.
Er zijn, zoals ik eerder deelde, belangrijke vorderingen gemaakt in het niet-fysieke veld of de energetische rasters om door te gaan met het herstellen van de 3D-gemanipuleerde aardse poorten, rasters en weefsels. Op dit moment vroeg Guides me om een ​​specifieke locatie te delen - Irak - voor iedereen die liefde wil sturen, aangezien we, onafhankelijk van onze persoonlijke en wereldwijde missie, allemaal op onze unieke manier liefde kunnen sturen om te helpen bij de huidige planetaire missie van herstel dat plaatsvindt.
Irak is op dit moment een van de belangrijkste locaties, samen met Zuid-Afrika en Egypte, voor ons om ons te concentreren, liefde te sturen of op andere manieren te werken als dit uw persoonlijke missie is. Zoals ik altijd zeg, we moeten onszelf kennen, en ons unieke doel, en de rol accepteren die God ons heeft gegeven, want als we proberen iets anders te zijn, helpen we niet met onze kostbare energie. Het eren van onze unieke essentie en capaciteiten is het eren van Gods Bron, daarom is het zo belangrijk om onszelf en onze unieke missie te leren kennen.
Irak wordt sinds maart gezuiverd en genezen van alle oorlogsherinneringen, aangezien dit een continu proces is. Er is een massale opruiming van 3D mentale slavernijprogramma's, oorlogsherinneringen en vele andere kwesties die plaatsvinden in het land, en de energetische ruimte, die verhinderen dat het vijfdimensionale kristallijne eenheidsbewustzijn goed verankerd wordt, evenals de natuurlijke evolutie van de mensheid , en de vele soorten die er ook in voorkomen.
Niet-welwillende tactieken die al vele jaren in dit land worden toegepast en die nog steeds voortduren, maar die nu beginnen te worden hersteld. Gidsen delen het belang van het herstellen van het portaal van deze aarde, als een van de belangrijkste die het mannelijke principe vasthouden, want de mensheid leeft nu al eeuwen ondergedompeld in een patriarchale samenleving, waarbij de mannelijke essentie wordt vervormd en daardoor het vrouwelijke wordt onderdrukt. cruciaal om dit oude patroon te transmuteren, op te ruimen en te helen.
Het is nu tijd voor Allen om zich als Eén te verenigen, zich te concentreren op alle nieuwe openingen van de Aarde die plaatsvinden, ondanks alle chaos die ook wij kunnen zien, want we leven in een wereld van polariteiten, wat ons de mogelijkheid geeft om experimenteer dit rijk, want we zullen het doel van beide begrijpen.
Wij, als zielen die ervoor hebben gekozen om alleen Gods Bron te dienen, zijn hier niet om te oordelen, maar om lief te hebben, te respecteren, te harmoniseren, te genezen, te zuiveren en te herstellen, want al onze inspanningen, energie, levenskracht en intentie zullen niet in wat anderen doen, maar in wat wij kunnen doen om Allen te dienen, binnen Goddelijke liefde, onderscheidingsvermogen en mededogen, door neutraal te getuigen.
Dank u voor uw kostbare hulp, Geliefden.
Binnen oneindige liefde,