zaterdag 27 mei 2023

Voordat Je Terugkeert Naar De Chaotische Buitenwereld Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 mei 2023 ~ Daniel Scranton

Voordat Je Terugkeert Naar De Chaotische Buitenwereld

Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 mei 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij hebben zoveel gegevens verzameld door onze observatie van jullie en door onze interacties met jullie, en wij willen dat jullie weten dat de energieën die wij samen met anderen voor jullie hebben gecreëerd, op een unieke manier zijn afgestemd om jullie precies datgene te brengen wat jullie nodig hebben om naar dat volgende bewustzijnsniveau te gaan.

Jullie zetten allemaal stappen vooruit in jullie spirituele evolutie, hoe die er in jullie dagelijks leven ook uitziet, en af en toe voelen jullie dat jullie klaar zijn om naar een ander niveau te gaan dat jullie toegang geeft tot andere entiteiten en andere ervaringen.

Jullie zijn ook altijd op zoek naar toegang tot meer van jullie ware en hele zelf. Zoals velen van jullie weten, doe je dat door naar binnen te gaan, maar naar binnen gaan moet er uiteindelijk toe leiden dat je ook naar buiten gaat en in wisselwerking treedt met de quote/unquote “echte wereld”.

Je moet die innerlijke vrede die je vindt in je meditatieve staat kunnen meenemen naar de wereld waarin je leeft.

Het leven in de wereld kan chaotisch lijken als je verstrikt raakt in de chaos. Het kan lijken alsof je te gevoelig bent voor deze wereld en voor deze wereld als je die hogere vibratie niet handhaaft terwijl je met andere mensen omgaat en naar andere plaatsen gaat. Daarom verzamelen jullie ook meer gegevens naarmate jullie verder naar binnen reizen.

Je ontdekt hoe je toegang krijgt tot de staat van zijn, de trilling, waarin je wilt zijn terwijl je omgaat met iemand die misschien in een slechte bui is, of gewoon een slechte dag of een slecht leven heeft. En dat wordt dan jouw werk.

Het is jouw werk om de jij te zijn die je wilt zijn, ongeacht wat er buiten je gebeurt en ongeacht met wie je op een bepaald moment te maken hebt.

Als je anderen laat bepalen wat de stemming in de kamer of de situatie zal zijn, dan ben je je innerlijke kompas kwijt en sta je toe dat iemand je die innerlijke rust ontneemt. En dan moet je terug naar de tekentafel, bij wijze van spreken, en moet je opruimen wat je moet opruimen, je moet loslaten wat je moet loslaten.

Je moet soms terug naar de winkel voor wat reparaties voordat je klaar bent voor een nieuwe poging tot interactie met de buitenwereld, en dat is prima. Dat is normaal en natuurlijk, gezien waar je bent in termen van je opstijging. Je gaat steeds meer uitdagingen aan zodat je groei exponentieel kan zijn, zodat je de resultaten kunt zien die je wilt zien en voelen in jezelf.

En hoe je je van binnen voelt is de echte barometer van hoe het met je gaat als individu. Over het algemeen zul je niet onmiddellijk resultaten zien in de buitenwereld. Meestal kost het wat tijd en oefening van jouw kant om de uiterlijke weerspiegeling te zien van wat je hebt gedaan in die stille meditatiemomenten, wanneer je toegang hebt tot je vreugde, je vrede en de liefde die je werkelijk bent.

Geef het wat tijd, en geef anderen de tijd om het in te halen en die vibratie naar jou te weerspiegelen. En wees in de tussentijd niet bang om de buitenwereld in te gaan om te ontdekken waar je nog wat werk moet doen, waar je nog wat moet loslaten.

Als je alle weerstand, alle angst en alle oordelen wegneemt, blijft alleen de onvoorwaardelijke liefde over die je werkelijk bent, en dat is altijd het doel en de bedoeling geweest voor jou in dit leven.

Het heeft jullie alleen wat tijd gekost om dat te beseffen, en het kost nog wat meer tijd om dat weten in praktijk te brengen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org