maandag 29 mei 2023

Het God-Deeltje ~ 29 mei 2023 ` Owen Waters


 

Het God-Deeltje

Door: Owen Waters – 28 Mei 2023

Het God-deeltje is officieel erkend nu het laboratorium voor deeltjesfysica CERN in Zwitserland het bestaan ervan heeft bewezen.

Het God-deeltje, in wetenschappelijke kringen bekend als het Higgs-boson, is afhankelijk van het bestaan van een “Higgs-veld”. Het Higgsveld doordringt de hele ruimte en geeft deeltjes hun eigenschap van massa.

Maar wacht, een veld dat de hele ruimte doordringt? Gaahhh! Je bedoelt zoals de aether? De aether werd algemeen aanvaard als een universeel veld tot eind 1800, toen een misverstand over de aard ervan ertoe leidde dat het idee tijdelijk werd verworpen.

Nu, als het “Higgs veld,” is de acceptatie van de aether terug! Dus, wat is dit veld dat alle ruimte doordringt? We weten dat geluidsenergie door het medium lucht gedragen wordt. We weten dat golfenergie op zee door het medium water wordt getransporteerd. Het is duidelijk dat lichtenergie ons van de zon niet kan bereiken via de “lege” ruimte, tenzij die ruimte gevuld is met een medium dat licht en andere energiegolven kan dragen.

Over de aard van de aether bestaat tegenwoordig verwarring. Sommigen zeggen dat het, omdat het schuimt en kookt op atomair niveau, potentieel een bron van grote energie is. Dit verwart het draagveld met de energie die eruit opborrelt. De energieën die door de aether stromen omvatten zowel fysieke licht- of elektrische energie als vitale levensenergie, die ook wel etherische energie wordt genoemd.

Het aetherveld zelf is een primaire vorm van magnetisme. Het is een subtiele magnetische vloeistof die kan worden vervormd of samengeperst als een gas en die door de polen van een staafmagneet kan stromen. Als magnetische energie is het aantrekkelijk van aard.

De aether of het Higgsveld is het magnetische weefsel van de ruimte.

Er valt meer te begrijpen over het weefsel van de ruimte als je het basisprincipe van de schepping bekijkt. Het hele universum is geschapen door de drie aspecten van het oorspronkelijke bewustzijn: Gedachte en Gevoel in beweging gezet.

Samengeperst in de dichtheid waarmee wij in onze fysieke omgeving vertrouwd zijn, wordt de oorspronkelijke Gedachte of gerichte intentie van de Schepping energie. Die energie wordt samengevlochten tot fysieke materie. Omdat de samengeperste energie in fysieke atomen een even samengeperst draagveld vereist, is de aether intens geconcentreerd rond alle vormen van fysieke materie.

Origineel Gevoel is de liefdesenergie die uit de Schepper komt. Wat doet liefde? Dingen bij elkaar houden. Wat doet fysiek magnetisme? Dingen bij elkaar houden. In zijn fysieke manifestatie is het oorspronkelijke Gevoel het weefsel van de ruimte – het alles doordringende veld dat het universum bij elkaar houdt door zijn aantrekkelijke, magnetische aard.

Het weefsel van de ruimte is een samengeperste versie van de oorspronkelijke Liefde van God. Het is de aether of het Higgs-veld dat het “God-deeltje” ondersteunt.

Dit betekent dat we letterlijk kunnen zeggen dat de liefde in de lucht zit!

Voor veel meer verhelderende inzichten in de aard van de werkelijkheid, zie het boek van Owen Waters, Spiritual Metaphysics: Antwoorden op de grote mysteries van het leven.

Auteur: Owen Waters

Vertaling: wakkeremensen.org