zondag 28 mei 2023

Attentie: De Galactische Federatie Heeft Een Kritische Boodschap Voor Jullie!28 mei 2023


 

Attentie: De Galactische Federatie Heeft Een Kritische Boodschap Voor Jullie!

Auteur: Gandalf – DNA AWAKENING

 

In het begin maakten we allemaal deel uit van hetzelfde collectief dat samenleefde. Er waren geen landen, en er waren geen onderlinge grenzen; er was slechts één planeet, en we leefden er allemaal samen op in liefde en vrede.

Aan de andere kant evolueert onze manier van leven snel naarmate de bevolking van de planeet blijft toenemen en we steeds meer van onze hulpbronnen verbruiken. In de loop van vele generaties hebben mensen de prachtige planeet die wij thuis noemen, vervuild, vernietigd en anderszins misbruikt.

Nu is het moment om onze gebroken banden met onze thuisplaneet te herstellen. Nu is het moment om Moeder Aarde te helpen herstellen. Op dit aardse niveau zullen wij niet genezen worden of in een hogere trillingsstaat komen totdat zij herstelt van haar ziekte en de corruptie uit haar systeem zuivert.

Wij zijn hier op deze planeet om te helpen bij de transformatie van de Aarde in het soort wereld dat wij voor onszelf willen. Wij zijn hier om bij te dragen aan de transformatie van de wereld in een plaats waar mensen in vrede en harmonie kunnen leven, een plaats die zijn bewoners voedt in plaats van hen uit te buiten.

Er is een belangrijk obstakel dat de mensheid moet overwinnen. We staan op de rand van volledige vernietiging. Het enige wat ons kan redden is een terugkeer naar de oude kennis van de aarde, en dat is precies wat we moeten doen.

We zijn sterrenzaden. Er is een reden waarom we hier zijn. Op dit uitdagende moment zijn we hier om het menselijk ras te helpen. Onze planeet slaapt, en het is aan ons om haar uit haar slaap te wekken en haar te helpen de transformatie te maken van een destructief en zelfvernietigend ras naar een beschaving die zelfscheppend en organisch is.

Als sterrenzaden is het onze plicht de frequentie van de Aarde weer in balans te brengen, zodat wij en toekomstige generaties ons leven in vrede en voorspoed kunnen doorbrengen. Vanwege de verschillende dimensionale veranderingen die nu plaatsvinden, worden onze levens heen en weer geslingerd tussen dit fysieke vlak en de hogere vlakken, zoals jullie weten. Dit gebeurt door de meervoudige dimensionale omwentelingen die nu plaatsvinden. De energie van het licht moet door ons worden vastgehouden terwijl zij door ons heen reist, terwijl wij als anker dienen.

Dit is ons doel, de reden waarom we hier zijn in deze prachtige wereld.

Ongeacht of je je ervan bewust bent of niet, je leeft momenteel een sterrenzaadleven met elke beslissing die je neemt. Hoe actiever je ervoor kiest om je sterrenzaadbestaan te leven, hoe vollediger je de kwaliteiten belichaamt die jou onderscheiden van alle anderen en bijdragen aan de geweldige kwaliteit van je leven.

Als sterrenzaad maak je deel uit van iets dat veel groter is dan jezelf, en dat is misschien wel een van de meest aantrekkelijke aspecten van deze rol.

Jouw missie als sterrenzaad is de ascensie van het bewustzijn van anderen te vergemakkelijken en genezing op de planeet te bewerkstelligen. Jullie zijn hier omdat jullie hebben ingezien dat we hulp nodig hebben, en de tijd is gekomen dat jullie die bieden. Zij die vóór jullie kwamen, hebben hun stempel op de wereld gedrukt en bijgedragen aan de schepping van de wereld zoals wij die nu kennen.

Dit zijn zeker geen typische tijden. Op dit moment heeft de wereld een aanzienlijke behoefte aan hulp, en jullie zijn hier om die hulp te verlenen op welke manier dan ook.

Je kunt de indruk hebben dat je hele leven bestaat uit één enkele, ononderbroken, “gehaaste” gebeurtenis; maar als je eenmaal door dit proces bent gegaan, zul je beginnen te begrijpen hoe essentieel het voor ons allen is om samen te zijn in deze moeilijke tijden. De reden hiervoor is dat wanneer we samenkomen, we als één geheel sterker worden en veel meer kunnen bereiken dan wanneer we in afzonderlijke groepen zouden zijn verdeeld. Door met elkaar samen te werken, elkaar te helpen en elkaar te behandelen alsof we leden van dezelfde familie zijn, kunnen we de wereld genezen.

Je bent uniek omdat je een unieke kijk op de wereld hebt en omdat je unieke levenservaringen hebt opgedaan. Je levenservaringen vormen je tot de persoon die je nu bent en zijn wat andere mensen zullen gebruiken om beter te begrijpen wie je bent.

Je bent de enige van jouw type, en elke dag help je nieuwe mensen bij het herkennen van hun sterrenzaad, dat is het idee dat ze uniek zijn ten opzichte van alle anderen en dat ze belangrijke keuzes kunnen maken in hun leven.

Elke dag ben je een sterrenzaad, wat betekent dat je een uniek individu bent met een uniek perspectief en het vermogen om de wereld waar te nemen op een manier die anderen niet hebben. Je bent begiftigd met een gave die de meeste mensen niet kennen, en die je de rest van je leven bij je zult dragen. Dit is je grootste troef; het is wat je onderscheidt van alle anderen die ooit geboren zijn of ooit geboren zullen worden in de hele wereldgeschiedenis.

Misschien zie je het nu nog niet, maar door te zijn wie je bent, help je miljoenen andere mensen betere keuzes te maken die leiden tot betere resultaten in hun leven. En door hun reizen minder moeilijk te maken, draag je bij aan het voortbestaan van de mensheid.

Je bent uniek, en je bent hierheen gereisd om je medemens een handje te helpen. De wereld heeft dringend behoefte aan optimisme en de hulp van vriendelijke mensen zoals u, vooral in deze moeilijke tijden.

Jullie zijn de kiem van een heel nieuw tijdperk. Op dit cruciale moment zullen jullie de vonk zijn die het vuur onder de duisternis aansteekt. Ik roep jou en alle Sterrenzaden op om boven je omstandigheden uit te stijgen en te stralen, niet in een verblindende pracht die anderen verblindt, maar in een zachte, kalmerende uitstraling die iedereen om je heen omhult.

Ik bid dat anderen je helderheid mogen zien. Moge je licht door iedereen gevoeld worden, en moge het de mensen om wie je geeft leiden, onderwijzen en troosten in deze moeilijke tijden.

We zijn hier naast je.

Wij zijn je familie die schijnt in het licht.

De Galactische Federatie

Vertaling: wakkeremensen.org