maandag 29 mei 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Gisteren waren astronomen in Europa getuige van de meest spectaculaire uitbarsting van Zonnecyclus 25 tot nu toe.

De plaats van de ontploffing is verborgen achter de zuidoostelijke rand van de zon. Helioseismische kaarten van de verre zijde van de zon suggereren dat er zich mogelijk een grote zonnevlek aan de basis van de nevel bevindt. Als dat zo is, zal het over een paar dagen naar de aarde draaien. https://spaceweather.com/

Dit stukje gaat dus over een zonnevlek aan de achterzijde van de zon. Aan de voorzijde is SR3315 actief. Zonnevlek AR3315 heeft een 'beta-gamma-delta' magnetisch veld dat energie herbergt voor X-klasse zonnevlammen.

De kans dat wij zonnevlammen gaan voelen is dus redelijk aanwezig. Weet wat je kan voelen en je zal het herkennen.

Zorg voor een goede aarding, neem je rust en geniet van de natuur en natuurlijk van jezelf. Wees blij met je zelf en je verheft onmiddellijk je trilling.

---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewindsnelheid: 388,7 km/sec
Instroom fotonen energie laag: dichtheid: 0,54 protonen/cm 3

Zonnestormen/ Planetaire K-index
Nu: Kp= 0,67 stil
24 uur max: Kp= 3,33 stil