zaterdag 27 mei 2023

Telosianen: de Intergalactische Confederatie van Wezens van Licht Gechanneld door: Marie Josée Andichou – 27 Mei 2023


 

Telosianen: de Intergalactische Confederatie van Wezens van Licht

Gechanneld door: Marie Josée Andichou – 25 Mei 2023

Dierbare broeders en zusters van de Aarde, wij groeten jullie. We zijn blij bij jullie terug te zijn voor nog een bericht van steun hulp. We zijn inderdaad heel dicht bij jullie, niet alleen door deze regelmatige berichten die we doorgeven aan verschillende mensen die ermee instemmen ze te ontvangen, maar we zijn dicht bij jullie door onze fysieke aanwezigheid, als we dat kunnen zeggen, in onze schepen boven jullie, in jullie hemel.

Natuurlijk zijn wij nog niet zichtbaar voor jullie aardse ogen omdat dit paniek zou kunnen veroorzaken onder grote aantallen mensen. We zijn echter blij om te zien dat mensen jullie internet gebruiken en praten over onze aanwezigheid op veel planeten. We zijn hier blij mee omdat het mensen zal laten begrijpen dat de Aarde niet de enige bewoonde planeet is.

We zijn eigenlijk een groot aantal planeten die worden bewoond door mensachtigen, door wezens met een lichaamsdeel dat lijkt op die van jullie, maar met totaal verschillende hoofden. Er zijn massa’s verschillende aanwezigheden op alle planeten van het universum.

We vertellen jullie hierover omdat we, als de tijd rijp is, en misschien sneller dan je denkt, ons aan jullie zullen laten zien en jullie minder verrast zullen zijn door ons lichaam, onze verschillen. In de Intergalactische Confederatie van Lichtwezens zijn er veel verschillen. Maar ondanks deze verschillen, of het nu gaat om fysieke of taalverschillen, is er een zeer belangrijke samenhang tussen ons.

We accepteren deze verschillen omdat er een sterke band is… heel belangrijk tussen ons, wat de liefde van het hart is. Als we deze verschillen accepteren, is het dankzij de liefde die ons verbindt, die ons in staat stelt om naar de ander voor ons te kijken, niet als een bizarre vreemdeling, maar als een wezen van goddelijk licht dat een goddelijke ervaring beleeft op zijn eigen planeet .

Om tot dit niveau van respect tussen ons te komen, om tot dit niveau van overeenstemming, van sereen overleg te komen, zijn we natuurlijk aanzienlijk geëvolueerd sinds zeer verre tijden. Inderdaad, voor de wezens van bepaalde planeten waren er heel lang geleden, gebaseerd op jullie aardse tijd, moeilijkheden zoals jullie nu ervaren. Maar de geesteswetenschappen van deze planeten zijn overeengekomen om in vrede te leven, in het besef dat geweld, gebrek aan respect en oordeel alleen maar ongemak met zich meebrengen.

Door hun ziekte te ervaren, hebben deze mensachtigen geleidelijk besloten om Liefde te ervaren en dit is hoe we ons, voor de meesten van ons, konden aansluiten bij deze Intergalactische Confederatie die in onderling overleg besloot om hulp te bieden aan andere planeten die het hard nodig hadden, zoals de Aarde. Maar de Aarde is niet de enige planeet die we helpen, die we steunen. We hebben veel werk, daar bestaat geen twijfel over.

Maar terug naar de Aarde helpen wij. Wij helpen jullie door onze aanwezigheid om jullie heen in jullie luchten. We helpen jjullie op veel manieren. Dit wordt gedaan door contact op te nemen met jullie heersers die bereid zijn ons te ontvangen en naar ons te luisteren, wat niet altijd het geval is, maar sommigen houden rekening met onze boodschappen en proberen ze in praktijk te brengen. Maar dit is voor sommigen van hen niet altijd gemakkelijk omdat ze te maken hebben met mensen voor wie persoonlijke macht en de macht van geld sterker is dan wat dan ook en hen “op de weg” zet.

We helpen jullie ook door te proberen de bodem van jullie planeet zoveel mogelijk schoon te maken. Dit alles is voor jullie onzichtbaar omdat we bepaalde straling gebruiken die bepaalde delen van de grond van jullie planeet bestrijkt en deze verschillende vervuilingen stopt. Zoals jullie weten, doen we ons best om jullie te helpen, maar zodat jullie je bewust worden van de schade die jullie aanrichten op en in de bodem van de Aarde, zuiveren we slechts een vrij groot deel van jullie planeet.

Ook helpen wij jullie, en dat is al meerdere keren gebeurd, bij het uitvallen van kerncentrales. Als we er niet waren geweest om de Aarde op te ruimen tijdens de Fukushima en andere recente rampen, zou de mensheid in grote vernietiging verkeren en zou een groot aantal mensen zijn verdwenen. Hiervoor hebben we de mogelijkheid om de dampen van deze energiecentrales op te vangen en de plekken waar het is gebeurd deels schoon te maken. Er zijn echter nog gronden die jarenlang niet meer bewoonbaar of bebouwbaar zullen zijn. Maar we hebben voorkomen dat de nucleaire wolken zich over de Aarde verspreidden en beschermden zo het grootste deel van de mensheid.

Wij helpen jullie ook door jullie te beschermen tegen de wezens van bepaalde planeten die, bij gebrek aan Liefde, de aardse mensheid willen maken tot een mensheid van slaven in hun loon.

Zoals jullie zien, helpen wij jullie, ondersteunen wij jullie. Dus begrijp dat jullie niet alleen zijn, dat jullie niet in de steek zijn gelaten, dat jullie omringd zijn door Vrienden, Grote Vrienden van hart en Liefde die wij zijn.

In een bepaalde tijd van jullie aardse tijd zullen jullie ons steeds beter leren kennen. Onthullingen over ons zullen steeds nauwkeuriger worden en we danken jullie dat jullie ze met vreugde in jullie hart hebben verwelkomd. Wij zijn jullie galactische Broeders van Licht, maar we zijn niet de enigen die jullie helpen, want Grote Wezens van heel Groot Licht vergezellen ons en ondersteunen ons bij de hulp die we jullie bieden.

Wij begeleiden jullie met grote Liefde, jullie onze broeders en zusters van de planeet Aarde. Wees gerust. Wij danken jullie.

Kanaal: Marie Josée Andichou

Bron

Vertaling naar het Engels door: EraofLight.com

Vertaling naar het Nederlands: wakkeremensen.org