vrijdag 26 mei 2023

Saint Germain: Universele Overbelasting ~ 26 mei 2023 ~ Victoria Cochrane

Saint Germain: Universele Overbelasting

Door: Victoria Cochrane – 24 Mei 2023

Mensen zien de kosmos misschien als onveranderlijk, maar terwijl de evolutie van levende soorten op Aarde doorgaat, gaat die van de vele Universums binnen het Omniversum ook door. In elk sterrenstelsel bestaan vele intelligente levensvormen, sommige met vorm en vele zonder, waardoor het Universum zelf een multidimensionaal bewustzijn heeft dat zowel misleidend als ontzagwekkend kan zijn in zijn kennis.

De meeste buitenaardse levensvormen zijn neutraal in hun loyaliteit en willen hun bestaan voortzetten; daarom is wat er op Aarde gebeurt voor hen van groot belang. Velen willen helpen en slechts weinigen zijn hier om te domineren of te vernietigen – aangezien de allesoverheersende en onderliggende energie van de Schepping onvoorwaardelijke liefde is, doorkruist elke soort, ook de mens, die zijn behoeften ten koste laat gaan van de vrije wil van een ander, de Spirituele Wet en activeert onmiddellijk de wetten van oorzaak en gevolg.

Hoe het ook zij, er zijn vele ontwaakte zielen op Aarde die intensieve kosmische energie en/of bezoeken ervaren, zowel bij het ontwaken als in hun slaap, waardoor hun eigen energie enigszins wordt verstoord. Sommigen ontvangen grote hoeveelheden informatie, waarvan de meeste onleesbaar zijn en geen nut voor hen hebben. Degenen die de downloads kunnen begrijpen, worden overweldigd en ingehaald door de intensiteit van de energie en de frequentie van de boodschappen.

Ascensie heeft in wezen plaats gevonden en terwijl de energie integreert en de zielen hun laatste keuzes maken, ervaart de Aarde enorme golven van verdriet omdat vele zielen hun doodsdeuren kiezen. Oorlog, terreur, misdaden tegen de mensheid en onophoudelijke pogingen tot overheersing en controle door overwegend mannelijke energieën maken van de beschaafde Aarde een uiterst uitdagende plaats om te zijn. Niets, wij herhalen, niets is wat het lijkt of wat op het eerste gezicht kan worden aangenomen, waardoor persoonlijke spirituele praktijken een must worden. Het probleem met het openen van je kruin voor universele energie is echter dat je, met vrije wil en een open hart, ongewild je energie kunt openstellen voor meer dan waar je op gerekend had! Dat gebeurt nu met veel mensen.

De boodschappen die van andere planeten, sterrengroepen en intelligente levensvormen worden uitgezonden, zijn meestal ten gunste van de Aarde en haar bewoners. De intentie is goed en betrouwbaar, maar de energie is veel te hoog voor het fysieke lichaam om te ontvangen zonder effecten van grote onbalans en verstoring die door het individu worden gevoeld. Als dit met jou gebeurt, moet je maatregelen nemen om je energie af te schermen tegen het ontvangen van te veel energie tegelijk.

De meeste mensen astrale reizen in hun slaap en ervaren dromen die echt lijken. In deze tijd van Universele expansie zijn de pogingen van andere werelden om zich met menselijke geesten te verbinden op een hoogtepunt. Dat is niet noodzakelijk een slechte zaak, maar men moet bedenken dat buitenaardse wezens met een hoger intellect niet denken zoals mensen, noch emotionele binding voelen. Hun belang is alleen dat de integriteit van het Universum als intelligent en evoluerend bewustzijn behouden blijft en de kans krijgt zijn volledige potentieel te bereiken.

Laat je niet overweldigen door energie die je niet nodig hebt en niet begrijpt. Roep je aartsengelgidsen of de Schepper aan om je te beschermen terwijl je slaapt, en doe een beroep op een genezer of helderziende als je kosmische interferentie blijft ervaren.

Ik ben Saint Germain

Kanaal: Victoria Cochrane

Vertaling: wakkeremensen.org