vrijdag 26 mei 2023

Enkele Inzichten In Ons Levensspel ~ 26 mei 2023 ~ Kenneth Schmitt

Enkele Inzichten In Ons Levensspel

Auteur: Kenneth Schmitt – 24 Mei 2023

We houden allemaal van uitdagingen die leuk zijn om te ervaren en die ons nieuwe en interessante manieren van zijn leren. Zo zijn we ontworpen om te leven, en we leven in deze ervaringen wanneer we ons de realiteit ervan voor ons realiseren. Het is een verschuiving in bewustzijn van leven met negativiteit naar leven in het bewustzijn van ons hart in oneindige liefde en mededogen, met een perspectief dat de vitaliteit van iedereen, inclusief onszelf, vergroot.

Om realistische ervaringen te hebben in een rijk van dualiteit, hebben we onszelf ervan overtuigd dat we beperkt zijn. We spelen een bewustzijnsspelletje met onszelf, waarbij we zowel negativiteit als positiviteit ervaren. We kunnen niet leven in een rijk van volledige negativiteit, want dat zou in alle opzichten zelfdestructief zijn. Het zou alle bewuste levenskracht blokkeren die onze essentie is. Wanneer we onszelf tevreden hebben gesteld dat we genoeg hebben ervaren van het leven binnen beperkingen, kunnen we bewust ons bewustzijn openen voorbij de dualiteit, door ons intuïtief weten en de emoties die ons leven prachtig maken te realiseren.

Als we ons willen bevrijden uit de menselijke hypnotische trance, en meer hart-voelende ervaringen willen aantrekken, kunnen we aandacht besteden aan de leiding die we voelen in onze essentie, ons aangeboren Zelf. We kennen en voelen deze energieën ten diepste, als we er aandacht aan besteden. Ons afstemmen op deze energieën transformeert ons leven in alle opzichten. Zij ontstaan in het bewustzijn van onze Bron en brengen vitaliteit, aanwezigheid van bewustzijn en oneindig creatief vermogen over.

Ieder van ons is een centrum van bewustzijn dat alle bewuste subatomaire entiteiten aantrekt waaruit ons fysieke lichaam bestaat en die de energieën van ons perspectief en onze overtuigingen over onze werkelijkheid uitdrukken. Het zijn alle patronen van elektromagnetische energieën, evenals etherische energieën die wij moduleren wanneer zij in ons bewustzijn komen. Niets verschijnt in onze ervaring totdat we het herkennen. Verschijning als materiaal is een wisselwerking van energieën tussen ons en wat we herkennen.

Door ons bewust open te stellen voor hogere leiding, en de grotere levensbevorderende energieën die in ons bewustzijn komen te aanvaarden, kunnen we de volheid van onze oneindige aangeboren essentie ontvangen. Hierdoor verandert ons perspectief op het menselijk leven en worden ervaringen aangetrokken die resoneren met onze staat van Zijn. Onze deelname aan het spel van het menselijk bewustzijn verandert van toegang tot realisatie van ons oneindig bewustzijn en creatief vermogen. Wij worden de ware regisseurs van ons leven.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org