zaterdag 27 mei 2023

De magnetron ~ The Healthman



De magnetron
In onze “hoogontwikkelde maatschappij”??? wordt er nu aangeraden om te koken met de magnetron om energie te besparen. Weer zo een sinister idee om de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingsysteem van de mens te verzwakken. O, ja zuinig in verbruik, dat wel maar…
Veel mensen weten niet dat magnetrons de eigenschap hebben om watermoleculen met een duizelingwekkende snelheid van meer dan een miljoen omwentelingen per seconde in de ronde te slingeren. Deze hoogfrequente microgolven veroorzaken een enorme wrijving waarbij de moleculaire verbindingen veranderen, en precies dat proces vernietigt het voedsel. Door de magnetron bereid voedsel is geen echt voedsel meer, hoe je het ook draait en keert. De natuurlijke voedselmoleculen van echte voeding worden in stukjes gebroken waarbij hun chemische compositie in nieuwe configuraties wordt opgebouwd. Maar deze nieuwe configuraties worden door het menselijke lichaam niet meer als voedend voedsel herkend. Het lichaam behandelt dit voedsel als gif. Daar zit dus een groot probleem.
Om iets duidelijker te zijn: In al het bereide voedsel uit de magnetron wordt er radiolyse aangetroffen dat kankerverwekkend is (de hoge concentratie veroorzaakt een schok voor het lichaam) en dat beschadigd de verschillende weefsels waaruit ons lichaam is opgebouwd, vooral het hersenweefsel is gevoelig voor magnetron voeding. Er ontstaat een ompoling en demagnetisatie waarbij elektrische impulsen in de hersenen worden omgeleid. De vraag is ook wat de elektromagnetische straling doet met het voedsel. Radiolyse is de dissociatie van moleculen - in het bijzonder de watermoleculen - als gevolg van de hoogfrequente microgolven door de magnetron. Dissociatie is in de biochemie of scheikunde een proces waarbij een groter deeltje in twee of meer kleinere stukken uit elkaar valt. Vergeet niet dat onze voeding ook uit watermoleculen bestaat. Natuurlijk is de straling zelf, die in de magnetron geproduceerd wordt, erg schadelijk.
De magnetron is al jaren onderwerp van controversiële gesprekken, en het is logisch dat veel mensen zich zorgen maken over dit bizarre toestel. De magnetron verandert de moleculaire samenstelling van het voedsel en het lichaam kan dit voedsel niet meer herkennen als voeding voor het lichaam. Dit gebeurt via een bombardement van microgolven, dat de moleculen in het voedsel door elkaar schudt. Het vreemde is dat de hitte ontstaat in de kern van ons voedsel. Met andere woorden, het voedsel wordt dus niet normaal van buiten naar binnen opgewarmd, maar van BINNEN NAAR BUITEN. Het is dus niet alleen de straling waar het om gaat, die ook ter discussie staat. Het gaat eveneens om wat er effectief BINNEN in de kern van elke voedsel deel plaatsvindt.
De gevolgen van door de magnetron bereid voedsel zijn van de lange termijn voor het lichaam. Het water van dit voedsel is zo dood als een pier, alle levensenergie uit het voedsel zoals de “chi of prana”, en lichtenergie van fotonen is weg. Als ik nu denk aan babymelk dat door de magnetron wordt opgewarmd, zoveel watermoleculen, logisch dat de jeugd algemeen veel zwakker is geworden dan de jeugd van 30 jaar geleden. Magnetron voedsel veroorzaakt bijnieruitputting door adrenalineuitputting. Op lange termijn ontstaat concentratieproblemen, geheugenverlies, emotionele instabiliteit en verlies van intelligentie. Het is aangetoond dat alle vitaminen zoals vitamine E en het hele B-complex worden vernietigd door de magnetron. Verder worden voornamelijk de hormonen van de geslachtsorganen ernstig verstoord. Bovendien is aangetoond dat kunstmatige magnetrongolven gebruikt kunnen worden voor subliminale psychologische controle, ook bekend als ‘brainwashing’. Er zijn documenten uit de jaren 1970 bekend van de Russische wetenschappers Dr. Luria en Dr. Perov, specifiek gericht op klinisch onderzoek op dit gebied.