dinsdag 30 mei 2023

Astrologie voor de maand Juni 2023 ~ Michelle Karén


Astrologie voor de maand Juni 2023

Gedeelte van het artikel (onderaan link naar hele artikel in het engels)

Pluto blijft de hele maand retrograde tot 10 oktober (op 27º54' Steenbok). De schaduwperiode eindigt op 1 februari 2024. Pluto komt opnieuw Steenbok binnen op zondag 6/11 tot 20 januari 2024. De graad die in juni is afgelegd (0º09' Waterman - 29º38' Steenbok) wordt in de Sabiaanse symbolen weergegeven door "

Een oude adobe missie in Californië ' en ' Een geheime bijeenkomst van mannen die verantwoordelijk zijn voor uitvoerende beslissingen in wereldaangelegenheden”.

Dit is een van de allerlaatste keren dat Pluto terugkeert naar Steenbok sinds het dat teken binnenging in 2008. Grote bedrijven, overheidsfunctionarissen, mensen in gezagsposities die achterbakse tactieken hebben gebruikt, hun macht hebben misbruikt en degenen pijn hebben gedaan die ze zouden moeten doen dienen, zullen blijven worden blootgesteld totdat ze allemaal vallen. Het nieuwe bewustzijn tolereert geen leugens en bedrog!

Saturnus draait retrograde op zaterdag 17/06 tot 3 november. De schaduwperiode duurt tot 8 februari 2024. De graad die in juni, 7º13' Vissen wordt afgelegd, wordt gesymboliseerd door : “Een meisje dat op een hoorn blaast”. Er wordt ons gevraagd onze relatie tot discipline en autoriteit te heroverwegen. Voor wie, wat, buigen we?
Aan welke wetten houden we ons? Volgens welke regels leven we? Een nauwkeurig onderzoek van de structuren van ons leven is op zijn plaats. Zijn ze nog geldig of zijn ze achterhaald? Een prachtige tijd om onze doelen te herijken en solide plannen voor de toekomst te maken.

Neptunus draait retrograde op vrijdag 30/6 op 27º41' Vissen, tot 5 december.
De schaduwperiode duurt tot 26 maart 2024. Deze graad wordt geassocieerd met het volgende beeld: “ Een vruchtbare tuin onder de volle maan onthult een verscheidenheid aan volle- gekweekte groenten ”. Terwijl de wereld geleidelijk aan chaos wordt, geeft onze nog steeds intacte verbeeldingskracht ons een kans om de wereld te dromen die we willen laten ontstaan.

Onze innerlijke wereld zit vol met magische bronnen die, als ze worden aangeboord, wonderen tot leven kunnen brengen en een betovering kunnen manifesteren die niet alleen onze ziel zal voeden, maar ook hoop en vrede voor de mensheid zal brengen.