zondag 28 mei 2023

Aartsengel Michaël: Houd vol; Liefde overwint alles ~ Kerstin Eriksson

Aartsengel Michaël: Houd vol; Liefde overwint alles

Twijfel nooit een seconde aan de liefde! Alsjeblieft!
Ik ben Michael en jij kent mij!
De energieën die er nu zijn, laten je bijna stuiteren.
En het stuiteren gaat beide kanten op.
Het kan je een laag gevoel geven en alsof je je niet kunt concentreren en jij
kan zich niet op je normale goede manier voelen.

Of je kunt je heel high en intens voelen en alsof alles gewoon zonneschijn is in je leven, alsof je geen grip op de grond hebt.
Ik wil dat je in liefde gelooft. Ik wil dat je de vreugde van je ware hart voelt en tegelijkertijd verbonden bent door geaard te zijn.

Het licht straalt dwars door je heen en alles. En hierdoor voel je je op een andere manier dan je gewend bent.
U bent ingelinkt. Je maakt deel uit van een gigantische keten. Jij bent een van de schakels. Je voelt wat de hele keten ook voelt. Je bent een deel van velen, en toch ben je afgescheiden.

Hoe opener je bent, hoe meer je dit kunt voelen.
Hoe opener je bent, hoe meer je al weet over de synchroniciteiten, aangezien je de verbinding al een hele tijd hebt gevoeld, en deze is de afgelopen tijd geïntensiveerd.
Wat je moet doen is vertrouwen. Je moet liefde vertrouwen! Je hebt de verbinding gevoeld met zoveel mensen, met de aarde, met dieren, je staat echt open!

Je moet vertrouwen hebben in de liefde! Je moet begrijpen dat liefde alles zal overwinnen! En die liefde werkt 24/7 en 365.
Liefde zal de grote ketting in evenwicht brengen, waar jij deel van uitmaakt. De ketting is echt een gigantische DNA-streng van het universum en veel lichtwerkers maken er deel van uit. Je bent EEN op zoveel manieren.
Je hebt overal broers en zussen! Je bent verbonden met een grote lichtketen die een beweging is! Het is nooit stil! Het leeft enorm! En het is gemaakt van liefde! En liefde zal genezen wat genezing nodig heeft! Altijd! Altijd! Altijd!

Dus. Ontspan gewoon! En gebruik je hart-intelligentie. En daar weet je echt waar het echt om gaat.
Ja. Je gedachten kunnen te negatief zijn, aangezien je leeft in de samenleving en constellaties van families of buurten die nog veel in 3D zijn.

Gebruik de intelligentie van je hart, waar je ware weten in zit.
Ik weet dat je het kan! Liefde zal je verheffen!
Je bent een zegen voor de aarde!

Ik houd van je,
Michaël