zondag 28 mei 2023

Kryon Vertaling en bewerking: Pyts Boschma


Laten wij het uitleggen: de duisternis op zich heeft geen intelligentie, is geen wezen, maar als mensen besluiten de duisternis voor hun doeleinden te gebruiken komt de menselijke intelligentie erbij. De mens creëert de duisternis. Maar de duisternis kan nooit jouw ziel aantasten. Mensen gebruiken de duistere krachten om macht te ontwikkelen.
Er is geen tegenkracht! Er is geen kracht die jouw licht kan beïnvloeden. Maar hoe kun jij dan je leven lichter maken zonder angst voor de duisternis? Waar ben je bang voor? Jij geeft het energie, de duisternis door je angst. Je moet opnieuw in balans komen. Er is geen duisternis die jou uit kan schakelen.
Je probeert nog steeds iedereen tevreden te houden door je aan te passen aan anderen, je zoekt bevestiging van je licht. Dat heb je niet nodig, je hebt geen bevestiging nodig.
Komt er dan geen strijd? Jazeker wel, het spel van duister en licht is een strijd. Maar het zijn de mensen die duister zijn. Ga je dan zeggen als excuus dat je gefaald hebt? Je kijkt naar het spel in de derde dimensie. Je kijkt niet naar de vijfde dimensie. Je laat je afleiden. Jij bent aan het werk voor het licht.
Het is moeilijk te beschrijven, de angst voedt de duisternis. Maar als het duister geen intelligentie heeft hoe kan het ons dan bestrijden. We geven je een paar attributen van de duisternis. Ten eerste: het is duister. Ten tweede: omdat het duister is kan het niet zien wat je aan het doen bent. Jij kunt wel zien wat de duisternis doet, maar zij kunnen niet zien wat jij doet. Het lagere kan het hogere niet zien, het hogere kan het lagere wel zien.
Duisternis en licht hebben gereedschappen, maar jij verandert de dichtheid van de planeet door je licht. Jij maakt het verschil. Als het licht begint te schijnen zal de duisternis verdwijnen. Het kan je niet raken. Het is onmogelijk. Het zal verdwijnen. Het duister is geen intelligentie, maar het is wel een kracht die de energie uitbalanceert.
Kryon
Vertaling en bewerking: Pyts Boschma