dinsdag 30 mei 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Zie de zon als een pulserende bol. Ze stoot energie uit wanneer het nodig is. Het universum heeft de leiding. Een heftige stoot zal voornamelijk aan de achterzijde plaatsvinden, zodat de mensheid de minste directe invloed zal ondervinden.

Aan de voorzijde komen ook uitstoten voor, die kunnen wij aan. Onze lichamen veranderen per dag. Vandaar die vermoeidheid. Niet weten wie je werkelijk bent. Die transformaties kwamen alleen in sprookjes voor. De kikker die gekust werd. Wij hebben het vele keren gezien en gelezen. Nu zijn wij zelf aan de beurt.

Zonnewindsnelheid: 382,2 km/sec
Instroom van de fotonen energie - laag :
dichtheid: 2,07 protonen/cm 3

Zonnevlek AR3315 heeft een 'beta-gamma-delta' magnetisch veld dat energie herbergt voor X-klasse zonnevlammen.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Planetaire K-index/ zonnestormen
Nu: Kp= 1.00 stil
24 uur max: Kp= 1.67 stil