zondag 28 mei 2023

Omgaan Met De Dood & Ontbinding ~ 28 mei 2023 ~ Sandra Walter

Omgaan Met De Dood & Ontbinding

Door: Sandra Walter – 25 Mei 2023 – via email

 

Zegeningen Geliefden ~

De hart-openende energieën van deze Poort tot en met 29 mei versterken ook de dood van oude constructies. Gevoelens van vrijheid, dissociatie, dood, oplossen of verdwijnen zijn wijdverbreid.

Vorige week zag ik duizenden Zielen die nu een hogere keuze maken. Velen transporteren zichzelf naar de Nieuwe Rijken van bewustzijn in levendige Ascensiezuilen gevuld met Kristallijn DNA.

Er heeft een massale activering plaatsgevonden in het Kristallijnen Rooster en de Sterrenpoortsystemen. Als je deze week de intensiteit hebt voelen toenemen, en de nieuwe staat van Aanwezigheid die zich in het Hart opent, is dit waarschijnlijk de reden.

Keuzepunten kunnen zich uiten als fysieke dood in onze kringen en monaden, maar velen stijgen hun bewustzijn op om te resoneren met Gaia’s nieuwe rijken. Vertrekkend van de oude rijken van dichte creatie.

Eenheidsbewustzijn is een radicaal andere staat van zijn. Het vereist radicale verschuivingen in denken, emotie, perceptie, ego-geest, lichtlichaam, hartcoherentie, DNA, en actualisering via de fysieke expressie.

De illusie van dichtheid lost op en we rouwen, rouwen en laten de oude realiteiten los. Hoe eerder je die oude creaties oplost, vergeeft, loslaat en transmuteert, wetende dat het verleden niet langer van toepassing is op het nieuwe, hoe eerder de ervaring van zelfopenbaring zich kan aandienen.

Velen voelen en integreren meer verfijnde Oneindige Kryst Lichtniveaus. Het Hart opent zich als een kanaal van de Ik Ben Aanwezigheid, en wij ontvangen de gelijktijdige, multidimensionale ervaring van expansie, vrijheid en snelle ontmanteling.

Wij zijn getuige van de Goddelijke Wil; de intentie van de Bron voor Ascensie, en jullie eigen vrije wil om een nieuwe ervaring te kiezen en deel uit te maken van deze buitengewone verschuiving in bewustzijn.

De opnieuw afgestelde Kristallijne Sterrenpoort van het Hart opent zich om het Nieuwe Licht te interpreteren. Geactiveerd kristallijn DNA kan dan een nieuwe ervaring creëren: vrij van de invloed van dichtheid, in harmonie met de intelligentie van het Bronlicht.

Wandelen in een radicaal nieuwe staat, in de uitstraling van de hogere rijken, vereist onze focus, helderheid van de Bronintentie, en richting van de reis.

Dood En Transformatie

Weten waarom dit voorspelde thema van de dood zo wijdverbreid en transformerend is, kan enige troost bieden.

De dood van het dichte Zelf, het oude pad, niet-complementaire tijdlijnen, overtuigingen en beperkte of dichte creaties is een noodzakelijke stap in het proces van resolutie, openbaring en wederopstanding.

Alle Kosmische factoren zijn nu aanwezig voor versnelling. Wij gaan om met de fysieke dood zoals die onze Zielsgroepen en monaden betreft. Het is nuttig om te zien welke aspecten, emoties of verstrikkingen worden bevrijd, de uitwisseling te eren en ze met dankbaarheid los te laten.

De dood is, net als het leven, nooit maar één ding. Behoud het kosmisch perspectief en zie het positieve doel.

Als we het Nieuwe Licht Concept activeren…

(gebruik de geleide activatie in Mei Aanwezigheid replay ~ https://www.ascensionpath.com/presence)

…zijn we in staat zuivere Kosmische Kryst-frequentie (Bron-als-Zelf) te interpreteren via onze opgewaardeerde Harten.

Het ontbindt de banden met dichte creatie, en de oude methoden om de werkelijkheid zelf te creëren en waar te nemen. Daarom voelen zovelen een snelle ontmanteling van het oude zelf, gepaard gaande met ruimtelijkheid, leegte, of gevoelens van oplossen in het Oneindige LiefdesLicht.

Gebruik innerlijke wijsheid om het evenwicht te bewaren tijdens deze bizarre en prachtige transformatie. Weerstand tegen verandering of het hogere pad van de Ziel veroorzaakt groter lijden naarmate deze energieën hun Goddelijke doel versterken. Doe het goede werk, van moment tot moment.

Sandra Walter

Vertaling: wakkeremensen.org