maandag 29 mei 2023

Kryon: De grote ontsnapping ~ Lee Carroll


Kryon: De grote ontsnapping

Gegroet, lieverds, ik ben Kryon van Magnetic Service. Ieder van jullie is absoluut uniek. Als je het menselijk verleden zou kunnen metenervaring, zou je ontdekken dat ze allemaal op zoveel manieren anders zijn. Je hebt biologisch misschien dezelfde organen op dezelfde plek, maar de filters die je meeneemt naar deze ontmoeting, dit leven, zijn zeer divers.
We hebben hier eerder over gesproken, maar nogmaals, we zeggen dat de bubbel van vooringenomenheid waarmee je binnenkomt je afschermt van alle werkelijkheden die niet in je bubbel zitten. Het beschermt je tegen het negatieve en het beschermt je tegen het positieve. In plaats van met een totaal open geest binnen te komen, draag je een voorinstelling met je mee van de manier waarop jij denkt dat dingen werken. Als je daarom iets gepresenteerd krijgt dat niet in je bubbel van realiteit zit, laat je analyse dat niet toe. Je blokkeert het zodat het niet eens wordt besproken.
De grootste voorinstelling van allemaal, en degene die bij de meeste mensen bestaat, is de perceptie van wat er daarna gaat gebeuren. Zoals we eerder hebben besproken, wordt de toekomst bijna altijd bepaald door wat de mensheid door de geschiedenis heen heeft meegemaakt. Met andere woorden, er wordt eigenlijk niets nieuws of positiefs verwacht. In plaats daarvan bepaalt het verleden wat de toekomst zal brengen, en daarom is het zo verrassend als de mensheid iets heel nieuws ziet.
Te jong om te onthouden
Dierbaren, dit specifieke kanaal wordt beschreven als The Great Escape. We beginnen met informatie te geven die vandaag al in het seminar werd gepresenteerd, maar waarvan de lezers hier niet op de hoogte zijn. We hebben het over een planeet die letterlijk door zo'n duisternis, zoveel problemen, zo'n afschuw en teleurstelling is gegaan dat het eigenlijk bevooroordeeld is om te verwachten dat het doorgaat. Dierbaren, ik zeg het nog een keer, mensen leven momenteel niet lang genoeg om zich de diepgang ervan te herinneren! Je levensduur is belachelijk kort en je leeft maar een fractie van waar je voor ontworpen bent. Je zou naar je grootvaders en overgrootvaders moeten gaan en ze bij deze discussie betrekken om het volledig te begrijpen.
Als je ze nu terug zou kunnen brengen, zoals we eerder hebben gezegd, zouden ze zo onder de indruk en blij voor je zijn met veel van de vrijheden die ze niet hadden, of voor de vreugde van dingen die je vandaag kunt doen met elk andere dat voor hen onmogelijk was. Ze zouden zich verwonderen over een 'wereld in vrede' zonder dreigende oorlogen of grote bedreigingen aan vele kanten, ook al zie je dat helemaal niet zo. Ze zouden zich ook de oorlogen herinneren, en het disfunctioneren van wat ze veroorzaakte, en hoe gruwelijk en bedroefd ze waren. Door hun volwassenheid zouden ze duidelijk zien wat niet werkt en wat wel door de geschiedenis heen en zouden ze het nooit herhalen - ooit. Maar daar heb je niets aan. Dus een heel "jonge" mensheid heeft de neiging om de disfunctie te herhalen en verwacht eigenlijk dat deze zal voortduren. Er is geen echt senior volwassen bewustzijn dat zich er werkelijk iets van kan herinneren op het kern, wijs niveau. Je blijft de disfunctie herhalen omdat je het verleden niet kent.
Het bewustzijn van het verleden wordt daarom het bewustzijn van de toekomst in je geest. Dit is allemaal veranderd in 2012. Het draait allemaal om wat astronomisch is en wat werd voorspeld door de ouden van deze planeet. Deze precessie van de equinoxen , die wordt veroorzaakt door de 26.000 jaar durende schommeling van de planeet, is de kern van deze oude profetieën. De mensheid die 23 chromosoomparen heeft, heeft in feite twee van deze cycli doorgemaakt. Wat heb ik juist gezegd? Ik zal het uitleggen: de mensheid die 23 chromosoomparen heeft, is niet zoals elke andere levensvorm hier. Degenen die direct onder je staan ​​in de evolutionaire hiërarchie hebben 24 paren. Je hebt er 23. Je DNA is veranderd. De 24 e paar is er eigenlijk, maar we hebben jullie verteld dat het zich op een multidimensionale manier verbergt. Dat is een deel van jullie potentiële evolutie, die eraan komt.
Dus twee cycli van deze aardschommeling zijn bijna 50.000 jaar. Dat is hoe lang jullie beschaving aan de puzzel heeft gewerkt, en sommigen van jullie hebben het allemaal meegemaakt. Dit is esoterische informatie. Voor de twijfelaars in de zaal zijn dit lachwekkende feiten. Hun bubbel is het resultaat van wat ze geleerd hebben, dus het is een gesloten bubbel. Dus ik spreek tot degenen die resoneren en die weten dat ze hier eerder zijn geweest. Dierbaren, de duisternis die jullie hebben gezien en de verschrikkingen die jullie hebben meegemaakt, zouden bibliotheken kunnen vullen. Er komt een ontwaking aan die zal beginnen te reageren op deze herinneringen.
De Cirkel van Tijd is aan het verschuiven
Ieder van jullie is van elk geslacht geweest. Dat betekent dat jullie allemaal zijn bevallen van jullie kinderen. Jullie hebben allemaal kinderen verloren. Jullie zijn allemaal op het slagveld geweest. Jullie hebben allemaal een ander Menselijk Wezen gedood en al deze informatie en energie is nog aanwezig in jullie Akasha.
Wat zorgt ervoor dat al deze treurige geschiedenis zich niet nog een keer herhaalt? De wetenschap zal je vertellen dat tijd geen rechte lijn is, maar in feite in een cirkel bestaat. Het komt rond, en hier komt het weer. Met deze informatie is het geen wonder dat de mensheid het gevoel heeft vast te zitten in een constante cirkel van oorlogen. In de jaren '80 begon dit echter allemaal te verschuiven, en in die periode noemde je de Koude Oorlog er was bewustzijn – een zekerheid – dat je geen nieuwe oorlog op deze planeet zou overleven, en het idee van een vreedzame aarde begon te ontrafelen. Het ontrafelen van enige hoop werd verergerd door jullie huidige onheilsprofetieën rond de jaren 2000 en 2012. Echter, het jaar 2000 kwam en ging en het jaar 2012 kwam en ging en er was geen Armageddon en geen uitsterven van de menselijke soort. In plaats daarvan was er een vervulling van oude profetie, en jullie "passeerden de marker" in de nieuwe energie. Het was een nieuwe start en dat is de reden waarom Kryon hier überhaupt is.
Verwachtingen sturen perceptie
Dierbaren, op dit moment op de planeet hadden jullie echt niet verwacht hier te zijn. Alles binnen je verwachtingen uit het verleden zei dat je nu weg zou zijn, en over die verwachting wil ik het hebben. Die verwachting creëert een bewustzijn van de oude onheilsprofetieën waarmee je bent opgegroeid. Als je een mens vraagt: “Wat is het volgende?”, zouden ze kunnen zeggen: “Nou, uiteindelijk oorlog. Het is altijd oorlog.” Over dat antwoord willen we het nu ook hebben.
Er zijn mensen die postuleren dat de mensheid zich in lagen van dimensionaliteit bevindt, en dat binnen de oude dimensionale energie een aarde die door oorlog en verschrikking en nucleaire uitwisseling zou gaan, er eigenlijk nog steeds is en daar doorheen gaat. Ze zeggen dat wat er met de verschuiving is gebeurd, is dat de aarde gewoon dimensies heeft verschoven en dat er lagen van dimensionale realiteit zijn. Met andere woorden, in een andere dimensie gebeurt het nog steeds zoals het zou gaan gebeuren, maar in deze veranderde dimensie waar je nu zit, is dat niet het geval.
"Beste Kryon, klopt dat?" Ik kan je geen ja of nee geven omdat je niet weet wat je vraagt. Het is alsof je vraagt: "Worden de engelen die de vleugels van een vliegtuig omhoog houden ooit moe?" Je mixt en matcht aannames van spiritualiteit en natuurkunde op manieren die laten zien dat je de basis nog niet begrijpt. De vraag wordt dus onbeantwoordbaar. Daarom moet mijn reactie op de vraag naar de juistheid van de dimensionaliteitsvraag deze zijn: in sommige opzichten ja, en in sommige opzichten nee.
Ontsnappen aan het verwachte
Laten we even doen alsof het waar is en dat in een andere dimensie die heel dicht bij de jouwe staat, de aarde geleidelijk eindigt met een nucleaire oorlog en horror en alle dingen die je verwachtte. Laten we zeggen dat het vlak naast deze nieuwe laag ligt die je hebt, deze prachtige dimensionaliteit die je hebt, die nieuwe energie heeft en geen toekomstige wereldoorlog. In plaats daarvan is het een dimensie die een toekomst bouwt die niemand eerder heeft gezien. Het is er een waar je, door middel van onverwachte wildcards [kenmerken van grote verandering die opzienbarend zijn], uit een oud bewustzijn klimt en je begint te ontwikkelen en te evolueren naar iets hogers, waar mensen samen bestaan ​​op nieuwe coöperatieve en medelevende manieren.
Dus laten we even doen alsof het bovenstaande is zoals het werkt. Dan zou je vragen: "Nou, kunnen we die andere nog voelen - de oorlogsdimensie?" Het antwoord is inderdaad! De meesten van jullie wel, nu! De ontsnapping waar we het over hebben is meerlagig. De grootste ontsnapping, de grootste ontsnapping, komt uit de verwachting van de oude dimensie, die waar jullie aarde zou worden vernietigd door oorlog en precies zou gaan waar het voorspeld was te gaan. Je bent ontsnapt aan de gruwel van een nucleaire wereldoorlog, en in plaats daarvan ben je begonnen op een pad waarvan de Ouden voorspelden dat het zou kunnen gebeuren.
Wie waren deze ouden? De lijst van degenen die nog over zijn is indrukwekkend: de Maya's, de Azteken, de Tolteken, de Navajo, de Lakota en de oude Hawaiianen. De lijst bevat tientallen en tientallen van degenen die nu zijn uitgestorven. Hoewel ze elkaar toen nog niet kenden, spraken ze allemaal over wat er zou kunnen gebeuren bij de precessie van de equinoxen. Ze zeiden dat als de mensheid het zou redden zonder zichzelf te vernietigen, ze zou resetten naar een nieuw potentieel en de evolutie naar een hoger bewustzijn zou beginnen. Het is de profetie van The Eagle and the Condor. Inderdaad, je hebt de datum van december 2012 gepasseerd, en die datum was gepland 12 jaar na de oude voorspelling van de ondergang van de mensheid door nucleaire uitwisseling in het jaar 2000. Nu, hier ben je, maar op de een of andere manier 'voel' je nog steeds de dimensie die oorlog hadden verwacht.
Ik kwam in 1989 aan en begon met mijn partner te channelen. Dit viel samen met twee gebeurtenissen: de Harmonische Convergentie van 1987 en, belangrijker nog, de val van de Sovjet-Unie. Het viel ook samen met het begin van een energie die niemand echt had verwacht, waar de Harmonische Convergentie-informatie werd gerealiseerd.
Er was inderdaad een dimensionale verschuiving, als je dat zo wilt zeggen. Maar het gebeurde intern met jou, en niet op aarde in het algemeen. Dus "de ontsnapping" uit het verleden komt in je nieuwe realiteit, want hier zit je in 2017, levend en wel, bezig met puzzels waarvan niemand dacht dat je ze nodig zou hebben, omdat er niet van je werd verwacht dat je hier zou zijn!
Vier andere beschavingen van de mensheid gingen je voor en vernietigden zichzelf. Dit is nog niet gerealiseerd door historici. De lange telling van de Maya's binnen hun oude kalender is echter gebaseerd op een gemiddelde beschavingsduur van 5.125 jaar. Wanneer archeologen meer dan 5000 jaar teruggaan, beginnen ze heel weinig te vinden. Als ze de 10.000 bereiken, hebben ze het gevoel dat dit dicht bij het begin van de georganiseerde samenleving staat. Er komen echter ontdekkingen aan die een groter verhaal beginnen te vertellen - dat verhaal over meerdere beschavingen op de planeet met talen die je nog nooit hebt gezien. Je gaat deze dingen vinden, en aanwijzingen voor deze dingen, en zelfs oude technologie die zou kunnen leiden tot moderne wapens. Als je dat doet, weet je dat ik gelijk heb. Onthoud deze boodschap, want het kan je geloofsbel vergroten. Lees het opnieuw nadat de ontdekkingen zijn gedaan. Dan wordt het misschien veel reëler voor u dat uw beschaving, zoals geen van de andere, aan beëindiging is ontsnapt.
De puzzel: hoe te reageren op de nieuwe energie
De puzzel waarover ik je deze jaren wil vertellen, gaat over deze nieuwe dimensionale energie – wat te verwachten, hoe verder te gaan, de schoonheid ervan, er door geliefd te worden, de hulp die je hebt en de nieuwe hulpmiddelen voor de mensheid. . Dat is mijn taak als Kryon.
Dus de grootste ontsnapping van allemaal is dat jullie beschaving voorbij 2012 is gekomen. Inderdaad, jullie zijn eraan ontsnapt, maar lieverds, dat is gewoon op het basale realiteitsniveau. De andere ontsnappingslagen worden net gerealiseerd. Voor sommigen van jullie, misschien niet in deze kamer of als je dit niet leest, is er nog steeds een oud bewustzijn dat echt niet is ontsnapt aan het verwachte potentieel. Hoewel horror niet is gebeurd, en tegen alle logica in, verwachten velen het nog steeds. Er is dus geen ontkomen aan de perceptie van een slechte toekomst zolang het nog in de bubbel van geloof van de mensheid zit.
Basisangst – angst voor de toekomst
De belangrijkste laag van deze multidimensionale verschuiving is angst voor de toekomst. Hoe kun je de realiteit hebben van wat er werkelijk is gebeurd en toch verwachten wat je is verteld, wat niet is gebeurd? Het antwoord? Het is een gewoonte. Je was er voor het grootste deel. Angst voor de toekomst is een gewoonte die is ontwikkeld door vele beschavingen die zichzelf hebben vernietigd en het niet hebben gehaald. Je was daar, dus de zaden van deze verwoesting uit het verleden zitten in je, en velen verwachten nog steeds een vreselijk einde.
Er is daarom een ​​vooroordeel dat sommigen van jullie dragen die nog steeds het ergste verwachten. Hoe denk je over je toekomst – je persoonlijke toekomst? Dit is een van de sleutels tot nieuw denken. Is het hoopvol en welwillend en opwindend? Of is het hetzelfde oude denken dat zegt dat alles uiteindelijk de dumper in gaat? Wees eerlijk, want er zijn zelfs mensen die hier zitten die misschien niet echt bang zijn, maar die verwachten dat de toekomst naar een plek gaat zoals altijd om de redenen die ze altijd heeft gehad. Dus de echte vooringenomenheid is door de toekomst te beoordelen op basis van het verleden. Er is geen bewustzijn of uitzondering of zelfs maar plannen voor iets dat je niet verwachtte en nog niet eerder hebt gezien - alleen wat je hebt gezien. Zoals ik al zei, je leeft gewoon nog niet lang genoeg. Als je maar 200 jaar zou kunnen leven, een fractie van waar je DNA voor ontworpen is, zou je de patronen beginnen te zien.
Lagen van ontsnapping
Er wordt nog steeds negatief gedacht, zelfs als je erkent dat de Armageddon niet heeft plaatsgevonden en ook niet zal plaatsvinden. Laten we zeggen dat je gelooft dat de toekomst die aflevering niet zal bevatten en dat alles goed komt. Het is! Ik heb het over een toekomst op lange termijn. Op dit moment heb je twee stappen voorwaarts en één stap achteruit in je vooruitgang, wat uitdagingen creëert voor goed, positief denken. De positieve dingen zullen generaties lang evolueren, lieverds. Je gaat organisaties zien opruimen, anders vallen ze. Er zal niet meer worden vastgehouden aan de dingen die een gebrek aan integriteit hebben, en je zult zien dat oud leiderschap met oude paradigma's wegvalt. Uiteindelijk zullen ze worden vervangen door nieuw leiderschap dat meer compassie heeft en meer integriteit heeft. Dat is wat er gaat komen.
De val van velen - Heb je het al gezien?
Je zult zien dat er steeds meer persoonlijke geheimen worden onthuld over personen in hoge kringen van populariteit of bij de overheid. Het zal lijken op een epidemie van niet-integriteit! Maar wat er gebeurt, is precies wat we hebben geleerd. De nieuwe energie heeft licht dat de duisternis zal blootleggen van dingen die niet in overeenstemming zijn met integriteit. Ze zijn er altijd geweest en ze werden tegengehouden door velen die geheimen in het duister bewaren. Heb je de wijziging al gezien?
Om tot een stabielere toekomst te komen, zul je door draaiingen van donker en licht moeten gaan. Wat dit betekent is dat het duister zal worden onthuld en naar je terug zal duwen. Het zal uiteindelijk verliezen. We hebben je dit verteld. Dat is waarvoor je hier bent, om degenen om je heen te helpen die geen ontsnapping uit het verleden zien. Ze hebben hun nucleaire oorlog niet gekregen, maar al het andere gaat toch de vuilnisbak in.
Er zijn meer lagen om doorheen te komen
Laten we zeggen dat je in orde bent met de toekomst. Je snapt het en begrijpt deze boodschap. “Oké Kryon, we hebben het gehaald. De mensheid is in orde met de toekomst. Ik ben aan boord met u en ik ben iemand die gaat zeggen, 'dit of iets beters'. Ik ga dat gevoel niet met me meedragen dat we altijd in oorlog zullen zijn. Ik vind het prima om te geloven dat er iets beters op komst is.”
Ik zeg je, hoe zit het met de andere lagen? Je zult zeggen: “Wat bedoel je? Er is meer?" Ja! Intrinsiek heeft de chemie in je lichaam, het aangeboren, het bewustzijn dat je eeuwen en eeuwen lang met je meedroeg in je vorige levens, altijd één werkelijkheid gezien: uitdaging met licht. Je hebt uitdaging na uitdaging na uitdaging gehad. Er zijn tegenwoordig channelers die niet willen channelen. Er lopen sjamanen rond die geen les geven en die zich eigenlijk verstoppen. Dit alles is te danken aan de Akasha-herinnering en de aangeboren schreeuwt tegen hen om "te stoppen met te laten zien wie je bent". Het is allemaal omdat de laatste keer dat ze dat deden, in een oudere energie, het helemaal niet goed uitpakte.
Dit zijn de huidige lichtwerkers in de kast . Sommigen van jullie zijn met hen getrouwd en daarom ben je met hen getrouwd! Ze zijn zoals jij, maar ze kwamen gewoon niet uit de spirituele kast. Maar het zijn goede mensen, heerlijke mensen, en zij zijn degenen van wie je houdt. Je kent ze ook op het werk. Ze zullen het met geen van mijn berichten eens zijn, omdat er op een bepaald niveau de angst voor verlichting is waarover we jullie eerder hebben verteld. De angst komt voort uit een krachtig Akasha-geheugen. Wat vertelt je Akasha je? Ben jij iemand die ontsnapt is aan wat de Akasha je laat zien? Zit je nog steeds in de kast vanwege je verleden?
De Akasha vertegenwoordigt de levensrecords, in energie, van ieder van jullie. Oh, je bewustzijn zou kunnen zeggen: “Oké, de toekomst is goed. Bedankt Kryon om me hiermee te helpen.” Maar dan zegt je aangeboren logica: "Wat ben je gek?" Omdat alles wat je Akasha onthoudt horror, teleurstelling, oorlog en verdriet is! Dit lijkt erg op verdrinken in je laatste leven en verwacht wordt dat je in dit leven recht in het water duikt.
Het verleden veranderen
Dierbaren, jullie zullen je Akasha-filter opnieuw moeten vormgeven, en dat is door bewustzijn te gebruiken dat je eigen cellulaire structuur begint te instrueren . Heb je dat begrepen? Dit is de nieuwe mens, die begrijpt dat ze het vermogen hebben om dingen op cellulair niveau te veranderen. Je kunt het verleden veranderen vanwege wat de toekomst in petto heeft. Nu weet je wat de term retrocausaliteit betekent [een natuurkundige term die eerder op de dag is besproken]. Dingen die in de toekomst gebeuren, kunnen het verleden veranderen. Begrijp je dit nu beter? Het betekent, dierbaren, dat bewustzijn dat een goede toekomst verwacht, deze zal creëren. Het zal dat negatieve deel van de Akasha-logica dat zegt: “Je bent gek! Het gaat weer gebeuren, net zoals altijd.” Ben je daar mee bezig?
Dromen zijn veelzeggend
Hoe zijn jouw dromen? Hoeveel van jullie hebben dromen die onzekerheid onthullen? Dat is jouw Akasha die overuren maakt om je te vertellen dat het er niet beter op wordt. Misschien is het beter om eens met je Akasha te praten? Wist je dat je dat kon? Dat wat je Hogere Zelf is, wat de heilige JIJ is, is de hele tijd in je bewustzijn. Het is de "God in jou" waar we het over hebben. Het werkt samen met jou om deze dingen, die gebaseerd zijn op oud denken, teniet te doen.
Door de dialoog met je Hogere Zelf te gebruiken op basis van wat je nu begrijpt, kun je beginnen met het veranderen van het zeer chemische niveau in je DNA waar je Akasha is opgeslagen en beginnen het opnieuw te kaderen. Start de instructies van een nieuw paradigma. Herinner je lichaam eraan dat al deze negativiteit gewoon een achtergebleven geschiedenis is die zich nooit zal herhalen. Sterker nog, door de verschuiving hoort het nu helemaal in een ander bewustzijnscompartiment.
Laten we alle oude boeken uit het verleden in een andere kamer zetten en de deur sluiten. Label de deur: "Oude dingen die weg zijn." Vertel je lichaam nu dat het geen toegang heeft tot die kamer. Vanaf nu mogen alleen positieve dingen aan je worden gepresenteerd die je naar een toekomst vol licht leiden, en dat geldt ook voor je dromen. Wist je dat je dat kon? Je zou deze visualisatie zelf kunnen laten gebeuren, maar misschien moet je het keer op keer doen, omdat de Akasha koppig en het is JE EIGEN LICHAAM waar je mee te maken hebt. Uiteindelijk zul je echter winnen omdat je zoveel hulp hebt van je Hoger Zelf, het deel van jou dat houdt van wat je doet en de logica ervan zal doorgeven aan je aangeboren wezen. Het is alsof je een nieuwe spier traint in je denken.
Cellulair geheugen
Er zijn meer lagen. Ik weet het, je zegt: "Je bedoelt dat we nog niet klaar zijn?" Nee. Nauwelijks. Je aangeboren persoon is verantwoordelijk voor het kennen van het slimme lichaam en je chemie. Het is het deel van jou dat weet wie je bent, vanuit gezondheidsperspectief. Het is ook degene die reageert op welwillendheid en spontane remissie creëert. Het reageert echter ook op andere soorten denken en kan geprogrammeerd en uit balans raken. Een hypochonder die zichzelf 'traint' om bang te zijn voor alle microben, kan zijn eigen slimme lichaam zelfs uit balans brengen, zodat het meewerkt aan het idee. Het vertegenwoordigt hoe een mens denkt. Onthoud dit: hoe u denkt, is hoe uw lichaam reageert . Je cellulaire structuur is ontworpen om te "luisteren" naar je instructies.
Begrijp je de kracht hiervan? Wat je verwacht, creëer je! Dus misschien heeft een persoon zijn chemie getraind dat er ziekten zijn die hij kan oplopen en dat hij een korte levensduur zal hebben (uiteraard gebaseerd op informatie uit het verleden). Dan klinkt de Akasha en zegt: “Dat klopt! Kijk eens hoe je al zo vaak bent gestorven. Je slechte gezondheid is ingebouwd in je chemie, dus deze keer is net als de andere.
Heb je naar het kanaal geluisterd dat ik je enige tijd geleden op de Youth Template heb gegeven? Het ontwerp van de levensduursjabloon van uw lichaam is om u in staat te stellen meer dan 900 jaar te leven. Maar jij niet! Waar denk je dat het lichaam zijn richtsnoer hierin vandaan haalt? Ik zal je vertellen - uit het verleden. Wordt het niet eens tijd om daar verandering in te brengen? Je kunt zelfs veel langer leven door je cellen te vertellen dat alles in orde is en door niet in te gaan op wat anderen je vertellen.
Jouw bewustzijn is koning! Wat je zegt en wat je denkt, instrueert de chemie van het lichaam. We hebben dit veel te vaak gezegd en het echte bewijs is wederom homeopathie. Homeopathie werd enige tijd geleden door een beroemd rapport uit uw medische wereld als "onwetenschappelijk" beschouwd. Ze zeiden: “In een tinctuur zijn er te weinig delen per miljoen om door cellen in het lichaam te worden 'gezien'. Het kan daarom geen enkel verschil maken in de chemie of systemen in je lichaam. Het kan gewoon niet werken.”
Toch werkt het!
Dus hier is een interessante beslissing die moet worden genomen, en het is een die primair is in het denken van vandaag. Vraag: Ga je mee met wat de wetenschappers je vertellen of ga je kijken naar echte resultaten, hoewel onverklaarbaar? Onthoud dat de wetenschap alleen weet wat ze tot nu toe heeft ontdekt. Homeopathie werkt! Waarom?
Dit zeer oude genezingssysteem werkt omdat het de intentie is die in de tinctuur wordt geplaatst wanneer deze wordt gemaakt en ingenomen, die het lichaam "ziet". Dus degene die het onder de tong plaatst, instrueert de aangeborene wat te doen. Heb je dat gehoord? Het instrueert de aangeborene , net zoals de hypochonder dat doet met een bewustzijn van angst. De wetenschap zal je ook vertellen dat wat de hypochonder doet ook onmogelijk is, maar toch is het gebruikelijk in jullie cultuur en zie je het elke dag.
Instructies die werken
Vanwege dit alles, dierbaren, hebben we al het bewijs dat de chemie in je lichaam in staat is om instructies op te nemen, zowel negatieve als positieve. Je kunt het instructies geven en het neemt ze! Wat is het probleem? Laten we er verder naar kijken. Hoevelen van jullie zijn begonnen met het geven van instructies aan je lichaam dat de toekomst goed is, dat een goede gezondheid wordt verwacht, en dat je het verleden opnieuw formuleert en angst wegneemt? Het probleem is dat je je lichaam vertelt iets te verwachten dat onbekend is en nog nooit eerder is gebeurd. Zie je het probleem? Je bent bevooroordeeld om te denken dat het onbekende slecht zal zijn!
Eerst zal ik dit blootleggen: het hele idee van het onbekende is een vooroordeel. Wat denk je als je een bord op de weg ziet waarop staat: "Alles vanaf hier is onbekend?" Het is een waargenomen negatieve boodschap, nietwaar? Dus je stapt in de leegte van het onbekende en onmiddellijk ben je zeer alert en erg bang. "Ik vind het niet leuk om hier te zijn," zeg je. Dierbaren, dat komt omdat mensen willen weten waar ze heen gaan. Het is een vooroordeel!
“Kryon, hoe kunnen we ons goed voelen over het onbekende?” Laat me je vragen: waarom is dat zo'n probleem? Waarom moet je alles analyseren? Waarom moet je de toekomst intellectueel maken? Het antwoord is gewoonte . Het onbekende kan eigenlijk heel goed zijn! Je loopt de leegte in en je kunt zeggen: “Wauw, ik ben zo blij dat ik niets weet, want dan hoef ik me ook nergens zorgen over te maken! Ik krijg dingen die ik nooit had verwacht, en wat er gebeurt zal niet gebaseerd zijn op het verleden; het zullen niet de negatieve dingen zijn die ik vroeger had verwacht. In plaats daarvan worden het nieuwe dingen die ik nog nooit heb gezien. Zet ze aan!”
Is het je ooit opgevallen hoe Spirit met je werkt als je intentie geeft en als je bidt – vooral als je in een onbekende situatie terechtkomt? “Lieve Spirit, wat gaat er gebeuren? Ik ben bang voor het volgende en ik weet niet wat ik moet doen.” Dan gebeurt er vaak niets en gebeurt er niets en uiteindelijk geef je het op, denkend dat er niet naar je geluisterd werd. Dan krijg je ineens een antwoord, en het is niet wat je verwachtte. Begrijp je hoe timing erbij betrokken is en ook hoe je lichaam eigenlijk wacht tot je stopt met het intellectueel maken van het probleem? Oplossing komt vaak wanneer u eindelijk ontspannen bent met het probleem.
Sommigen van jullie wachten nog steeds op dingen die gaan gebeuren. Ik daag je uit om in de leegte te stappen, in al deze vooringenomen lagen, en te zeggen: “Ik ben in het onbekende. Akash, ga op de achterbank zitten. Ik ben nu aan het rijden. Akash, ga naar die oudere kamer waar ik de deur voorgoed kan dichtslaan. Alleen nieuwe, positieve dingen zijn toegestaan. Ik weet niet wat ze zijn, maar dit voelt echt goed om het niet te weten! Biologie, ga op de achterbank zitten en geef me geen oude, beangstigende informatie of oude ideeën over de levensduur. Het is tijd voor de grote ontsnapping aan dit alles. Dit zijn mijn instructies voor jou!”
Over de God Bias
Tot slot, wat is het vooroordeel dat velen hebben over God, over Geest? Het is volledig gebaseerd op wat je is verteld, niet op de realiteit. Ik zal je vertellen wat velen van deze bijeenkomst vinden. Ten eerste is de methode zelf om te ontvangen wat ik je vertel onmogelijk. Een man in een stoel die via een engelachtige bron aan de andere kant van de sluier spreekt, is belachelijk, dom en hij is duidelijk een gek. Lieve mensen, dat is een vooroordeel. Ten tweede zullen anderen de kamer verlaten en zeggen: 'Oké, het was raar en een beetje dom, maar het was schattig. Ik mag de man, ook al is hij gek.”
Ik weet wie hier is, lieverds, en ik zeg het nog een keer. Als een van deze situaties uw denken vertegenwoordigt, is er hier geen oordeel van ons. Je gaat hier persoonlijk weg met hetzelfde aantal engelen en gidsen dat iedereen heeft, met dezelfde hoeveelheid liefde van God die iedereen heeft. Net als de hele mensheid heb je de vrije keuze om ermee te werken of niet. Er is geen oordeel van God. Er zal je niets overkomen omdat je deze heilige ideeën niet accepteert.
Hoe zit het echter met de boodschap? Laat je God-vooroordeel niet in de weg staan ​​van wat goed, logisch denken! Kan je geest je lichaam instrueren? Zou je een verbetering van je leven kunnen hebben die je niet verwacht als gevolg van iets waarvan bewezen is dat het werkt? Hoe zit het met levensverlenging? Wat gebeurt er als cellen beginnen te veranderen omdat ze een harmonieuze gedachte-energie krijgen aangeboden? Wat gebeurt er als er een samenvloeiing van energie is die de dingen voor het eerst op één lijn brengt? Zoals we vanmorgen al zeiden, dit zijn de dingen die zorgen voor gezondheid, een lang leven, geluk en evenwicht. Het is de ontdekking dat er in jou een kracht zit om rekening mee te houden die wordt geleverd met een DNA-pakket van de originele creatie.
Wil je een snelle weg naar de grote ontsnapping? Hier is het: zie een God zonder oordeel, een God die onvoorwaardelijk van je houdt, wat er ook gebeurt, die je thuis verwacht wanneer je deze planeet verlaat, die elke ademhaling kent die je inademt, die van je houdt in elke situatie en die je hand zal pakken als je het toestaat. Dat is de beste ontsnapping van allemaal. Het is de eerste die je zou moeten proberen, want het helpt om alle andere in balans te brengen. Laag na laag van vooroordelen en filters en geschiedenis is wat je moet doorstaan ​​om te ontsnappen aan de oude vooroordelen uit het verleden. Eindelijk kun je die plek bereiken waar je diep adem kunt halen en kunt zeggen: “Het is goed om te leven. Ik stap op een plek waar ik nog nooit eerder ben geweest en wat mensen me ook vertellen, ik vertrouw eindelijk op mijn intuïtie. Ik ben eindelijk van de angst af.”
Ik sluit af zoals ik begonnen ben. Elke mens is anders. Wat je hebt meegemaakt en wat je hebt geleerd, is uniek voor jou. Waar je vandaan komt en waarom je hier bent, is uniek en anders. Er is niet één regel, één pil, één oplossing of één doctrine die voor de hele mensheid gaat werken. In plaats daarvan zijn er een miljard waarheden, die allemaal leiden tot die ene oplossing: de ontsnapping aan de vooringenomenheid van wie je in het verleden was.
Degenen die de meeste kans maken, zijn de kinderen. De beste generatie moet nog komen. Ze zullen gezonder zijn, geloof het of niet. Ziekten zullen uiteindelijk verdwijnen. Ik zal hier later over spreken. Er is geen patroon dat je zult volgen, of dat je moet volgen, als een vereiste om door God geliefd te worden. De liefde van God is wat je hebt ingebouwd. Verspreid het rond.
Op een dag zul je wakker worden met een nieuw soort Akasha, en je zult je herinneren wat je deed voordat dat werkte. Dit betekent dat je niet dezelfde fouten maakt als deze keer. In plaats daarvan zul je een nieuwe Mens zijn. Deze planeet heeft nog nooit zoiets gezien, nooit.
Ik ben Kryon die verliefd is op de mensheid.
En zo is het. KRYON