maandag 29 mei 2023

Het Licht Van God Heelt, Ondersteunt En Heeft Alleen Lief / Channeling door: PSJ29 mei 2023

Het Licht Van God Heelt, Ondersteunt En Heeft Alleen Lief

Channeling door: PSJ – 28 Mei 2023

“PSJ” verkiest anoniem te blijven. Het is een gechannelde boodschap.

Het licht van God Heelt, Ondersteund en heeft alleen Lief.

Welkom dierbaren. Wij zijn hier.

Wij komen enkele leringen van licht met jullie delen die de mensheid klaar is om te assimileren. De lichtlichamen die jullie zijn bevatten de codes voor Bronverbinding, creatie en manifestatie. Het verbinden met deze codes via meditatie, lichttransmissies, groepsleringen, groepsmeditaties, en op het etherische niveau wanneer het fysieke lichaam slaapt, is in perfecte afstemming met het Goddelijke Plan van de Bronevolutie. Er is niets te doen om ervoor te zorgen dat dit gebeurt. Het gebeurt al. Maar de sleutel is zijn.

Dat zijn wat je inspireert. Datgene zijn wat je passie van liefde, licht en vriendelijkheid voor anderen en jezelf aanwakkert. Stil zijn in lichaam en geest. In de natuur zijn. In gemeenschap zijn. Verbonden zijn met Gaia.

Want de waarheid van vriendelijkheid is inherent aan de Wet van Liefde. Stel je intentie voor je verlangen. Besluit dat het zo is. Verhoog je trilling van actie, gedachten en liefde door gebed, visualisatie en interactie met de mensheid.

Laat het verleden los. Het is water onder de spreekwoordelijke brug. Als je hulp nodig hebt om het los te laten, vraag het dan. Wij zullen je helpen. Jullie zijn allemaal op de reis van de held, sommigen beginnen net, anderen naderen het einde. Waar sta jij op die reis?

Ben je erin geslaagd de twaalf uitdagingen te integreren? Zo niet, vraag dat dan. Sta open voor de leiding, de ingevingen, de synchroniciteiten en de magische helpers die je door de gevaren van het overwinnen en loslaten van de innerlijke demonen van schuldgevoelens, spijt en indrukken van wat jij als fouten beschouwt, heen zullen helpen. Want zijn het werkelijk fouten? Of gewoon een andere ervaring om te leren en te groeien?

Alles is perfect voor jou. Alles wat je ooit hebt meegemaakt, ervaren, gevoeld en gekend, heeft je gebracht tot dit punt van NU, vandaag, hier, NU. Voel dankbaarheid voor de ervaringen en processen. Helpers zullen blijven opdagen en begeleiding bieden, hemelse begeleiding, dus wees je bewust en gebruik onderscheidingsvermogen ten aanzien van wat NU het meest zal dienen voor het belang van allen.

Denk tenslotte aan de toekomst die nog moet komen. Visualiseer precies de ervaringen die je zou willen hebben belichaamd in menselijke vorm en bezoek die herinneringen aan de toekomst herhaaldelijk met gevoel en dankbaarheid.

Je bent een wezen met gevoel. Voel. De gedachtevormen van de donkere wolk willen dat je afstompt, ongevoelig wordt, je afkeert van het licht, maar je weet wel beter. Je weet dat het licht van God alleen geneest, alleen steunt, alleen liefheeft. Dus genees, heb lief en bied vriendelijkheid en steun als het lichtwezen dat je bent.

Kanaal: PSJ.

Artikelbron

Vertaling: wakkeremensen.org