zaterdag 27 mei 2023

Mycelium 2 ~ Anne de Waard




Twee dagen geleden deelde ik hoe ik met Cornelis Jan Cuperus donker aan het verwijderen ben geweest vanuit het Mycelium netwerk. De respons hierop is groot. Dit doen we veel vaker, alleen deelden we met reden dit niet met de buitenwereld.
De reden waarom dit werk naar buiten mag is eigenlijk een oproep aan onszelf. Je dankjewel is lief maar dat is niet waarom deze informatie nu gedeeld moet worden. Het moet zichtbaar worden.
De opruiming en ontmanteling is hiermee niet klaar. Dit heeft tijd nodig. We hebben elk ons eigen rol/ werk op te pakken want we zijn hier niet voor niets gekomen, ook jij niet!
De verandering komt tot stand met het oppakken van onze eigen verantwoordelijkheid en het gaan opstaan in onze eigen taak aangezien het spel om ons heen er nog steeds is.
Manifesteren heeft tijd nodig om van vormloos tot vorm te komen. En er is tegenwerking en tegenbeweging.
Tot nu toe gaat het Collectief door met het voeden van het uitrollen van tijdslijnen die maken dat meer en meer mensen (liefdevol gedwongen worden en) tot een Bewustzijnsvergroting komen wat prachtig is, maar wat ook met destructie komt. Dit hoeft niet, maar gebeurt wel doordat de grote massa in de kant van onwetend willen blijven en het spel daardoor niet zien.
Ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat de Verandering (Ascentie) dóór ons heen te gaan heeft en dat we daar dus zelf iets in te doen hebben. Wat dat ‘iets’ is, is individueel en dat antwoord ligt in jou. (Dit heb ik niet voor je maar ik kan wel met je mee naar binnen om je te verbinden met je eigen antwoorden en je eigen Kennis.)
Jij Bént de Verandering. Jíj Bent de Ascentie. De Verandering en daarmee de Veranderde.
Je bent het beide, en meer! Wij samen hebben dit hier te doen, mede door ons te verbinden.
Je potentie en je eigen magie, je eigen Oude Kennis die je meerdere levens in voorbereiding naar deze tijd verzameld hebt en nodig is, komt niet zomaar aanwaaien of ligt magisch kant en klaar met een strikje op je te wachten.
Het is IN jou, en ligt te wachten totdat jij het gaat komen halen, in jou.
It is Time.
Dus als je je nog dingen afvraagt of zoekt; ga naar binnen en ga vinden lieve Jij.
Tikkie, jij Bent ‘em!
Remember my Dear,
the only way out is IN!