zondag 28 mei 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Het is eigenlijk weer een beetje stilte voor de storm. Wat gaan de zonnevlammen doen. Geniet van het NU. Nu weet je wat je hebt, je weet niet wat je krijgt. Probeer vooral te zien dat het onze transformatie ondersteunt. Dit kan helpen. Door in de stand "X" te gaan staan, benen in spreidstand en armen wijd, zodat je een X vormt. Groet de zon en voel dat je hart zich verder opent. Voel de aanraking van je voeten in je aarde verbinding en laat het stromen. ONTVANG het licht in je hart en je zal je kracht voelen toenemen. Het helpt hoe JIJ je voelt en instelt in het ontvangen van deze bijzondere energie.
Zonnewindsnelheid: 467,9 km/sec
Instroom van de fotonen energie : dichtheid: 0,03 protonen/cm 3

Zonnevlek AR3315 is blijven groeien en werd de grootste en gevaarlijkste zonnevlek op de zonneschijf. Er is een zonnevlek aan de andere kant van de zon die zo groot is dat het de manier beïnvloedt waarop de hele zon trilt. Helioseismische kaarten onthullen het actieve gebied ongeveer 10 dagen verwijderd van het draaien naar de aarde. Dit zou in juni een periode van geo-effectieve zonneactiviteit kunnen inluiden. https://spaceweather.com/

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.
Zonnestormen / Planetaire K-index
Nu: Kp= 3.00 stil
24-uur max: Kp= 3.00 stil