vrijdag 26 mei 2023

HET SPEL EN JOUW ROL – Boodschap van Meester El Morya ~ 26 mei 2023 ~ Jahn J.Kassl


HET SPEL EN JOUW ROL

Jahn J. Kassl, 23 mei 2023

 

Boodschap van Meester El Morya


Jullie inzet voor het Licht en voor de gouden toekomst van deze mensheid is onovertroffen. Zet je twijfels opzij! De twijfels – dat jullie te weinig zouden bijdragen aan de verandering of dat de uitkomst van dit spel, ondanks al jullie inspanningen, onzeker is – moeten terzijde worden geschoven. Want de overwinning is aan jullie! De triomf van het licht en de verheffing van de mensheid tot een in de goddelijke geest verenigde totaliteit kan niet langer worden tegengehouden. Besteed alleen aandacht aan de sombere profetieën voor zover het voor jou nuttig is om het verleden en het heden te interpreteren. De toekomst wordt vandaag door jou gevormd en veranderd, hier en nu in elk moment. Alles is in beweging en slechts één ding is zeker: de lichtvolle uitkomst van dit spel.


Het spel en jouw rol

Midden in het gevecht

Geliefde mensen,

verheug jullie, want de dag van de waarheid komt dichterbij!

Jullie zitten midden in een strijd, een strijd die jullie wordt opgedrongen – en jullie hebben je lessen geleerd, want jullie antwoorden zijn duidelijk. Moedig en onbevreesd komen jullie op voor gerechtigheid, jullie dagen de waarheid uit en jullie zijn gerijpt tot onomkoopbare instrumenten van GOD. Veredeld door het lot van vele vorige levens, kunnen jullie nu doen waarvoor jullie gekomen zijn. Jullie inzet voor het Licht en voor de gouden toekomst van deze mensheid is onovertroffen.

Zet je twijfels opzij! De twijfels – dat jullie te weinig zouden bijdragen aan de verandering of dat de uitkomst van dit spel, ondanks al jullie inspanningen, onzeker is – moeten terzijde worden geschoven.

Want de overwinning is aan jullie! De triomf van het licht en de verheffing van de mensheid tot een in de goddelijke geest verenigde totaliteit kan niet langer worden tegengehouden.

Besteed alleen aandacht aan de sombere profetieën voor zover het voor jou nuttig is om het verleden en het heden te interpreteren. De toekomst wordt vandaag door jou gevormd en veranderd, hier en nu in elk moment.

Alles is in beweging en slechts één ding is zeker: de lichtvolle uitkomst van dit spel.

Jullie werden in de steek gelaten!

Ja, het is een spel, het grootste spel dat ooit in dit universum is gespeeld. Zal een ster die al opgegeven was en zal een gedoemde mensheid erin slagen terug te keren naar de lichtniveaus van de schepping?

Jullie waren eeuwen geleden en eeuwenlang verlaten. Toen de dikke nevelsluiers zich over de aarde vestigden en jullie bewustzijn vertroebelden, leek er geen ontwaken mogelijk. Diep weggezonken in de materie en verstoken van alle hoop, werden jullie in de steek gelaten – verlaten door jezelf. Want het lag altijd aan jullie hoe dit spel zou eindigen. Jullie konden altijd zelf de teugels van het lot in handen nemen. Maar jullie lieten de leiding over aan andere krachten en zo ontstonden verstrikkingen die ontward moesten worden en waaruit geen ontsnappen mogelijk was. Deze spirituele en mentale ontsporing van vroeger liet jullie in de slachtofferrol achter zonder uitzicht op verlossing.

De genadedaad van God

Dan vindt de daad van Gods genade plaats – mogelijk gemaakt door de overstroming van de aarde met licht, waarbij enkele mensen ontwaakten en zich bewust werden van wie ze zijn, ondanks de ongunstige omstandigheden. Eerst aarzelend, later duidelijk voelbaar, ontwaakten individuele mensen en zij wierpen hun voorbestemde lot af.

Dit opende de mogelijkheid voor de Hemel om de ascensiecyclus van dit universum vorm te geven MET de Aarde.

Vanaf dat moment ging het niet meer om het verdwijnen van de Aarde, maar om de transformatie en genezing van al het leven op Aarde. Dit gebeurde in 1987. Sindsdien zijn Aarde en mensheid innig met elkaar verweven en bevinden zij zich op het ascensiepad. Niets en niemand in het universum kan dit tegenhouden. Er waren en zijn nog steeds interferenties, storingsvelden en manipulaties om jullie van het ontwaken af te houden. Ik zeg jullie: De mensen die moeten ontwaken, zullen dat doen, want het aantal mensen dat het ascensiepad opgegaan is, is eerbiedwaardig!

Het gebeurt nu dus dat steeds meer mensen worden aangeraakt door de ascensie-energie. Ze keren zich om en veranderen van kant – van duisternis naar licht. Ze keren zich af van het kwaad en naar het goede – en ze beginnen de waarheid te vertrouwen in plaats van de leugen te dienen. Alles keert zich om – en dit proces is nu gaande.

Jij wordt nu opgeroepen om verder te gaan op je pad van licht en waarheid. Kijk niet achterom! Geef de mensen die je niet begrijpen, je uitlachen of je bestrijden alleen de aandacht die nodig is om hun demonen te kalmeren of op afstand te houden.

Jouw rol

Vecht met het licht van de waarheid en met het zwaard van onderscheidingsvermogen! Ga de confrontatie niet uit de weg als die onvermijdelijk is, maar wees wijs: De meeste gevechten behoren tot een tijd die voor jou niet meer relevant is. Maak zorgvuldig onderscheid, herken wat er gespeeld wordt – of je een rol moet innemen, en zo ja, welke.

Let altijd op je innerlijke ingevingen, op de impulsen die vanuit je ziel naar je hart komen en die vanuit je hart naar je hersenen worden doorgegeven.

Controleer wat gecontroleerd moet worden en vertrouw op God.

Ingebed in de GENADE van GOD kan en zal jou geen kwaad overkomen. Omringd door een immens aantal engelen, meesters en lichtwezens vervult je leven op aarde zich. Je bescherming is groot en machtig, net als je opdrachten.

Verenigd met God gebeurt wat nu moet gebeuren.

De stroom des levens stroomt vanuit je naar het licht en keert als liefde terug naar je hart. Als je deze heilige cyclus volgt, ben je puur goddelijk bewustzijn – geboren in de mens. Herinner je dit, onthoud het!

Meester El Morya &
De Opgestegen Meesters

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org