vrijdag 26 mei 2023

25 mei 2023 Hart onder de riem ~ gechanneld bericht van José den Ronde - van Dun

Hart onder de riem

Een mooi hart onder de riem van mijn overleden vriendin en gids Ellen.

Lieve mensen, een groet van mij en alle dierbaren die zijn overgegaan. Wij willen jullie laten weten dat jullie massaal worden ondersteund door ons. Het zijn roerige tijden en wij zien dat het moeilijk is om vol te houden. Alle zekerheden vallen weg en je weet amper nog wat waar is. Voel onze aanwezigheid en steun want wij volgen en ondersteunen jullie zoveel als we kunnen. Voel ons in je hart en accepteer de liefde en rust. Geen afleiding meer maar nu echt vertrouwen op jezelf. Wij doen dat ook, dus waarom die twijfels? Juist vanaf hier kunnen wij je zo goed helpen.

Treur niet om ons want wij zijn niet dood. Wanneer beseffen jullie dit? Waarom toch die twijfels? Dat doet ons zo’n pijn en het kan zoveel gemakkelijker. Elke gedachte aan ons wordt onmiddellijk gevoeld en wij zijn er dan ook meteen. Geloof en voel dit! Het maakt je leven zoveel draaglijker. Vanaf hier kunnen wij zoveel meer betekenen voor jullie. Dit is wat wij het liefste doen! Voel onze liefde en weet dat wij elkaar weer terugzien.

Dood is niet dood. Vergeet alles wat je is wijsgemaakt en vertrouw op je gevoel. Blijf volhouden en roep je dierbaren aan voor hulp. Schroom niet want je stoort ons nooit. Maak contact met je beschermengel en gidsen. Vraag om leiding en vertrouw dat je dit ook ontvangt. Alles wat voor jou de bedoeling is in dit leven gaat ook gebeuren. Ploeter niet voort want het kan zoveel gemakkelijker. Het is ook mijn taak als gids van José om mensen en situaties op haar pad te zetten die haar verder brengen. Alles voor je hoogste goed! Samen met de beschermengelen en andere gidsen doe ik alles om haar verder te helpen. Zo kan jij je levenspad het best bewandelen. Ieder mens heeft z’n eigen beschermengel en gidsen. Roep ze aan en laat je helpen. Dank je wel!

Liefs Ellen (gechanneld bericht)