zondag 28 mei 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 27 mei 2023 – Gevaarlijke Zonnevlek – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 27 mei 2023 – Gevaarlijke Zonnevlek
– Door Dr. Schavi M. Ali

Een zonnevlek die door NASA "gevaarlijk" wordt genoemd, bouwt aan de andere kant van onze zon dan een zonnevlek met het nummer "AR3315", en het is de grootste zonnevlek in de recente geschiedenis. Ook arriveert plasma van protonendeeltjes van buiten ons zonnestelsel in de magnetosfeer van de aarde, en meestal worden nul-opladende neutronentellingen door de "KP Index" vermeld als zijnde "Bovengemiddeld".

Dit geeft aan dat de neutronen zich waarschijnlijk gedragen als positief geladen protonen, wat gebeurt wanneer er minder negatief geladen elektronen zijn. Dit alles geeft aan dat naarmate de maand juni nadert, er enorme zonneactiviteit kan plaatsvinden die zeer zeker de trillingsfrequentie en -amplitude van onze planeet ("Schumann-resonantie") zal beïnvloeden, aangezien krachtige activeringen plaatsvinden in de binnenste kern en het buitenste veld van de aarde.

Zoals de songtekst van een beroemd lied zegt, zou June "helemaal kapot kunnen gaan".
Het jaar 2023 is zeer actief met kosmische energetica, en terwijl Pluto verder retrograde gaat en terugkeert naar zijn 29e anaretische graad in Steenbok (beginnend op 11 juni), kan onze planeet diepgaande transformaties ondergaan.

Bovendien hebben we op 5 juni een Volle Maan die een teken is van verdere verhoogde activeringen vanuit de kosmische arena.