woensdag 31 mei 2023

Onze lichamen veranderen ~ Mike Harrigan


Onze lichamen veranderen ~
Onze lichamen zijn aan het veranderen en we gaan door extreem loslaten zodat meer licht onze cellen kan binnendringen, en andere eerdere slapende, of wat wetenschappers geloven als junk-DNA kan activeren.
Terwijl onze oude karmische afdrukken worden weggebrand door de heilige vuren van de alchemie, kan hoger licht binnenkomen vanwege deze zuiverende vuren. Het is een behoorlijke wervelwind geweest terwijl deze nieuwe energieën infiltreren.
We voelen allemaal de vele subtiele veranderingen om ons heen en in ons lichaam en dit zal blijven gebeuren zodat onze energie tijd heeft om zich aan te passen aan de nieuwe frequenties die naar beneden worden uitgezonden, wat ons helpt om niet alleen de oude blokkades op te ruimen, maar ook om integreer de zeer nieuwe stralen die nieuwe kenmerkende patronen hebben.
Velen voelen de strijdwonden hiervan en voelen zich ongelooflijk moe en uitgeput.
Naarmate de frequentie stijgt, kan het moeilijk zijn om de voordelen nog te zien en gemakkelijk uit het oog te verliezen dat er überhaupt vooruitgang wordt geboekt.
We gaan allemaal door een zuivering van het elimineren van gifstoffen en emotionele onzin die zich gedurende vele levens langzaam hebben opgebouwd. Er zullen nog steeds zonnevlammen worden vrijgegeven die ons versterken en ons helpen bij het upgraden van ons DNA, het verschuiven van onze trillingsfrequentie.
Verhoogde gevoeligheden, elektrische pieken en zoemen door het lichaam, verhoogde gevoeligheden voor geluid en energie. Spierkrampen en hitteflitsen die verband houden met het vrijkomen van kundalini-energie die door het lichaam beweegt. Slaapstoornissen en behoefte aan meer rust en stilte.
Duizeligheid, onverklaarbare griepachtige symptomen, lusteloosheid en hoofdpijn, en hersenmist zonder aanwijsbare reden.
Gevoelens van uitputting en burn-out en het fladderen van de Thymus, hartkloppingen als de hartchakra ontwaakt als een slapende reus die zich beweegt, zijn allemaal indicaties van de verandering.
Onze levenskracht past zich aan terwijl zachte lichtgolven door ons heen bewegen. Deze onplezierige symptomen zullen verdwijnen naarmate onze vibratie blijft stijgen en we onszelf corrigeren en de energieblokkades en vervormingen die we met ons meedragen losmaken.
Deze interne aanpassingen zijn hier om ons af te stemmen en de innerlijke vervuiling die we hebben meegedragen op te ruimen.
Hoe meer we ons schaduwzelf kunnen blijven verwerken en hoe meer we neigen naar het huis waar de geest leeft, des te gemakkelijker zal onze overgang zijn en des te meer licht kan binnendringen.
We zijn echt als babyschakelborden die leren in te pluggen op veel meer circuits die voorheen niet voor ons beschikbaar waren. We kunnen maar een bepaalde hoeveelheid energie tegelijk aan, anders zouden we letterlijk onze circuits opblazen. Het is onze taak om open te staan ​​voor het werken met de hoeveelheid verhoogde spanning die binnenkomt.
We stellen ons open voor de lijnen van buitenzintuiglijke communicatie die voorheen niet voor ons beschikbaar waren. Om dit met succes te kunnen doen, moeten onze spirituele, emotionele, fysieke en mentale lichamen worden gezuiverd.
God Energieën.
Kosmische en galactische energieën.
Bron Energieën.
Sterrenpoort Energieën.
Galactische energieën van
de centrale zon.
Bron Bewustzijn!!
Mike Harrigan.
Ik ben.
Jij bent.
We zijn.
Eenheid.
Universeel bewustzijn..