donderdag 11 mei 2023

De Tovenaars Van Oz ~ 11 mei 2023 ~ Brenda Hoffman


 

De Tovenaars Van Oz

Gechanneld door:  Brenda Hoffman – 8 Mei 2023 – voor Life Tapestry Creations.com

Dierbaren,

Laten we bij het begin beginnen, want jullie zijn op een nieuwe plaats in nieuwe tijden.

Jullie denken en handelen anders dan voor jullie overgang in dit leven. En hetzelfde geldt voor allen die besloten hebben om voorbij 3D te gaan. Het is een glorieuze maar ook enigszins beangstigende tijd. Jullie verschuiven van binnenuit, terwijl degenen die standvastig in 3D blijven, minimaal of helemaal niet verschuiven.

Jullie kunnen degenen die in dit leven blijven zoals ze altijd zijn geweest, niet begrijpen – bijna alsof het zuigelingen zijn die weigeren te lopen en te praten. Je zegt wat aanvoelt als de “juiste” woorden en krijgt dan een lege blik of wat je nu beschouwt als gebrabbel. Dus probeer je een andere aanpak met hetzelfde resultaat.

Een dergelijke koppigheid (in je geest) is niet te rijmen. Wie zou in angst, woede en pijn willen blijven hangen als er een aangenamere optie voorhanden is? Dus zul je je langzaam, in sommige gevallen, en snel in andere, terugtrekken van degenen die zich in een andere wereld lijken te bevinden. En zij zullen hetzelfde doen.

Ook al is dit een verwarrende tijd, het is glorieus. Want je begint je nieuwe wezen te voelen door je andere levensbenadering – en door degenen die niet langer met je willen communiceren.

Natuurlijk reageer je dat degenen die stevig in 3D zitten en je jullie verschillen kunnen bespreken om tot een voor beide partijen gunstige oplossing te komen. Hoewel dat mogelijk is, is het hoogst onwaarschijnlijk, want jullie spreken twee verschillende talen die elkaar niet meer kruisen.

Ondanks die barrière zullen sommigen van jullie allerlei technieken proberen omdat die persoon ooit belangrijk voor je was. Anderen van jullie zullen gewoon naar de volgende actie of activiteit vluchten. Het maakt niet uit, want die stevig van 3D willen hun gedachten of handelingen niet verleggen, en jullie ook niet.

Dit is een beslissende fase die je relaties en handelingen beïnvloedt. Wat ooit gepast, leuk, beangstigend of interessant was, zal dat niet meer zijn. En dat wat ooit buiten je bereik leek, zal je nieuwe leven worden.

Tegelijkertijd zullen degenen die stevig in 3D verwikkeld zijn, jaloers zijn op uw schijnbaar onstuitbare vermogen om vreedzaam te leven. Zij zullen wensen dat je faalt in woord en daad. En wanneer je weinig gehoor geeft aan die wensen, zullen ze nog bozer worden.

Die laatste gedachte maakt sommigen van jullie misschien bang. Dat hoeft niet. Want hun woede, pruillip, woede en, ja, angst zal niet lang duren. Binnen een paar maanden zullen ze leeglopen, net als de Tovenaar van Oz. Jouw desinteresse in hun zelf veroorzaakte ellende zal hun leven verschuiven van werelddominantie naar kleine stukjes ontevredenheid.

Betekent dit dat degenen die volledig in 3D zitten, hun geld zullen verliezen? Mogelijk. Belangrijker is dat zij hun macht zullen verliezen, hun vermogen om de gedachten en handelingen van de massa te domineren. Hun behoefte om hun naar buiten gerichte macht te behouden zal spoedig even onbelangrijk lijken als de behoefte die ooit bestond aan chaperonnes voor tieners en jonge volwassenen die het hof maken.

Dit is een nieuwe wereld. Zij die stevig vastzitten in 3D kunnen – noch willen – die nieuwheid erkennen of ernaar handelen. Hun voortdurende doel in dit leven zal zijn te versterken wat was, alleen om te ontdekken dat niemand erom geeft, en belangrijker nog, dat slechts weinigen zullen volgen. Zij zijn koningen en koninginnen geworden zonder land en, meestal, zonder middelen van bestaan, want hun steun werd gegenereerd door hun uiterlijke volgelingen.

Wij van de Universums hebben de nabije toekomst geschetst, maar hebben verzuimd te bespreken wat er in de komende dagen of weken zal gebeuren. Jullie zullen onafhankelijker en nieuwsgieriger worden en willen ontdekken wat er om de hoek ligt.

Je woede voor degenen die volledig in 3D zijn opgesloten zal verdwijnen terwijl je nadenkt over je nieuwe levensopties, zoals de verschuiving van de behoefte aan chaperonnes op het hof naar de wilde feesten van de roaring 20s. Het verschil is dat deze verschuiving van binnen naar buiten zal plaatsvinden. Met veel “Nee, dat wil ik niet” opmerkingen en heel weinig woordenwisselingen.

Je hebt een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld gedomineerd door zelfbestuur die niet langer wordt geleid door enig wezen of groep – anders dan je innerlijke stem. Een nieuwe wereld die angstaanjagend is voor de weinigen die in 3D blijven en glorieus voor degenen onder jullie die het nieuwe wezen accepteren dat zich in jullie en deze nieuwe wereld ontwikkelt. Zo zij het. Amen.

Copyright 2009-2023, Brenda Hoffman. Alle rechten zijn voorbehouden. Deel deze inhoud met anderen, plaats hem op uw blog of voeg hem toe aan uw nieuwsbrief. Maar handhaaf alstublieft de integriteit van deze blog door de naam van de auteur te vermelden: Brenda Hoffman, en de bron website link: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: wakkeremensen.org