donderdag 15 december 2022

Wijsheidleringen door AARTSENGEL MICHAEL: Zijn jullie er klaar voor om een “Goddelijk Geïnspireerd Menswezen” te worden.15 december 2022 ~ Ronna Vezane

Wijsheidleringen door AARTSENGEL MICHAEL

Ronna Vezane – Geheiligde schrijfster – December 2022

Zijn jullie er klaar voor om een “Goddelijk Geïnspireerd Menswezen” te worden.

EVOLUTIE VAN DE AARDE <> ALS EERSTE DOOR DE VIERDE DIMENSIES
EVOLUTIE VAN HET ZONNESTELSEL <> DE VIJFDE EN DE MIDDEN ZESDE DIMENSIES
EVOLUTIE VAN DE MELKWEG <> ZESDE EN MIDDEN ZEVENDE DIMENSIES

Geliefde meesters, DE MENSHEID IS AAN HET VOLWASSEN WORDEN.

Het grootste verlangen van onze Vader/Moeder God is om alle facetten van hun ” Wezen Zijn” terug te zien keren naar zelfmeesterschap, zodat ze kunnen genieten van de liefde, vrede, vreugde en overvloed die het Goddelijke geboorterecht van elke ziel die is.

Er zal altijd hulp beschikbaar zijn van de grote Wezens van Licht, en het engelenrijk zal altijd oproepen of verzoeken om hulp beantwoorden. Er zijn echter onveranderlijke Universele Wetten waaraan men zich moet houden, en het moet ieders keuze zijn welk pad ze zullen volgen: het Pad van Licht of het pad van schaduwen.

Jullie, het Zaad van de Sterren, degenen die de trillingspatronen van de vier lagere lichaamssystemen hebben uitgebalanceerd en geharmoniseerd, zodat het Ziellied resoneert met het Vierde sub gebied van de Vierde Dimensie en hoger, beginnen nu toegang te krijgen tot de HOGERE FREQUENTE STRALEN VAN DE GOUDEN EEUW VAN DE TOEKOMST.

Er is een nieuwe Goddelijke Blauwdruk voor dit Subuniversum en voor elke persoon die klaar is om een stralende mantel van vele kleuren aan te trekken – een verfijnd auraveld van Licht – het betekent een bereidheid om de deugden, kwaliteiten, talenten, capaciteiten en aspecten van het Nieuwe Tijdperk te ontvangen.

Deze wonderbaarlijke gaven zijn geprogrammeerd in de Adamantine Deeltjes van Schepperslicht en deze zijn nu beschikbaar voor degenen onder jullie die het vereiste niveau van Zelfmeesterschap hebben bereikt.

Adamantine Deeltjes van Schepperslicht zijn complete facetten van Scheppersbewustzijn, klaar om te worden geactiveerd, geprogrammeerd en gemanifesteerd in nieuwe, onbeperkte creatieve inspanningen. Bij de start van elk volgend plan voor een nieuw creatief project, worden de Adamantine Deeltjes gecodeerd met de Goddelijke Blauwdruk voor dat plan. Deze Blauwdruk Adamantine Deeltjes worden vervolgens overgedragen en voorwaarts verzonden, in grote Stralen van onbeperkt potentieel door de Vader/Moeder God die de opdracht hebben ontvangen van de Opperste Schepper, voor het nieuwe project dat gemanifesteerd zal worden in de materiële rijken.

De Zaadgedachten van de Goddelijke Vader, die vervolgens worden uitgestraald vanuit de Kosmische Schoot van de Goddelijke Moeder, staan bekend als ESSENTIEGENEN.

Jullie hebben individuele hologrammen binnen jullie DNA-structuur, die al jullie voorouderlijke afstamming en ervaringen bevatten binnen de multi-dimensies die jullie ooit hebben ervaren door de vele tijdperken heen. Jullie, het Zaad van de Sterren, zijn nu in een staat van voorbereiding die de huidige vier lichamelijke systemen zal conditioneren om de juiste, verfijnde Essentiegenen te ontvangen, samen met de nieuwe Goddelijke Missie.

De krachtige Stralen met een hogere frequentie, die nu op de Aarde en de mensheid neervallen als een flinke vorm van regen, bevatten de Schepper Essentie Cellen voor de Goddelijke Blauwdruk van het Nieuwe Gouden Tijdperk. Deze ‘regen’ wordt door de hele Aarde en naar de mensheid gestraald via de grote stralende lichtschepen (lichamen) van de Elohim en het Aartsengelenrijk. Deze trillingsfrequenties worden op passende wijze steeds lager en lager gebracht op elk subniveau van elke dimensie. Als dit anders zou zijn/gebeuren, zouden alle materiële manifestaties, inclusief de mensheid, verbranden door de elektromagnetische kracht/intensiteit van de Heilige Vuurenergie.

De Adamantine deeltjes van het Heilige Witte Kosmische Vuur, deze trekken jullie naar je toe (magnetiseren) zoals een ontwaakte zelfmeester dit kan doen, ze moeten echter voortdurend blijven circuleren. Enkel een bepaalde hoeveelheid – dat wat geschikt is voor elke ziel om te integreren op hun huidige niveau van verlichting – kan worden opgeslagen in het fysieke voertuig; de balans moet worden uitgestraald naar de wereld van vorm. De Allerhoogste Schepper is samengesteld uit oneindige, ondefinieerbare Essentiekracht, die zo overweldigend is dat jullie je de omvang ervan niet eens kunnen voorstellen. Die wonderbaarlijke Essentiekracht is gereduceerd binnen elk dimensionaal niveau van de Schepping, zodat jullie, het Zaad van de Sterren als medescheppers, jullie deel van deze magnifieke, potentiële kracht kunnen vorderen.

Oude voorschriften, richtlijnen, evenals veel gevestigde instellingen en sommige religieuze organisaties hebben niet langer het beste belang van de mensen als de belangrijkste focus; daarvoor worden ze langs de kant van de weg geschoven. Fragmentatie van bijna alle raciale, culturele, sociale en politieke grenzen binnen het paradigma van het Derde/Vierde Dimensionale is aan het afbrokkelen of het wordt uitgedaagd. Het bewustzijn van de mensheid neemt toe en niets kan het momentum van het voorwaarts gaan, stoppen.

Allen moeten de stroom van verruimd bewustzijn volgen of in de val lopen van traagheid en chaos. Dat is de reden waarom de massa – degenen die nog steeds vastzitten in de illusie en de trillingsfrequenties van de onevenwichtige Derde en lagere Vierde Dimensies – het gevoel hebben dat ze de weg kwijt zijn.

Niets werkt zoals in het verleden en er lijkt geen hoop te zijn voor de toekomst.

Gelukkig worden steeds meer mensen wakker voor het proces van naar binnen keren om een verhoogd gevoel van Zelfbewustzijn te krijgen, wat uiteindelijk leidt tot een verlangen naar een hoger Zielsbewustzijn via de energieën van Goddelijke ontevredenheid.

Elke culturele groep, elk ras en elk land op Aarde zoekt richting of een hoger filosofisch pad om te volgen.

Dit fenomeen komt door het feit dat de Zeven Stralen van Godsbewustzijn voor jullie Aarde, die de Goddelijke Blauwdruk voor het Vissentijdperk bevatten, nu volledig zijn teruggetrokken, en zijn vervangen door de hogere frequentie, de meer verfijnde twaalf Stralen van galactisch bewustzijn voor het Aquariustijdperk.

In de beginfasen van het ontwaken, voordat er een grote zielsversmelting plaatsvindt in een persoon, kan er geen tussenkomst zijn vanuit de hogere rijken vanwege de Goddelijke gave van vrije wil, die uiteindelijk een gave werd met grote en belastende gevolgen.

Wanneer een persoon echter een energetische signatuur bereikt die resoneert met de hogere frequenties van de midden-Vierde Dimensie en hoger, en hij of zij is klaar om te bevestigen: “Uw wil geschiede. Ik vraag om mijn grootste goed en het hoogste goed voor iedereen.”

Deze oprechte bevestiging brengt de persoonlijke wil op één lijn met de Wil van het Hogere Zelf en de nieuwe Goddelijke Blauwdruk voor de Aarde. Als resultaat begint een magisch pad van Licht zich te ontvouwen naar een herverbinding met de Vijfdimensionale, Heilige Triade via iemands persoonlijke kolom van Liefde/Licht/Leven.

Deze Weg van Licht, vaak de Rivier van Leven genoemd, leidt naar een authentiek Essentiebewustzijn, waarbij elke persoon die het vereiste bewustzijnsniveau bereikt, zijn of haar speciale portie gecodeerde kristallijne Zaadatomen zal beginnen te ontvangen voor de nieuwe galactische of Subuniversele Goddelijke Blauwdruk en Missie.

Deze nieuwe Geheugenzaadatomen zullen ook de geavanceerde wijsheid, talenten, attributen en kwaliteiten bevatten die nodig zijn om te kwalificeren als deelnemer in het vroege stadium, voor het creatieve proces voor de nieuwe, ontwikkelde, verruimde Gouden Melkweg van de toekomst.

Het evolutieproces is aan het veranderen – de lichamelijke structuur van de hele mensheid zal geleidelijk verfijnd en opgewaardeerd worden. Er zal leiding en aanwijzingen gegeven worden aan degenen die afgestemd zijn op hun Heilige Hart en Heilige Geest, en aan degenen die hun persoonlijke wil onder de schikking van de Goddelijke Wil hebben geplaatst.

Tot nu toe leefden de massa’s in een wereld van versluierd, illusoir bewustzijn, en ze zien nu een toekomst tegemoet die veel wegheeft van een schip dat zonder roer in een stormachtige zee is geworpen.

Dit komt omdat de primaire Levenskracht energie die beschikbaar is geweest voor allen van de mensheid gedurende de voorbije eeuwen, niet langer gevuld is met Zaden van God met groot potentieel van dat van de oude Goddelijke Blauwdruk voor dit Subuniversum.

De massa’s zullen nog steeds de trillingspatronen ontvangen die ze nodig hebben om de status quo te handhaven.

Wij verzekeren jullie dat de liefdevolle energie van onze Vader/Moeder God en de Wezens van Licht altijd beschikbaar zullen zijn voor de mensheid; echter om in te tappen op de nieuwe Goddelijke Blauwdruk, die voor elke ziel wachtende is, moet er afstemming zijn op ten minste de midden-vierde frequenties van Licht.

Ieder mens bevat honderden potentiële persoonlijkheidskenmerken, die zijn opgeslagen in de genetische structuur van zijn of haar vier lichaamssystemen (fysiek, mentaal, emotioneel en etherisch).

Het is aan ieder persoon om te bepalen welke persoonlijkheidskenmerken hij of zij zal ontwikkelen en presenteren aan de buitenwereld. Des te sneller jullie de negatieve persoonlijkheidskenmerken neutraliseren of harmoniseren, des te sneller zal het Goddelijke potentieel of meester-Zelf tevoorschijn komen. Alleen dan wordt er toegang verkregen tot het volledige potentieel als meester mede-schepper binnen de fysieke vlakken van het bestaan.

Jullie planeet is nu rechtstreeks aangesloten op de hartkern van de Grote Centrale Zon in het Melkwegstelsel. De nieuwe kosmische golven van Schepperslicht zijn een groot geschenk voor de ontwaakte Zielen op planeet Aarde. Ook al worden deze verfijnde Stralen met een hogere frequentie niet rechtstreeks naar de lagere Vierde en Derde Subdimensionale niveaus gestraald, de frequenties van Licht die transformeren zullen geleidelijk in alles en iedereen, op en binnenin de Aarde, worden gefilterd en zullen beïnvloeden.

Aardwetenschappers hebben aangekondigd dat er een waterstofmuurbarrière is ontdekt aan de rand van dit zonnestelsel.

Dit zijn de membranen van Licht waarover we in het verleden hebben gesproken. Wetenschap en spiritualiteit valideren en versmelten veel conceptuele leringen en theorieën uit het verleden naarmate meer mensen de bronnen van de Heilige Geest aanboren.

Als resultaat van de uitlijning met het Galactische Centrum en afstemming met de Grote Centrale Zon van de Melkweg, is de Aarde bezig met het verhogen van haar frequentiepatronen – haar Ziellied – zodat ze kan terugkeren naar haar status als een Heilige Planeet.

Dit Subuniversum wordt ook opgewaardeerd in trillingsfrequenties als resultaat van deze ‘regen’ met de Adamantine Deeltjes van Schepperslicht via onze universele Vader/Moeder God.

Het Melkwegstelsel is ook verdeeld in twaalf sectoren, net zoals het Heelal is verdeeld in Subuniversele sectoren.

Elke sector binnen de Melkweg heeft een regerende Raad van Twaalf en Vierentwintig; met vele andere vormen van Lichtraden die toezicht houden op en assisteren bij de “meerdere niveaus van frequentie, groepen van de mensheid”. Hopelijk krijgen jullie een beter begrip van het belang van de nummers 12 en 144, want deze nummers zijn van toepassing op vele facetten van de schepping in dit Subuniversum.

Jullie coderingen van bewustzijn worden voortdurend gewijzigd door positieve of negatieve gedachten, intenties en acties.

Jullie worden geconfronteerd met tests van tolerantie, welwillendheid, nederigheid en geduld, en ook culturele opvattingen worden uitgedaagd. Elke dag zullen de Zaadgedachten, die de negatieve frequentiepatronen van deze aspecten bevatten, verschrompelen en verdwijnen wanneer er gestopt wordt met energie eraan te geven.

Wij hebben jullie geleerd om “een levende meditatie” te worden waardoor jullie in staat zijn efficiënt te functioneren in de Aardse omgeving met behoud van een gebalanceerde Alpha Staat van bewustzijn. De volgende stap is te pogen te leven in een constante staat van vreugde, mededogen en dankbaarheid, waardoor een “levend gebed” ontstaat om te bestaan: een dynamisch krachtveld van stralende Goddelijke Liefde/Licht. Naarmate jullie vaardiger worden als medescheppers op het Aardse vlak, moeten jullie constant de energiepatronen in de gaten houden en proberen ze op te waarderen.

Jullie moeten streven naar duurzame harmonie en verfijnde Goddelijke expressie. Jullie moeten de kracht van het Heilige Vuur binnenin bevrijden, dat voor de meesten van jullie, al duizenden jaren aan het sluimeren is geweest.

Jullie moeten ernaar streven energie te richten op de gebieden van jullie leven die jullie willen veranderen.

Door het Schepperswiel van Leven te vestigen en voortdurend op te waarderen, planten jullie de Zaden van gerichte verandering, en zullen jullie worden voorzien van het Heilige Vuur van de Schepping dat nodig is om te manifesteren wat jullie je hebben voorgesteld.

Het belangrijkste doel moet zijn om Zelfmeesterschap te verwerven terwijl jullie in het fysieke voertuig verkeren.

Wanneer inspanningen gericht zijn op het hoogste goed voor de hele mensheid, wordt er een speciale dispensatie gegeven en zal er een grotere mate van Schepperslicht beschikbaar worden gesteld.

Stel je voor, dierbaren, hoe het zou voelen om toegang te hebben tot een onbeperkte voorraad Goddelijke Scheppersessentie.

Stel jullie zelf voor als een grote energiedraaikolk, pulserend van kracht, grote Stralen van lichtgevende kleur uitzendend, golven van energie uitstralend en alles creërend wat het Ziel-Zelf zich maar kan voorstellen. Voel aan hoe jullie je zouden voelen als de energieën die jullie projecteren, wervelen en stollen, als structuur en vorm waarneembaar, en hoe ze mooi en onmetelijk uniek worden – jullie creaties – door de kracht van gedachten, liefde, emoties en geïnspireerde verbeelding. Wij proberen jullie te helpen begrijpen waarom jullie en de Aarde zo belangrijk zijn in deze chaotische tijden op jullie planeet. In deze Melkweg ervaring is de Aarde de -plek om te zijn- tijdens deze buitengewone periode van evolutie van de soort en expansie van dit Subuniversum.

Bouw aan jullie visie, mijn dappere en getrouwen. Begin in jullie eigen Heilige Hartcentrum en vorder die kracht en grootsheid terug die jullie Goddelijke erfenis is. En dan, begin deze kracht en perfectie uit te stralen in jullie fysieke lichaamsschip en naar buiten in jullie wereld, in relaties, werkplekken, gemeenschappen, land en wereld.

Sta alles wat niet langer dient, niet langer te laten continueren op het behorende pad van limitatie of om te blijven vergezellen in het rijk van de verhoogde frequenties van onbeperkt potentieel via het proces van transmutatie. Het pad naar het Licht en het pad dat verder de donkerte in spiraalt, hebben nu een duidelijk punt van scheiding bereikt. Jullie worden gedwongen om voor eens en voor altijd de resterende schaduwen van het Zelf onder ogen te zien – alle onevenwichtigheden en beperkingen die jullie tegenhouden om volledig bekrachtigde Zelfrealisatie te bereiken.

Een Zelfmeester zijn is niet voor de timide of zwak van hart, dierbaren. Accepteer mijn Zwaard van Licht, het zwaard is gecodeerd met Goddelijke Wilskracht van onze Vader God en accepteer de stralende kelk van Liefde en Licht van onze geliefde Moeder God, zoals wij zo moedig voorwaarts gaan in het aanbreken van het Nieuwe Tijdperk. Ik ben altijd dichtbij om jullie te begeleiden, inspireren en te beschermen.

IK BEN Aartsengel Michael.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

Transmitted through Ronna * Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

Vertaald door Anja       

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

You Tube kanaal van Ronna

https://www.youtube.com/c/StarQuestmastery

Al de boodschappen zoals geplaatst in de boeken van Aartsengel Michael, zogezegd de wijsheidsleringen zijn er op You Tube, zoals overgeleverd in de vormen. Samen met de juwelen van wijsheid video’s van mij en Randy. Meer dan 650 Presentaties.

“ONS GESCHENK AAN DE WERELD!”

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^