vrijdag 23 december 2022

We onthullen je nu een geheim ~ Pyts Boschma


We onthullen je nu een geheim: je bereikt het vijfdimensionale bewustzijn niet, het bereikt jou als jij je vrij hebt gemaakt van alle driedimensionale lagere trillingen. Dat betekent niet dat ze niet meer bestaan, maar ze hebben geen invloed meer op je.

Welke dingen zijn dat dan? Hoe doe je dat dan? De lagere trilling bevat minder liefde, respect, hoop, geduld, vertrouwen, aandacht, waarheid enz. dan de hogere trilling. De lagere trilling is dat wat je niet meer wilt zijn. Als je er mee in aanraking komt zeg dan tegen jezelf: ‘dat is niet meer wat ik ben, ik denk er anders over, alles komt goed’.

Want, de uitkomst is gegarandeerd: alles is goed, want alles IS al goed. De hogere liefdes- en lichttrilling is aanwezig op Aarde. Je hoeft jezelf er alleen maar op aan te sluiten door niet meer de lagere trilling te zijn en er ook niet meer in mee te gaan.

Hoe dan? Door te voelen. Door er volledig zeker van te zijn dat alles goed is. Dat alles goed is zoals het komt. Dat eerst de lagere trilling omgezet moet worden naar de hogere trilling en dat dat enig opruim- en schoonmaakwerk vergt, net zoals bij elke verhuizing het geval is. Je verhuist van de derde naar de vijfde dimensie en je hebt de overtollige ballast niet meer nodig, je moet en mag het opruimen.

In de vijfde dimensie is alles verdwenen, het is een staat van liefde, van vrede, van blij en gelukkig zijn. Het is het intense gevoel van totale zekerheid: ik ben veilig, ik ben beschermd, er wordt van me gehouden en alles is goed. Een brede, gelukzalige glimlach vol liefde op je gezicht.

De Blue Spirits door Pyts Boschma